Ljuslyktor, Ljusstakar & Doftljus

Ljuslyktor, ljusstakar och doftljus är inte bara mysiga inredningsdetaljer, de är också effektiva verktyg för att skapa en varm och välkomnande atmosfär till ditt varumärke. Oavsett om du väljer stora eller små, höga eller låga, med eller utan doft, finns det ett ljus för varje företags unika behov och stil. De kan anpassas med ditt företags logotyp eller budskap för att verkligen lysa upp ditt varumärke. Låt ditt företag lysa starkare än någonsin tidigare.

Några väl valda punkter för Ljuslyktor, Ljusstakar & Doftljus

När det kommer till ljuslyktor, ljusstakar och doftljus finns det en rad viktiga punkter att tänka på. Dessa produkter erbjuder inte bara en källa till ljus, utan också en möjlighet att skapa en specifik atmosfär och känsla i ett rum. De kan användas för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär, eller för att ge en känsla av lyx och elegans.

Ljuslyktor

Ljuslyktor är ett utmärkt sätt att skapa en mysig atmosfär i ett rum. De kan användas både inomhus och utomhus, och finns i en mängd olika stilar och material. Vissa ljuslyktor är tillverkade av glas, medan andra är gjorda av metall eller keramik. Det finns även ljuslyktor som är designade för att hängas upp, vilket kan skapa en unik och intressant visuell effekt.

Ljusstakar

Ljusstakar är ett klassiskt inslag i många hem och kan bidra till att skapa en elegant och sofistikerad atmosfär. De finns i en mängd olika stilar, från traditionella till moderna, och kan användas för att hålla allt från smala stearinljus till större blockljus. Ljusstakar kan också vara ett utmärkt sätt att lägga till en pop av färg eller en intressant textur till ett rum.

Doftljus

Doftljus erbjuder inte bara ljus, utan också en behaglig doft som kan bidra till att skapa en specifik stämning i ett rum. De finns i en mängd olika dofter, från friska och rena dofter till varma och kryddiga dofter. Doftljus kan också vara ett utmärkt sätt att maskera oönskade lukter i rummet.

När det gäller att marknadsföra dessa produkter till företag, är det viktigt att betona hur de kan användas för att förbättra atmosfären i en affärslokal eller på en företagsevent. De kan också vara utmärkta företagsgåvor, särskilt om de är av hög kvalitet och vackert designade.

Ljuslyktor med Gravyr

Ljuslyktor är en verklig stämningshöjare. När kvällarna blir kortare är det otroligt mysigt att fylla ljushållarna med värmeljus och skapa stämning i hemmet. Men vad sägs om att ta det ett steg längre och göra ljuslyktan ännu mer personlig? Med en gravyr kan du skapa en unik och personlig ljuslykta som blir en uppskattad gåva eller en vacker inredningsdetalj i ditt eget hem.

En ljuslykta med gravyr är inte bara en vacker inredningsdetalj, det är också en perfekt presentreklam. Ge bort en ljuslykta med en personlig gravyr som en uppskattad gåva till en kund, kollega eller affärspartner. Det är en gåva som inte bara är vacker att se på, utan också sprider värme och ljus.

Det finns många olika sätt att göra en ljuslykta personlig. Du kan välja att gravera in ett namn, ett datum eller kanske en speciell hälsning. Du kan också välja att skapa en ljuslykta med en egen text eller ett speciellt budskap. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

En ljuslykta med gravyr är också en utmärkt merch-produkt. Med en unik och personlig design kan du skapa en ljuslykta som representerar ditt företag eller din organisation. Det är ett effektivt sätt att sprida ditt varumärke och skapa en stark koppling till dina kunder eller medlemmar.

Och det bästa av allt? Du behöver inte tömma plånboken för att skapa en unik och personlig ljuslykta. Det finns många billiga alternativ som gör att du kan skapa en vacker och personlig ljuslykta utan att det kostar skjortan.

Så varför inte skapa en ljuslykta med gravyr nästa gång du vill ge bort en gåva, skapa en unik inredningsdetalj eller marknadsföra ditt företag? Med en personlig gravyr blir ljuslyktan mer än bara en ljuskälla, den blir ett minne, en känsla och en del av din historia.

