Matlådor & Matboxar

Matlådor är inte bara för att förvara din lunch, de kan också vara ett kraftfullt verktyg för att marknadsföra ditt varumärke. Mycket har hänt sedan de gamla amfora kärlen i Grekland och Orienten, till dagens moderna, multifunktionella matlådor. Föreställ Er en matlåda som inte bara håller Er mat fräsch och läcker, utan också bär Ert företags logotyp och färger. En matlåda som är lika unik som ditt varumärke och som kan delas ut till medarbetare och kunder för att bli en del i Er marknadsföringsstrategi.

Många fördelar med Matlådor

När det kommer till matlådor finns det flera viktiga aspekter att tänka på. Här är några nyckelpunkter som kan hjälpa dig att maximera din matlåda-upplevelse.

  1. Variation: Variera innehållet i din matlåda för att hålla det spännande och näringsrikt. Inkludera olika typer av proteiner, kolhydrater och grönsaker för att säkerställa en balanserad kost.

  2. Förberedelse: Förbered dina matlådor i förväg. Detta kan innebära att du lagar större portioner av dina måltider och sparar resterna för senare, eller att du tillagar specifika rätter för att ha i matlådan.

  3. Hållbarhet: Välj rätter som håller sig bra i kylskåp och som kan värmas upp utan att förlora sin smak eller konsistens. Undvik rätter som fisk som kan sprida obehaglig lukt när de värms upp.

  4. Näringsrikt: Försök att göra dina matlådor så näringsrika som möjligt. Detta kan innebära att du inkluderar en mängd olika grönsaker, magert protein och hela korn.

  5. Praktiskt: Din matlåda bör vara lätt att transportera och äta ur. Det kan vara värt att investera i en bra matlåda som är läckagesäker och lätt att rengöra.

  6. Ekonomiskt: Matlådor är ett utmärkt sätt att spara pengar. Genom att laga dina egna måltider istället för att äta ute eller köpa färdigmat kan du minska dina matkostnader avsevärt.

  7. Hälsosamt: Matlådor ger dig full kontroll över vad du äter. Detta gör det lättare att äta hälsosamt och hålla koll på ditt kaloriintag.

  8. Tidsbesparande: Genom att förbereda dina matlådor i förväg kan du spara tid på vardagarna. Istället för att behöva laga mat varje dag, kan du bara värma upp din matlåda och njuta.

  9. Anpassningsbart: Matlådor kan anpassas efter dina specifika kostbehov och preferenser. Oavsett om du är vegetarian, försöker gå ner i vikt eller bara vill äta hälsosammare, kan du skapa matlådor som passar dina behov.

  10. Miljövänligt: Genom att använda matlådor minskar du mängden engångsförpackningar som du använder, vilket är bra för miljön.

Kom ihåg att det viktigaste med matlådor är att de ska fungera för dig. Anpassa dina matlådor efter dina behov och preferenser för att få ut det mesta av dem.

Matlådor med Tryck

Att ha en matlåda med tryck är inte bara praktiskt, det är också ett smart och roligt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att välja matlådor med ditt företags logotyp eller slogan, kan du skapa en varaktig inverkan på dina anställda, kunder och potentiella kunder.

Matlådor är en viktig del av vardagen för många människor. De används för att ta med lunch till jobbet, förvara rester i kylskåpet eller för att transportera snacks på utflykter. Med en matlåda med tryck kan du visa upp ditt företags varumärke varje gång någon använder sin matlåda.

Det finns många olika typer av matlådor att välja mellan, allt från enkla plastmodeller till exklusiva alternativ i rostfritt stål. Oavsett vilken typ du väljer, kommer en matlåda med tryck att ge ditt företag en professionell och sammanhängande image.

Men varför ska du köpa matlådor med tryck? För det första är det ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Matlådor är en långvarig produkt som kommer att användas om och om igen, vilket innebär att ditt varumärke kommer att exponeras för en bred publik under en lång tid.

För det andra är matlådor med tryck en form av företagsreklam som faktiskt är användbar. Till skillnad från vissa andra former av reklamprodukter, kommer matlådor faktiskt att användas av de personer som får dem. Detta innebär att de inte bara kommer att se ditt varumärke varje gång de använder sin matlåda, de kommer också att associera ditt varumärke med något positivt och användbart.

