Kylskåpsmagneter

Kylskåpsmagneter är kostnadseffektiva giveaways som ofta används som billiga reklamartiklar vid företagsprofilering. I vårt sortiment har vi de mest populära och eftertraktade som går att märka med alla typer av reklammeddelande, logotyper och varumärken. Kylskåpsmagneter finns i ett brett sortiment av standard storlekar, former, färger och utföranden för att passa varje företag och bransch. Dessutom finns modeller som går att skräddarsy, helt efter eget tycke till Er marknadsföring.

Nyckelpunkter för kylskåpsmagneter

Kylskåpsmagneter är inte bara dekorativa element, de kan också vara kraftfulla verktyg för marknadsföring och varumärkesbyggande. Här är några viktiga punkter att tänka på när det gäller kylskåpsmagneter:

  1. Pedagogiska verktyg: Kylskåpsmagneter kan fungera som utbildningsverktyg, särskilt för barn. De kan hjälpa till att förbättra barns observationsförmåga och är mycket lämpliga för naturvetenskapliga projekt eller klassrumspresentationer.

  2. Planeringsverktyg: Med hjälp av magnetiska planerare kan du organisera ditt dagliga, veckovisa och månatliga liv på ett heuristiskt sätt. Dessa planerare kan placeras på kylskåpet, vilket gör dem lättillgängliga och synliga.

  3. Estetiskt tilltalande: Kylskåpsmagneter kan vara minimalistiska och estetiskt tilltalande, vilket ger ett modernt och universellt utseende som passar alla miljöer.

  4. Varumärkesbyggande: Kylskåpsmagneter kan anpassas med ditt företags logotyp eller slogan, vilket gör dem till effektiva verktyg för varumärkesbyggande. De kan hjälpa till att öka medvetenheten om ditt varumärke och skapa en varaktig inverkan på kundernas sinne.

  5. Kostnadseffektiva: Kylskåpsmagneter är relativt billiga att producera, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Trots deras låga kostnad kan de ha en stor inverkan på ditt företags synlighet och varumärkesmedvetenhet.

  6. Långvarig exponering: Till skillnad från traditionella annonser som kan ignoreras eller glömmas bort, kylskåpsmagneter ger långvarig exponering. De sitter på kylskåpet, en av de mest använda apparaterna i hemmet, vilket innebär att ditt varumärke kommer att ses flera gånger om dagen.

  7. Bred målgrupp: Kylskåpsmagneter är universella produkter som kan användas av alla, oavsett ålder eller yrke. Detta gör dem till ett utmärkt sätt att nå en bred målgrupp.

Kom ihåg att kylskåpsmagneter kan vara mer än bara dekorativa föremål. Med rätt strategi kan de bli kraftfulla verktyg för marknadsföring och varumärkesbyggande.

Kylskåpsmagneter med Eget Tryck, Foto eller Bilder

Upptäck kraften i kylskåpsmagneter som ett effektivt marknadsföringsverktyg för ditt företag. Med möjligheten att göra egna magneter med eget tryck, kan du skapa unika och personliga produkter som engagerar både barn och vuxna. Anpassa dina magneter med foto, bilder eller text för att skapa en produkt som verkligen representerar ditt varumärke.

Kylskåpsmagneter är inte bara dekorativa, de är också praktiska och användbara. De kan användas för att hålla ordning på viktiga dokument, foton och anteckningar på kylskåp. Dessutom är de ett utmärkt sätt att sprida ditt företags budskap och öka varumärkeskännedomen genom Presentreklam, Profilreklam och Företagsreklam.

Att beställa och köpa billiga kylskåpsmagneter med eget tryck är enkelt och bekvämt. Du kan enkelt skapa och beställa dina egna magneter online, och få dem levererade direkt till din dörr. Med en mängd olika stilar, färger och material att välja mellan, kan du skapa snygga och starka magneter som passar ditt företags image och behov.

Kylskåpsmagneter är också utmärkta Presentartiklar för kunder, anställda och samarbetspartners. Genom att ge bort magneter med ditt företags logotyp eller slogan, kan du skapa en varaktig inverkan och stärka relationen med dina målgrupper.

Investera i fina kylskåpsmagneter med eget tryck, foto eller bilder för att stärka ditt företags närvaro och öka din marknadsföringspotential. Med rätt strategi och design kan dessa magneter bli en ovärderlig del av din marknadsföringsmix och hjälpa dig att nå nya höjder i ditt företagande.

Magneter i olika Modeller och Material

I en värld där digital marknadsföring dominerar, kan det vara lätt att glömma bort kraften i fysiska, taktiska marknadsföringsverktyg. Men låt oss inte underskatta effekten av något så enkelt och ändå så kraftfullt som kylskåpsmagneter. Dessa små men mäktiga objekt kan vara en ovärderlig del av din promotion och profilering strategi.