Ljuslyktor för olika ändamål både Utomhus och Inomhus

Ljuslyktor är en fantastisk inredningsdetalj som kan förvandla atmosfären i vilket rum som helst, oavsett om det är utomhus eller inomhus. De kan placeras på olika platser, som på vägg, och på golv, i fönster, eller till och med på en balkong. Ljuslyktor kan användas med olika typer av ljus, som värmeljus och blockljus, för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär.

En av de mest populära platserna att placera ljuslyktor är utomhus. De kan hängas upp i träd, placeras på trädgårdsbord eller till och med användas för att belysa en gångväg. Ljuslyktor är särskilt effektiva för att skapa en mysig atmosfär under sommarkvällar, men de kan också användas för att lysa upp en uteplats eller balkong under de mörkare månaderna.

För inomhus användning, kan ljuslyktor placeras på olika platser för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. De kan placeras på ett golv för att skapa en mysig hörna, hängas på vägg för att skapa en intressant väggdekoration, eller placeras i ett fönster för att skapa ett vackert ljusspel. Ljuslyktor kan också användas för att skapa en romantisk atmosfär i sovrummet, eller för att skapa en avkopplande atmosfär i badrummet.

En annan populär plats att använda ljuslyktor är på vägg. Väggmonterade ljuslyktor kan skapa en unik och intressant väggdekoration, och de kan också användas för att belysa konstverk eller andra dekorativa föremål. Väggmonterade ljuslyktor kan användas med både värmeljus och blockljus, beroende på storleken på ljuslyktan.

Ljuslyktor kan också användas för att skapa en mysig atmosfär i ett hus. De kan placeras i vardagsrummet för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär, eller i sovrummet för att skapa en romantisk atmosfär. Ljuslyktor kan också användas i köket för att skapa en varm och välkomnande atmosfär, eller i badrummet för att skapa en avkopplande och lugnande atmosfär.

Oavsett var du väljer att placera dina ljuslyktor, kommer de att skapa en varm och inbjudande atmosfär som kommer att göra ditt hem mer välkomnande och mysigt. Så oavsett om du letar efter en ljuslykta för utomhus eller inomhus användning, för att hänga på vägg eller placera på golv, eller för att använda med värmeljus eller blockljus, kommer du att hitta den perfekta ljuslyktan för dina behov.

Ljuslyktor i en mängd olika material och utföranden

Ljuslyktor är inte bara en källa till ljus, de är också en viktig del av inredningen. De kan förändra atmosfären i ett rum, skapa en mysig stämning och till och med fungera som konstverk. Oavsett om du letar efter stora eller små ljuslyktor, finns det något för alla smaker och stilar.

En av de mest populära materialen för ljuslyktor är glas. Glaslyktor är både eleganta och tidlösa, och de kan lätt matchas med andra inredningsdetaljer. De kan vara frostade, vilket ger ett mjukt och diffust ljus, eller klara, vilket skapar vackra ljusspel. Glaslyktor finns i en mängd olika former, från runda till fyrkantiga, och de kan vara enkla eller dekorerade med vackra mönster.

För de som föredrar en mer rustik stil, finns det ljuslyktor i trä. Trälyktor ger en varm och naturlig känsla, och de kan vara ett utmärkt komplement till en lantlig eller skandinavisk inredning. Trälyktor kan vara enkla och minimalistiska, eller de kan ha detaljerade sniderier och dekorationer.

Om du letar efter något mer exotiskt, kan du överväga ljuslyktor i bambu eller rotting. Dessa material ger en organisk och jordnära känsla, och de kan vara ett utmärkt sätt att införa en touch av naturen i ditt hem. Bambu och rottinglyktor kan vara särskilt effektiva i en bohemisk eller tropisk inredning.

För de som älskar lyx och glamour, finns det inget bättre val än ljuslyktor i guld, metall, mässing eller kristall. Dessa material ger en känsla av rikedom och elegans, och de kan verkligen få ett rum att glänsa. Guld och metalllyktor kan vara släta och glänsande, eller de kan ha en antik finish för en mer vintage look. Mässing och kristalllyktor är ofta mycket detaljerade, med komplexa mönster och utsmyckningar.