Slutligen är matlådor med tryck ett utmärkt sätt att visa att ditt företag bryr sig om miljön. Genom att uppmuntra dina anställda och kunder att använda återanvändbara matlådor istället för engångsprodukter, visar du att ditt företag tar sitt miljöansvar på allvar.

Så om du letar efter ett smart, roligt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag, varför inte överväga att köpa matlådor med tryck? Oavsett om du väljer att använda dem som en del av din företags Merch eller som en gåva till dina anställda och kunder, kommer de att vara ett värdefullt tillägg till din marknadsföringsstrategi.

Lunchlådor och Lunchboxar i en mångd olika material och former

När det kommer till att välja rätt lunchlåda för dina behov, är det viktigt att tänka på både material och form. Oavsett om du föredrar glas, plast, rostfritt stål, plåt, metall eller kanske en med bambu lock, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan.

Glaslådor är ett utmärkt val för dem som vill ha en hållbar och miljövänlig lösning. De är lätta att rengöra och kan säkert användas i både mikrovågsugn och diskmaskin. Plastlådor är lätta och praktiska, perfekta för barnens skolluncher eller för att ta med till jobbet. De finns i en mängd olika färger och stilar, vilket gör dem till ett roligt och personligt alternativ.

För de som föredrar en mer robust och hållbar lösning, är lunchlådor i rostfritt stål eller metall ett utmärkt val. Dessa lådor är idealiska för en aktiv livsstil och för personer som regelbundet arbetar utomhus. De är också ett populärt val bland designers, vilket innebär att de inte bara är praktiska, utan också estetiskt tilltalande.

Om du letar efter något lite annorlunda, varför inte överväga en lunchlåda med bambu lock? Bambu är ett slitstarkt och stabilt träslag som är fukt- och reptåligt. Dessutom kan locket även användas som underlägg och tål temperaturer upp till 100°C.

När det gäller form, finns det både runda och rektangulära lunchlådor att välja mellan. Båda dessa former har sina fördelar. Runda lådor är perfekta för sallader och pastarätter, medan rektangulära lådor är utmärkta för smörgåsar och andra maträtter som kräver lite mer utrymme.

Oavsett om du behöver små lunchlådor för mellanmål eller stora lådor för hela måltider, finns det något för alla behov. Och glöm inte att dessa lådor inte bara är praktiska - de är också ett utmärkt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att använda dem som en del av din promotion och profilering, kan du visa upp ditt varumärke på ett sätt som är både användbart och minnesvärt.

Så oavsett vilken typ av lunchlåda du föredrar, kom ihåg att det finns en mängd olika alternativ att välja mellan. Och med rätt val, kan du njuta av en praktisk och stilfull lösning som passar perfekt för dina behov.

Matlådor med passande tillbehör

Att äta lunch på jobbet kan vara en utmaning. Men med rätt matlåda och passande tillbehör kan det bli en trevlig upplevelse. En matlåda är inte bara en behållare för mat, det är en del av din dagliga rutin, en förlängning av din personliga stil och ett sätt att visa ditt engagemang för hållbarhet.

En matlåda bör vara robust, lätt att rengöra och ha ett tätt lock för att förhindra läckage. Många matlådor är tillverkade av återvunnet rostfritt stål eller glas, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ till plast. Vissa matlådor har även flera fack, vilket gör det enkelt att separera olika typer av mat.

Bestick är ett annat viktigt tillbehör till din matlåda. Vissa matlådor kommer med inbyggda bestick, vilket är praktiskt om du ofta äter på språng. Om du föredrar att ta med dina egna bestick, finns det många kompakta och bärbara alternativ att välja mellan.

En väska för din matlåda kan också vara ett bra tillbehör. Det finns många olika typer av väskor att välja mellan, från isolerade lunchväskor till stiliga tote-väskor. En väska skyddar din matlåda och gör det lättare att bära den.

En flaska för vatten eller andra drycker är också ett viktigt tillbehör till din matlåda. Det finns många olika typer av flaskor att välja mellan, från återanvändbara vattenflaskor till termosflaskor som håller din dryck varm eller kall.