Oavsett om du letar efter små eller stora magneter, runda, fyrkantiga eller rektangulära former, eller kanske något mer unikt som magneter i egen form, finns det en lösning för dig. Kanske behöver du magneter med krok eller klämma för att hålla viktiga dokument eller bilder. Eller kanske du vill ha något mer sofistikerat, som magneter gjorda av läder eller trä. För de romantiska själarna finns det även magneter formade som hjärtan.

Men magneter är inte bara för att hålla saker på plats. De kan också vara funktionella. Tänk på en magnet med en inbyggd kapsylöppnare. Praktiskt, eller hur? Och låt oss inte glömma materialen. Från plast till metall, valmöjligheterna är oändliga.

Oavsett vilka modeller och material du väljer, kommer dina kylskåpsmagneter att bli en konstant påminnelse om ditt varumärke för dina kunder. Varje gång de går till kylskåpet, kommer de att se din logotyp eller ditt budskap. Det är en subtil men effektiv form av Merch marknadsföring.

Så, varför inte överväga att lägga till kylskåpsmagneter i din marknadsföringsstrategi? De är kostnadseffektiva, anpassningsbara och, viktigast av allt, de fungerar. Oavsett om du vill öka varumärkesmedvetenheten, främja en ny produkt eller bara hålla ditt företag i dina kunders sinne, kan kylskåpsmagneter vara det perfekta verktyget för jobbet.

Kylskåpsmagneter som giveaways

Billiga kylskåpsmagneter är ofta populära reklamartiklar på mässor, kongresser och olika företagsevenemang där de sprids och delas ut som giveaways i marknadsföringssyfte. Kylskåpsmagneter går att designa helt efter Ert företags grafiska profil för att uppnå en livslång varumärkeskännedom åt Ert företag.

De går att utforma som stilfulla visitkort för att konstant påminna om företags tjänster och produkter där den sitter. Att köpa in kylskåpsmagneter som profilartiklar för att sedan dela ut till befintliga och potentiella kunder, anställda och affärsbekanta är riktigt bra reklam.

Till skillnad från vissa andra reklammedia kommer dessa små giveaways vara till nytta för dina mottagare och kommer bidra till igenkänning av Er logo eller varumärke under en lång tid framöver. För varje reklamartikel med logo Ert företag delar ut och som dessutom kommer till användning hos mottagaren bidrar till Ert varumärkes närvaro och gör att det bara växa sig allt starkare.

Vill ni ha förslag på andra profilartiklar till Er företagsprofilering se alla våra bra giveaways med tryck här.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


34 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profile Production
Kylskåpsmagnet mjuk
Kylskåpsmagnet mjuk

Våra mjuka kylskåpsmagneter tillverkas helt efter dina mått, formskuren eller raka...

fr. 2,20 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Lure kylskåpsmagnet i plast
Lure kylskåpsmagnet i plast

Lure kylskåpsmagnet i plast. En bästsäljande magnet som är idealisk för budgetmedv...

fr. 8,75 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Mond stor kylskåpsmagnet i plast
Mond stor kylskåpsmagnet i plast

Mond stor kylskåpsmagnet i plast. Magneten har en stor profileringsyta. Pappersinl...

fr. 11,30 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Magnetdekaler
Magnetdekaler

Magnetdekal tas fram enligt önskemål. Prisexempel 40x20cm, andra storlekar begär o...

fr. 119,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Pin Opener - Kylskåpsmagnet
Pin Opener - Kylskåpsmagnet

Kylskåpsmagnet med flasköppnare med pappersinlägg för smidig märkning. Ø 5,8 CM. M...

fr. 6,95 kr

MER INFORMATION
Stilo
Memomate Kylskåpsmagnet
Flera Färger
Memomate Kylskåpsmagnet

Smart kylskåpsmagnet som med sin uppfinningsrika konstruktion och sin kraftiga ma...

fr. 4,20 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Magnet 0,8 mm Aluminium
Magnet 0,8 mm Aluminium

Screen- eller offsettryckt magnet, 0,8 mm tjock. Upp till fyra färger eller fullf...

fr. 10,40 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Magnet 2,0 mm Aluminium
Magnet 2,0 mm Aluminium

Screen- eller offsettryckt magnet, 2,0 mm tjock. Upp till fyra färger eller fullf...

fr. 11,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Hård plastmagnet 2,0 mm tjock
Hård plastmagnet 2,0 mm tjock

Screen- eller offsettryckt magnet, 2,0 mm tjock. Upp till fyra färger eller fullf...

fr. 10,20 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Hård plastmagnet 0,8 mm tjock
Hård plastmagnet 0,8 mm tjock

Screen- eller offsettryckt magnet, 0,8 mm tjock. Upp till fyra färger eller fullf...

fr. 9,50 kr

MER INFORMATION
Prident
Kylskåpsmagnet hård rund Ø 30 mm
Kylskåpsmagnet hård rund Ø 30 mm