Oavsett vilket material du väljer, finns det många olika utföranden att välja mellan. Du kan hitta ljuslyktor som står på fot, vilket ger dem en mer framträdande plats i rummet, eller du kan välja hängande lyktor för en mer luftig känsla. Du kan också hitta ljuslyktor i en mängd olika färger, från neutrala och jordnära toner till färgglada och livfulla nyanser.

Slutligen, glöm inte att ljuslyktor inte bara är för inomhusbruk. De kan också användas utomhus, på en terrass eller i en trädgård, för att skapa en inbjudande och mysig atmosfär. Oavsett var du väljer att placera dina ljuslyktor, kommer de säkert att bli en vacker och fina tillägg till ditt hem.

Olika modeller Ljusstakar är uppskattade Presenter och Gåvor

Ljusstakar är inte bara en vacker inredningsdetalj, de är också en uppskattad present att ge bort. Oavsett om det är som företagsgåva till kunder och anställda för att visa uppskattning, är en ljusstake en gåva som alltid är välkommen.

Det finns en mängd olika modeller att välja mellan. Väggljusstakar är ett populärt val för de som vill spara utrymme på väggen. De kan vara både höga och låga, och finns i allt från minimalistiska till mer utsmyckade designer. Hängande ljusstakar, eller vägghängda ljusstakar, är ett annat alternativ för de som vill ha något lite annorlunda.

För de som föredrar traditionella ljusstakar finns det gott om alternativ. Blockljusstakar är ett klassiskt val, liksom ljusstakar för kronljus. Dessa kan vara både stora och små, och finns i en mängd olika material och designer.

Om du letar efter något lite mer unikt, varför inte överväga en ljusstake i design? Dessa kan vara allt från moderna och minimalistiska till mer utsmyckade och konstnärliga. Oavsett vilken stil du föredrar, finns det en designad ljusstake som passar dig.

För de som vill ha något lite mer praktiskt, finns det ljusstakar för värmeljus. Dessa är perfekta för att skapa en mysig atmosfär i hemmet, och kan placeras var som helst, från golvet till fönsterbrädan.

Om du letar efter något lite mer extravagant, varför inte överväga en ljusstake med glaskupa? Dessa är inte bara vackra att titta på, de skyddar också ljuset från vind och drag.

För de som vill ha något lite mer lekfullt, finns det färgglada ljusstakar. Dessa kan vara ett roligt sätt att lägga till lite färg i ditt hem, och de är också ett utmärkt sätt att visa din personliga stil.

Oavsett vilken typ av ljusstake du väljer, kommer den att vara en uppskattad gåva. Så nästa gång du behöver en present, varför inte överväga en ljusstake? Det är en gåva som alltid är välkommen, och en som kommer att lysa upp mottagarens hem och liv.

Och kom ihåg, det är inte bara ljusstakar som gör en bra present. Det finns en mängd andra presentartiklar och promotionprodukter att välja mellan. Så oavsett vad du letar efter, finns det något för alla.

Ljusstakar i en mängd olika material

Ljusstakar är mer än bara funktionella föremål för att hålla ljus. De är konstverk, uttryck för personlig stil och viktiga delar av heminredningen. Oavsett om du föredrar det klassiska och tidlösa eller det moderna och trendiga, finns det ljusstakar i en mängd olika material som passar alla smaker och stilar.

Mässing är ett populärt material för ljusstakar. Det ger en varm, gyllene glans som skapar en lyxig atmosfär. Mässingsljusstakar finns i allt från enkla och moderna till mer detaljerade och antika stilar. De är tidlösa och eleganta, och passar utmärkt i vilket rum som helst.

Glas är ett annat populärt material för ljusstakar. Glasljusstakar kan vara allt från enkla och minimalistiska till utsmyckade och konstnärliga. De reflekterar ljuset på ett vackert sätt och kan skapa en glittrande atmosfär i rummet.

Guld och silver är klassiska material för ljusstakar. De ger en känsla av lyx och elegans. En ljusstake i guld eller silver kan vara en vacker mittpunkt på ett middagsbord eller en elegant detalj på en spiselkrans.

Keramik och kristall är andra material som ofta används för ljusstakar. Keramikljusstakar kan ha en rustik och jordnära känsla, medan kristallljusstakar ger en känsla av lyx och glamour.