Slutligen, att ha din matlåda och tillbehör som en del av din profilreklam kan vara ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att ha din logotyp eller företagsnamn på din matlåda och tillbehör, kan du visa upp ditt företag varje gång du äter lunch.

Så, nästa gång du packar din lunch, tänk på hur din matlåda och tillbehör kan förbättra din lunchupplevelse och hjälpa till att marknadsföra ditt företag. Med rätt matlåda och tillbehör kan lunchen bli en höjdpunkt i din arbetsdag.

Matlådor för bättre Nytta och Ekonomi

Att använda billiga och enkla matlådor är ett smart sätt att spara pengar och minska matsvinnet. Med vakuum matlådor kan du hålla maten fräsch längre, vilket bidrar till en bättre hållbarhet. Dessutom är lätta matlådor praktiska att bära med sig, vilket gör dem perfekta för att ta med till jobbet eller skolan. Genom att förbereda dina egna måltider kan du säkerställa att du äter näringsrikt och undvika onödiga tillsatser och konserveringsmedel. Dessutom är matlådor tidsbesparande, eftersom du kan förbereda flera måltider i förväg och enkelt värma upp dem när det är dags att äta.

För att göra matlådor ännu mer anpassningsbara och miljövänliga, kan du välja matlådor som är tillverkade av återvinningsbara eller biologiskt nedbrytbara material. Detta minskar mängden avfall som produceras och bidrar till en mer hållbar framtid.

Matlådor kan också fungera som utmärkta Presentartiklar. Med rätt design och personalisering kan matlådor bli meningsfulla gåvor som visar omtanke och uppskattning. Oavsett om det är för en födelsedag, en företagshändelse eller bara för att säga ?tack?, är en väl vald matlåda en gåva som fortsätter att ge.

Så, om du letar efter en billig, enkel, lätt, fräsch och hållbar lösning för dina måltider på språng, tänk på matlådor. De är inte bara praktiska och ekonomiska, de är också ett hälsosamt, tidsbesparande, anpassningsbart och miljövänligt alternativ som kan förbättra din matupplevelse och bidra till en bättre värld.

Matlådor för olika ändamål och användningsområden

Att använda matlådor är ett smart och ekonomiskt sätt att njuta av mat på språng, oavsett om du tar med den till jobbet, efter träning, som student eller för att förvara mat att frysa. Matlådor är också praktiska för att värma upp mat i micro och för att ta med på utflykt. De passar både barn och vuxna och kan användas i skola och på arbetsplatsen. Dessutom kan matlådor fungera som utmärkta Presentartiklar för att marknadsföra ditt företag.

När det gäller material och design finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Du kan hitta matlådor i vakuum-förseglade versioner för att hålla maten extra fräscha och bevara dess hållbarhet. Det finns också matlådor i olika storlekar och former, så att du kan anpassa dem efter dina specifika behov och preferenser.

Oavsett vilken typ av matlåda du väljer är det viktigt att den är näringsrikt, praktiskt, ekonomiskt och hälsosamt. Genom att förbereda dina måltider i förväg och använda matlådor kan du spara tid och pengar, samtidigt som du bidrar till en mer miljövänlig livsstil.

Så om du letar efter en lösning som passar dina olika ändamål och användningsområden, överväg att investera i matlådor. De kommer inte bara att göra din vardag enklare och mer organiserad, utan också hjälpa dig att uppnå dina hälsomål och bidra till en bättre värld.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


121 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prident
Matlåda rund 0,5 l
Flera Färger
Matlåda rund 0,5 l

Matlådan finns även i en mindre rund variant som fungerar utmärkt för både nötter ...

fr. 14,55 kr

MER INFORMATION
Prident
Matlådan 1,1 l
Flera Färger
Matlådan 1,1 l

En perfekt produkt för den som vill ta med sig sin lunch till jobbet, för den som ...

fr. 18,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Lunchbox One 950ml
Flera Färger
Lunchbox One 950ml

Toppoint-designad lunchlåda som försluts med flexibel klämma. Tillverkad i Tysklan...

fr. 32,40 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Spiga lunchlåda 750 ml
Flera Färger
Spiga lunchlåda 750 ml

Spiga lunchlåda. Med en kapacitet på 750 ml har den här stora lunchlådan plats för...