Ett genialt sätt att bli ihågkommen. Logotype, telefonnummer eller ditt budskap fi...

fr. 2,85 kr

MER INFORMATION
Prident
Kylskåpsmagnet hård 40x25 mm
Kylskåpsmagnet hård 40x25 mm

Ett genialt sätt att bli ihågkommen. Logotype, telefonnummer eller ditt budskap fi...

fr. 2,85 kr

MER INFORMATION
Prident
Kylskåpsmagnet mjuk formskuren -
Flera Färger
Kylskåpsmagnet mjuk formskuren -

Oändliga möjligheter att göra din kylskåpsmagnet speciell. Vi trycker foton, logot...

fr. 7,20 kr

MER INFORMATION
Prident
Kylskåpsmagnet hård med vippfunktion 50x42 mm
Kylskåpsmagnet hård med vippfunktion 50x42 mm

Smart kylskåpsmagnet med vippfunktion. Pressa på handtaget så lyfts magneten från ...

fr. 3,40 kr

MER INFORMATION
Prident
Kylskåpsmagnet mjuk rakskuren -
Flera Färger
Kylskåpsmagnet mjuk rakskuren -

Måttbeställ din egen mjuka kylskåpsmagnet. Vi trycker foton, logotyper m. m. Skure...

fr. 6,05 kr

MER INFORMATION
MACMA
Tell - Kylskåpsmagnet
Tell - Kylskåpsmagnet

Kylskåpsmagnet i plast.

fr. 5,45 kr

MER INFORMATION
Prident
Magnet Ø 45 mm vit, baksida Ø 35 mm
Magnet Ø 45 mm vit, baksida Ø 35 mm

Ett genialt sätt att bli ihågkommen. Logotype, telefonnummer eller ditt budskap fi...

fr. 4,55 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
TRONIC Flasköppnare med Magnet
Flera Färger
TRONIC Flasköppnare med Magnet

Flasköppnare i plast med kylskåpsmagnet.

fr. 8,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Rektangulär magnet
Flera Färger
Rektangulär magnet

Magnet, rektangulär.

fr. 11,80 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
EPOFRIDGY Kylskåpsmagnet
EPOFRIDGY Kylskåpsmagnet

Specialdesignad epoxibelagd kylskåpsmagnet med unik form. Digitaltryck ingår i pri...

fr. 21,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
MAGNOTE Anteckningsklämma
Flera Färger
MAGNOTE Anteckningsklämma

Anteckningsklämma av metall med magnet på baksidan. Ideal till epoxi tryck kupning...

fr. 10,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
FRIDGY Kylskåpsmagnet
FRIDGY Kylskåpsmagnet

Specialdesignad kylskåpsmagnet med unik form. Digitaltryck ingår i pris Minsta bes...

fr. 11,80 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
STEELMAG Kylskåpsmagnet
STEELMAG Kylskåpsmagnet

Rundformad kylmagnet med rostfri yta.

fr. 3,30 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
DOMEBADGE Magnet
Flera Färger
DOMEBADGE Magnet

Specialanpassat märke med magnet och epoxikupolgrafik. Priset inkluderar epoxykup...

fr. 26,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
WOOFRI Kylskåpsmagnet
Flera Färger
WOOFRI Kylskåpsmagnet

Skräddarsydd kylmagnet i laminerad björk med fullfärgstryck. Priset inkluderar UV...

fr. 10,30 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Magnet av bambu med kapsylöppare Ace
Magnet av bambu med kapsylöppare Ace

Magnet med kapsylöppnare plaerad på sinsidan för att inte repa ytor.

fr. 10,40 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Bilmagnet
Bilmagnet

Det här är den mest förekommande sortens magnetiska skyltar där foliefilm används ...

fr. 48,30 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Pappersmagnet 2,0 mm tjock
Pappersmagnet 2,0 mm tjock

Screen- eller offsettryckt magnet, 2,0 mm tjock. Upp till fyra färger eller fullf...

fr. 9,85 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Pappersmagnet 0,8 mm tjock
Pappersmagnet 0,8 mm tjock

Screen- eller offsettryckt magnet, 0,8 mm tjock. Upp till fyra färger eller fullf...

fr. 9,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Anpassad kylmagnet
Anpassad kylmagnet

Specialtillverkad, färgtryckt kylmagnet med post-it-lappar och mini träpennor. In...

fr. 44,70 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Anpassad kylmagnet
Anpassad kylmagnet

Specialtillverkad, färgtryckt kylmagnet med pos-it-lappar. Inkluderar 50 ark med ...

fr. 36,10 kr

MER INFORMATION
Prident
Kylskåpsmagnet hård rundade hörn 41x41 mm
Kylskåpsmagnet hård rundade hörn 41x41 mm

Ett genialt sätt att bli ihågkommen. Logotype, telefonnummer eller ditt budskap fi...

fr. 3,85 kr

MER INFORMATION