Trä är ett material som ger en naturlig och organisk känsla. Träljusstakar kan vara enkla och minimalistiska, eller mer detaljerade och konstnärliga. De passar särskilt bra i hem med en naturlig eller rustik inredningsstil.

Metall är ett mångsidigt material som kan ge en modern och industriell känsla. Metallljusstakar finns i allt från blankpolerat rostfritt stål till mörkare och mer robusta material som järn och krom.

Betong och stengods är material som ger en rå och industriell känsla. Dessa ljusstakar kan vara en intressant kontrast i ett annars mjukt och mysigt rum.

Oavsett vilket material du föredrar, finns det ljusstakar som passar alla stilar och smaker. Så tänd ett ljus, skapa en stämningsfull atmosfär och njut av skönheten i ditt valda material.

Hur tar man effektivast bort stearin från ljusstaken?

Att njuta av ett mysigt ljus kan vara en av de mest avkopplande stunderna på dagen. Men när ljuset har brunnit ut och stearinet har droppat ner på ljusstaken, kan det vara en utmaning att få bort det. Här är några effektiva metoder för att ta bort stearin från ljusstakar.

Värme

En av de mest effektiva metoderna för att ta bort stearin är att använda värme. Sätt ugnen på en lägre temperatur och placera bakplåtspapper undertill. När stearinet värms upp börjar det droppa ner på pappret. Detta fungerar också utmärkt om du har svårt att få ut den sista lilla ljusstumpen, som ibland har en förarglig förmåga att fastna längst nere i ljusstaken. Istället för att försöka karva ut den med en kniv kan du enkelt placera den i ugnen och vänta tills stearinet mjuknat ? sedan är det lätt som en plätt att få ut de sista resterna. Tänk på att ugnen bara fungerar om din ljusstake är tillverkad av metall. Andra material, framför allt plast, ska inte placeras i ugnen.

Hett vatten

En annan effektiv metod för att ta bort stearin är att använda hett vatten. Ta fram en gammal gryta som du inte längre använder för matlagning ? eller köp en på loppis ? och koka upp vatten i den. Sänk ner din metalljusstake i det heta vattnet och doppa den några gånger, tills stearinet smält bort.

Kyla

Även kyla kan underlätta när du vill få bort stearinfläckar, både från ljusstakar och -lyktor. Ställ in dem i frysen ? eller utomhus om det är tillräckligt kallt ? och låt dem stå där minst en timme. När du tar ut dem igen är stearinet betydligt lättare att skrapa bort, till exempel med en sked. Tänk på att glaslyktor inte ska stå i kyla för länge, då kan glaset ta skada.

Skrapa

Om du har en ljusstake i mässing kan du prova att sänka ner den i kallt vatten i ett par minuter. Skrapa sedan bort stearinet med en vanlig matkniv. Var försiktig så att du inte repar ljusstaken och se till att stearinet inte hamnar i vasken.

Oavsett vilken metod du väljer, kommer dina ljusstakar att bli skinande rena och redo för nästa mysiga stund med tända ljus.

Doftljus med Tryck i en mängd olika utföranden

Låt oss tala om en produkt som kan förvandla vilket rum som helst till en oas av lugn och harmoni - doftljus. Men inte vilka doftljus som helst, vi pratar om billiga, men ändå bästa doftljus på marknaden. Dessa ljus kommer i stora och fina utföranden, perfekta för att skapa en mysig atmosfär i ditt hem eller kontor.

En av de mest populära typerna av doftljus är värmeljus. Dessa små ljus är perfekta för att skapa en mysig atmosfär och sprida en behaglig doft i rummet. De är också en utmärkt present för vänner, familj eller kollegor. Vem skulle inte uppskatta en rolig och tankeväckande gåva som också bidrar till en avkopplande atmosfär?

För de som söker något lite mer unikt, varför inte överväga xl doftljus? Dessa set av doftljus är större än genomsnittet och erbjuder en längre brinntid, vilket gör dem till ett utmärkt val för de som vill njuta av sin favoritdoft under en längre tid.