fr. 79,00 kr

MER INFORMATION
Mepal Take-a-break stor lunchlåda
Flera Färger
Mepal Take-a-break stor lunchlåda

Stor lunchlåda med en tätningsring för att hålla innehållet fräscht och smakfullt....

fr. 113,00 kr

MER INFORMATION
Mepal Take-a-break lunchlåda midi
Flera Färger
Mepal Take-a-break lunchlåda midi

Lunchlåda med en tätslutningsring för att hålla innehållet fräscht och gott. Passa...

fr. 110,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Dovi lunchlåda i återvunnen plast
Flera Färger
Dovi lunchlåda i återvunnen plast

Dovi-lunchlådan på 800 ml är tillverkad av 100 % återvunnen plast, vilket gör den ...

fr. 91,00 kr

MER INFORMATION
Mepal Ellipse lunch box
Flera Färger
Mepal Ellipse lunch box

Lunchlåda med två olika fack för att hålla de olika ingredienserna åtskilda. Båda ...

fr. 165,00 kr

MER INFORMATION
SIGG Food Box Plus Small 0.9L
Flera Färger
SIGG Food Box Plus Small 0.9L

Matboxen från SIGG är verkligen en klassiker. Nu kommer den även med en insats som...

fr. 293,00 kr

MER INFORMATION
SIGG Food Box Plus Large 1.4L
Flera Färger
SIGG Food Box Plus Large 1.4L

Matboxen från SIGG är verkligen en klassiker. Nu kommer den även med en insats som...

fr. 353,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
MIYO lunchlåda i dubbla lager
Flera Färger
MIYO lunchlåda i dubbla lager

Tänk stort med denna lunchlåda i dubbla lager från MIYO! Med en eller två baser me...

fr. 139,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Tite lunchlåda i rostfritt stål med bambulock
Tite lunchlåda i rostfritt stål med bambulock

Denna lunchlåda i rostfritt stål har en kapacitet på 700 ml och ett bambulock med ...

fr. 133,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
MIYO lunchlåda i ett lager
Flera Färger
MIYO lunchlåda i ett lager

Den perfekta lunchlådan för skolan, arbetet eller fritiden! MIYO matlåda har en ka...

fr. 88,00 kr

MER INFORMATION
Mepal Ellipse isolerad lunchlåda
Flera Färger
Mepal Ellipse isolerad lunchlåda

Isolerad lunchlåda med två olika fack för att hålla de olika ingredienserna åtskil...

fr. 329,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Roby lunchlåda i glas med bambulock
Roby lunchlåda i glas med bambulock

Roby-lunchlådan i glas är ett måste för den extra hungriga personen, eftersom den ...

fr. 95,00 kr

MER INFORMATION
Vildmark™
Vildmark Lunchbox 1.2L
Vildmark Lunchbox 1.2L

Har du också tröttnat på att ta med dig lunchen i en gammal glassförpackning? Fakt...

fr. 182,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Lunchlåda i glas med bambulock
Lunchlåda i glas med bambulock

Förvara och värm upp din medhavda mat i denna lunchlåda i glas. Det lufttäta locke...

fr. 137,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Stainless steel lunchlåda med bambulock och spork
Stainless steel lunchlåda med bambulock och spork

Njut av en hälsosam lunch utan krångel även när du är "on the go" med denna stilig...

fr. 186,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Sunday - Lunchlåda med bestick
Flera Färger
Sunday - Lunchlåda med bestick

Matlåda i PP med 1 fack inklusive bestick. Ta med dig din favoritlunch till jobbet...

fr. 38,80 kr

MER INFORMATION
Midocean
Lux Lunch - Lunchlåda i PP för mikro
Flera Färger
Lux Lunch - Lunchlåda i PP för mikro

Matlåda gjord i PP både invändigt och utvändigt med tätslutande lock. Kan diskas i...

fr. 75,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
PP lunchlåda med spork
Flera Färger
PP lunchlåda med spork

Stilig och rejäl lunchlåda passande för en hälsosam livsstil. Stor nog för smörgås...

fr. 111,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Savanna - Lunchbox i rostfritt stål
Savanna - Lunchbox i rostfritt stål