En annan populär typ av doftljus är de som kommer i glas. Dessa doftljus är inte bara vackra att titta på, de erbjuder också en mer konsekvent doftupplevelse. Glasburken hjälper till att hålla vaxet intakt, vilket gör att doften kan spridas jämnt i rummet.

Om du letar efter ett sätt att personifiera ditt hem eller kontor, varför inte köpa några lyxiga doftljus med text? Dessa doftljus kan anpassas med ditt eget meddelande, vilket gör dem till en unik och personlig inredningsdetalj.

För de som har ett mindre utrymme att arbeta med, små doftljus kan vara det perfekta valet. Dessa kompakta ljus är perfekta för att skapa en mysig atmosfär i mindre rum, som ett badrum. Trots deras storlek, dessa ljus är fortfarande mycket bra på att sprida en behaglig doft.

För de som söker det bästa av det bästa, exklusiva doftljus är vägen att gå. Dessa högkvalitativa ljus är tillverkade med de finaste ingredienserna och kommer ofta i vackra förpackningar. Många av dessa ljus kommer också med lock, vilket hjälper till att bevara doften när ljuset inte är tänt.

Men doftljus är inte bara för hemmet. De kan också användas som ett effektivt verktyg för profilreklam och profilering. Genom att anpassa doftljus med ditt företags logotyp eller slogan, kan du skapa en företagsreklam som inte bara är effektiv, men också trevlig för sinnena.

Så oavsett om du letar efter ett sätt att skapa en avkopplande atmosfär i ditt hem, hitta den perfekta gåvan, eller marknadsföra ditt företag på ett unikt sätt, doftljus med tryck i en mängd olika utföranden är det perfekta valet.

Doftljus och olika dofter

När höstens kyliga vindar sveper in över staden, finns det inget mer välkomnande än värmen från ett doftljus. Låt oss ta dig på en resa genom en värld av dofter, från den söta, krämiga doften av vanilj till den kryddiga, värmande doften av kanel.

Föreställ dig att du sitter framför en sprakande brasa, insvept i en mjuk filt, med en kopp varmt te i handen. I luften hänger en doft av höst och skog, en blandning av krispiga löv och fuktig jord, som förstärks av doften från ditt doftljus. Det är en doft som påminner om skogspromenader bland fallna löv och krispiga morgnar.

Eller kanske föredrar du den lugnande doften av lavendel, perfekt för en avkopplande kväll hemma. Denna klassiska doft är känd för sina avslappnande egenskaper och kan hjälpa till att lindra stress och främja en god natts sömn.

För de som föredrar något lite mer exotiskt, varför inte prova ett doftljus med doften av prosecco? Denna lyxiga doft är både uppfriskande och sofistikerad, perfekt för att skapa en festlig atmosfär.

Och när julen närmar sig, finns det inget bättre sätt att sprida julstämning än med doften av pepparkaka och julgran. Dessa dofter är synonyma med julen och kommer att fylla ditt hem med en känsla av värme och gemenskap.

Men låt oss inte glömma de mer unika dofterna. För kaffeälskaren finns det doftljus med doften av nybryggt kaffe, en rik och robust doft som är lika uppiggande som en kopp av det svarta guldet själv. Och för de som vill fira i stil, varför inte prova ett doftljus med doften av champagne? Denna festliga doft är både lyxig och uppfriskande, perfekt för att höja stämningen vid speciella tillfällen.

Oavsett vilken doft du föredrar, finns det ett doftljus som passar dig. Så varför inte unna dig själv eller någon du bryr dig om ett doftljus idag? Det är den perfekta gåvan för att visa att du bryr dig, eller det perfekta sättet att skapa en välkomnande atmosfär i ditt eget företag eller hem.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Ljuslyktor
Ljusstakar
Doftljus

237 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Delicious - Doftljus kaffeböna
Flera Färger
Delicious - Doftljus kaffeböna

Doftljus i dekorativ plåtbox med dofttoner av kaffebönor.

fr. 17,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Selight - Ljus
Flera Färger
Selight - Ljus

Doftljus med doft av sandelträ, rent linne, eller vanilj.

fr. 20,50 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Stallykta Medium
Stallykta Medium

Stallykta av stål med rutor av glas, en klar stämningshöjare. Storlek Stål: 42x15...