Lunchlåda i rostfritt stål med bambuslock och 2 bestick i polyesterband. Kapacitet...

fr. 102,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
MIYO lunchlåda i ett lager
Flera Färger
MIYO lunchlåda i ett lager

Den perfekta lunchlådan för skolan, arbetet eller fritiden! MIYO matlåda har en ka...

fr. 88,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Praga Lunchbox - Borosilikat lunchlåda
Praga Lunchbox - Borosilikat lunchlåda

Lunchbox/förvaringlåda i Borosilikat glas med lock och silikontätning, 900ml. Boro...

fr. 73,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Lunchbox i PP och silikon
Flera Färger
Lunchbox i PP och silikon

Lunchbox i PP och silikon, rymmer 850 ml. Avdelare till två separata fack på insid...

fr. 65,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Tundra Lunchbox - Lunchbox i glas/bambu
Tundra Lunchbox - Lunchbox i glas/bambu

Lunchlåda i Borosilikatglas med bambuslock och silikonband. Kapacitet 800 ml. Tack...

fr. 102,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Matlåda Glas
Matlåda Glas

Matlådor i glas har många fördelar för miljön men även för dig som gillar att förb...

fr. 101,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Läckagesäker lunchlåda i RCS återvunnen S/S
Läckagesäker lunchlåda i RCS återvunnen S/S

Denna solida och läckagesäkra lunchlåda ,med 2 sidospännen är tillverkad av 95% åt...

fr. 223,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Wednesday - Lunchlåda i PP-material
Flera Färger
Wednesday - Lunchlåda i PP-material

Lunchlåda gjord av PP med inbyggd telefonstativfunktion. Ta med dig din favoritlun...

fr. 45,10 kr

MER INFORMATION
Midocean
Chan Lunchbox - Lunchlåda i rostfritt stål
Chan Lunchbox - Lunchlåda i rostfritt stål

Lunchbox i rostfritt stål med starka och säkra spänningar i sidan. Kapacitet 750 m...

fr. 112,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Brödbox / Lunchlåda (920 ml)
Flera Färger
Brödbox / Lunchlåda (920 ml)

Brödbox eller lunchlåda (920 ml) med transparent lock och stängning med färgade si...

fr. 79,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Double Chan - Lunchlåda i rostfritt stål
Double Chan - Lunchlåda i rostfritt stål

Matlåda för matrester eller lunch med 2 delar i rostfritt stål med kraftiga spänne...

fr. 170,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Kylväska med matchande dragkedja
Flera Färger
Kylväska med matchande dragkedja

Kylväska med matchande dragkedja samt handtag i nylon på locket. Innehåller transp...

fr. 76,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
MIYO lunchlåda i dubbla lager
Flera Färger
MIYO lunchlåda i dubbla lager

Tänk stort med denna lunchlåda i dubbla lager från MIYO! Med en eller två baser me...

fr. 139,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Thursday - Lunchlåda med bambulock
Flera Färger
Thursday - Lunchlåda med bambulock

Lunch- eller smörgåslåda i PP med bambulock. Ta med dig din favoritlunch till jobb...

fr. 60,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
MIYO Pure lunchlåda i ett lager
MIYO Pure lunchlåda i ett lager

I MIYO Pure lunchlåda används Biomasters teknologi som ger skydd mot tillväxt av s...

fr. 95,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Förvaringslåda, äpple
Förvaringslåda, äpple

Plastlåda i form av ett äpple. Perfekt att skydda mellanmåls frukten.

fr. 12,55 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Lunchbox i plast
Flera Färger
Lunchbox i plast

Lunchbox i plast med fasade sidor, lock och botten. Storlek 17 x 13 cm.

fr. 24,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Saturday - Lunchlåda med bestick
Flera Färger
Saturday - Lunchlåda med bestick

Matlåda med 2 fack och bestick i PP. Ta med dig en hemlagad lunch till jobbet i de...

fr. 49,30 kr

MER INFORMATION
PF Concept
MIYO Pure lunchlåda i dubbla lager
MIYO Pure lunchlåda i dubbla lager

I MIYO Pure lunchlåda med dubbla lager används Biomasters teknologi som ger skydd ...

fr. 150,00 kr

MER INFORMATION