fr. 405,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Nature lanterna med handtag (4) Klar/brun/silver
Nature lanterna med handtag (4) Klar/brun/silver

Elegant lanterna designad av Anton Björsing. Blandar Natures signaturmaterial, tr...

fr. 541,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Aroma - Luftfräschare - doftspridare
Aroma - Luftfräschare - doftspridare

Rumsdoft med tre doftpinnar som absorberar doftoljan och ger en behaglig doft av l...

fr. 108,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Doftande stearinljus i metallburk
Flera Färger
Doftande stearinljus i metallburk

Doftande stearinljus i burk av plåt och rep.

fr. 21,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Två glitterljus med ljusstake i glas
Flera Färger
Två glitterljus med ljusstake i glas

Ljusstake i form av en stjärna. Med två långa glitterljus.

fr. 14,65 kr

MER INFORMATION
Orrefors Jernverk
Ljusstake Flaska
Flera Färger
Ljusstake Flaska

Denna charmiga ljusstake i porslin är formad som tre flaskor som sitter ihop. Den ...

fr. 405,00 kr

MER INFORMATION
Xantia
Ljusstake 1 ljus
Ljusstake 1 ljus

Färgbelagd aluminium

fr. 242,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Ljushållare i glas med julmotiv
Flera Färger
Ljushållare i glas med julmotiv

Dekorerad ljushållare i glas med värmeljus, levereras i cellofan med ett rött band...

fr. 15,50 kr

MER INFORMATION
Xantia
Ljusstake 1 ljus
Ljusstake 1 ljus

Färgbelagd aluminium

fr. 242,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Jernverk
Ljushållare 2in1 2-pack
Ljushållare 2in1 2-pack

I vår designserie från Jon Eliason kommer dessa vändbara ljusstakar. Snygga precis...

fr. 250,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Pentas - Ljus med vaniljdoft träfot
Pentas - Ljus med vaniljdoft träfot

Rund dekorativ träljusstake med ett doftljus av vanilj. För en perfekt stämningen ...

fr. 36,80 kr

MER INFORMATION
Ukiyo
Ukiyo litet doftljus i glas
Flera Färger
Ukiyo litet doftljus i glas

Skapa en mysig och härlig stämning hemma med Ukiyo lilla doftljus som sprider en d...

fr. 87,00 kr

MER INFORMATION
Ukiyo
Ukiyo lyxigt doftljus med bambulock
Flera Färger
Ukiyo lyxigt doftljus med bambulock

Skapa en mysig och härlig stämning hemma med Ukiyo doftljus som sprider en diskret...

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Hold ljuslykta liten (6) Klar/silver
Flera Färger
Hold ljuslykta liten (6) Klar/silver

Hold ljuslykta är en liten charmig ljuslykta i Munblåst glas designad av Pascal Ch...

fr. 184,00 kr

MER INFORMATION
Ukiyo
Ukiyo lyxiga doftpinnar
Flera Färger
Ukiyo lyxiga doftpinnar

Ge alla utrymmen en egen personlighet med dessa lyxiga doftpinnar från Ukiyo. Ukiy...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Keops Small - Växtbaserat vaxljus 120 gr
Flera Färger
Keops Small - Växtbaserat vaxljus 120 gr

Kanel-, vanilj-, sandelträ- eller jasmindoftande växtbaserat kvalitets vaxljus i e...

fr. 69,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Ancient High - Ljus med vaniljdoft i glas
Ancient High - Ljus med vaniljdoft i glas

Vaniljdoftande vaxljus i glas med bambulock. Kommer i en presentförpackning av pap...

fr. 80,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Ancient - Ljus med vaniljdoft i glas
Ancient - Ljus med vaniljdoft i glas

Vaniljdoftande vaxljus i glas med bambulock. Kommer i en presentförpackning av pap...

fr. 69,00 kr

MER INFORMATION
Orrefors Jernverk
Sängkammarljusstake 2-pack
Sängkammarljusstake 2-pack

I vår designserie från Jon Eliason kommer dessa ljusstakar. Snygga precis som de ...

fr. 189,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Luxor - Bambuljusstakar med ljus
Luxor - Bambuljusstakar med ljus

Set med 2st ljus och ljusstake i bambu. Skapa en trevlig atmosfär under en middags...

fr. 31,40 kr

MER INFORMATION
Victorian
Ginger Joy Candle/diffuser box (6)
Ginger Joy Candle/diffuser box (6)

Present box Ginger Joy - Dekorativ diffuser och doftljus i grön förpackning med do...

fr. 250,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Keops Medium - Växtbaserat vaxljus 200 gr
Flera Färger
Keops Medium - Växtbaserat vaxljus 200 gr

Kanel-, vanilj-, sandelträ- eller jasmindoftande växtbaserat kvalitets vaxljus i g...

fr. 96,00 kr

MER INFORMATION
Victorian
Promotion candle Fresh cotton (6)
Promotion candle Fresh cotton (6)

Ett doftljus i lite mer neutral design, speciellt framtaget för enkel profilering ...

fr. 113,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Giza - Växtbaserat vaxljus 160 gr
Giza - Växtbaserat vaxljus 160 gr

Vaniljdoftande växtbaserat vaxljus i bambuhållare. 160 gsm. Brinntid: 30 timmar.

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
Victorian
Luscious Bloom Candle/diffuser box (6)
Luscious Bloom Candle/diffuser box (6)

Present box Luscious bloom - Dekorativ diffuser och doftljus i snygg förpackning. ...

fr. 250,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Signe ljusstake, 2-pack (5) Silver
Signe ljusstake, 2-pack (5) Silver

Den här ljusstaken är lite av ett samlarobjekt, ju fler tillsammans desto bättre. ...

fr. 209,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Xiang - Rökelsepaket i bambu
Xiang - Rökelsepaket i bambu

Rökelset. Innehåller 10 doftande rökpinnar av sandelträ och en hållare av bambu. P...

fr. 35,60 kr

MER INFORMATION
Midocean
Keops Large - Växtbaserat vaxljus 280 gr
Flera Färger
Keops Large - Växtbaserat vaxljus 280 gr

Kanel-, vanilj-, sandelträ- eller jasmindoftande växtbaserat kvalitets vaxljus i e...

fr. 119,00 kr

MER INFORMATION
Victorian
Promotion candle Crisp Blossom & Apricot Cream (6)
Promotion candle Crisp Blossom & Apricot Cream (6)

Ett doftljus i lite mer neutral design, speciellt framtaget för enkel profilering ...

fr. 113,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Siri ljusstake stor (6) Silver
Siri ljusstake stor (6) Silver

Ljusstaken Siri har en klassisk design som passar till det mesta och lätt gör sig ...

fr. 264,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Kaori - Doftpinnar
Flera Färger
Kaori - Doftpinnar

Eukalyptus-doft för hemmet med rördiffusor. Innehåller 100 ml doftolja i en flaska...

fr. 74,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Maria ljusstake (6) Beige
Maria ljusstake (6) Beige

Maria ljusstake tar en central plats på bordet i juletider och så också i Sagaform...

fr. 388,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Ljusstake smide
Flera Färger
Ljusstake smide

Med en känsla av nordisk forntidshistorik, svenskt hantverk och en tidlös design p...

fr. 143,00 kr

MER INFORMATION
Sagaform®
Siri ljusstake liten (6) Silver
Siri ljusstake liten (6) Silver

Ljusstaken Siri har en klassisk design som passar till det mesta och lätt gör sig ...

fr. 233,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Ljushållare till flaska, H: 10,5cm
Ljushållare till flaska, H: 10,5cm

Gör egna fina ljusstakar genom att återanvända gamla flaskor. Ljushållaren står st...

fr. 71,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Stumpastake H: 14cm
Stumpastake H: 14cm

Stumpastaken är designad för att kunna låta ljuset brinna ända ned eller bara lämn...

fr. 242,00 kr

MER INFORMATION
Victorian
Luscious Bloom Candle (6)
Flera Färger
Luscious Bloom Candle (6)

Candle Luscious bloom med en härligt blommig och rogivande doft. Kommer i en snygg...

fr. 208,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Ljusstake Bonnie hög
Flera Färger
Ljusstake Bonnie hög

Charmig ljusstake i polyresin med vågig struktur. Mått: 11,5x11,5x23,8cm.

fr. 224,00 kr

MER INFORMATION