Badrumsprodukter

Förvandla ditt företags badrum till en oas av stil och funktionalitet med de senaste badrumstillbehören. Från eleganta tvålpumpar med Eget tryck till designade badrumsmattor. Dessa små detaljer kan göra en stor skillnad i hur ditt badrum uppfattas och används. Oavsett om du driver ett hotell, en restaurang, ett kontor eller en butik, kan rätt badrumstillbehör förbättra din verksamhets estetik och skapa en mer välkomnande miljö för både anställda och kunder. Läs vidare för att upptäcka hur du kan förbättra ditt företags badrum med de senaste trenderna och innovationerna inom badrumstillbehör.

Nyckelpunkter för Badrumstillbehör

Badrumsmattor

Badrumsmattor är en viktig del av badrumsinredningen. De bidrar inte bara till estetiken, utan också till säkerheten genom att förhindra halkolyckor. Dessutom kan de dämpa ljudnivån i ett helkaklat badrum. När du väljer en badrumsmatta, tänk på material och design som passar ditt badrums stil och dina personliga preferenser.

Badrumsvågar

Badrumsvågar är ett oumbärligt verktyg för att hålla koll på din hälsa och fitness. De kommer i olika modeller och design, från mekaniska till digitala vågar. Några av dem kan till och med kopplas till dina smarta enheter för att spåra din vikt och andra hälsoindikatorer över tid. Kom ihåg att placera vågen på ett hårt golv för exakta mätningar.

Dusch & Handtvål

Dusch- och handtvålar är inte bara nödvändiga för hygien, de kan också bidra till att skapa en avkopplande och lyxig atmosfär i ditt badrum. Välj tvålar som är skonsamma mot huden och har en behaglig doft. Om du vill ta din badrumsinredning ett steg längre, överväg att använda tvålar med din egen företagslogo för en unik touch.

Tandborstar

Tandborstar är en grundläggande del av vår dagliga hygienrutin. Men de kan också användas som ett effektivt verktyg för profilreklam. Tandborstar med företagets logotyp eller slogan kan hjälpa till att hålla ditt varumärke i kundernas sinne varje dag. Dessutom kan designade tandborstar skräddarsys för att passa ditt företags image och värderingar.

Badrumsmattor med Tryck

När det kommer till att skapa en unik och personlig atmosfär i ditt badrum, är badrumsmattor med tryck ett utmärkt val. Dessa mattor finns i en mängd olika former, inklusive runda och rektangulära, vilket gör det möjligt att hitta den perfekta passformen för ditt utrymme. Oavsett om du letar efter stora mattor för att täcka ett stort område, eller små mattor för att lägga till en touch av stil till ett mindre utrymme, finns det något för alla.

En av de stora fördelarna med badrumsmattor med tryck är att de är otroligt snygga. De kan förvandla ett vanligt badrum till en elegant och sofistikerad plats. Dessutom finns det en mängd olika tryck att välja mellan, vilket innebär att du kan hitta något som passar din personliga stil och smak.

För de som vill lägga till en touch av lyx till sitt badrum, är lyxiga badrumsmattor med tryck ett utmärkt val. Dessa mattor är tillverkade av högkvalitativa material och har ofta detaljerade och intrikata mönster som ger en känsla av elegans och raffinement.

Badrumsmattor med tryck är inte bara snygga, de är också praktiska. De kan hjälpa till att förhindra att du halkar på ett vått golv, vilket gör ditt badrum säkrare. Dessutom är de lätta att rengöra, vilket gör dem till ett praktiskt val för alla som vill hålla sitt badrum rent och snyggt.

För företag som letar efter ett unikt sätt att marknadsföra sig själva, kan badrumsmattor med tryck vara ett utmärkt alternativ. De kan användas som presentreklam eller merch, vilket gör att ditt företagsnamn och logotyp kan visas på ett sätt som är både praktiskt och stilfullt.

Oavsett om du letar efter en matta för ditt eget badrum, eller om du letar efter ett unikt sätt att marknadsföra ditt företag, är badrumsmattor med tryck ett utmärkt val. De är snygga, praktiska och kan hjälpa till att skapa en unik och personlig atmosfär i vilket badrum som helst.

Badrumsvågar i olika material och format

När det kommer till att välja rätt badrumsvåg, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Oavsett om du föredrar en rund eller rektangulär form, finns det en badrumsvåg som passar dina behov och din stil.

En av de mest populära typerna av badrumsvågar är den digitala vågen. Dessa vågar är kända för sin precision och användarvänlighet. De kommer ofta med en rad olika funktioner, inklusive förmågan att mäta kroppsfett, muskelmassa och vattenförhållande. Många digitala badrumsvågar kan dessutom kopplas upp till din smartphone via fitnessappar, vilket gör det enkelt att hålla koll på din hälsa och ditt välbefinnande.

Badrumsvågar finns i en mängd olika material, allt från metall till plast. Metallvågar är särskilt populära för deras robusthet och hållbarhet, medan plastvågar är lätta och enkla att rengöra. Det finns även badrumsvågar tillverkade i glas, vilket ger en modern och elegant känsla till ditt badrum.

Förutom att vara praktiska och funktionella, kan badrumsvågar också fungera som en snygg inredningsdetalj i ditt badrum. De finns i en rad olika färger och stilar, vilket gör det enkelt att hitta en som matchar din inredning. Oavsett om du föredrar en minimalistisk och modern stil, eller något mer traditionellt och klassiskt, finns det en badrumsvåg som passar din smak.

Badrumsvågar kan också vara utmärkta presentartiklar. Om du letar efter en meningsfull och praktisk gåva till en vän eller familjemedlem, kan en badrumsvåg vara ett utmärkt val. Med så många olika stilar och funktioner att välja mellan, kan du hitta en som passar mottagarens personliga stil och behov.

Slutligen, badrumsvågar kan också användas som effektiva promotion-verktyg. Genom att erbjuda kvalitativa badrumsvågar med ditt företags logotyp eller slogan, kan du öka din varumärkeskännedom och skapa positiva associationer med ditt företag. Oavsett om du driver ett gym, en hälsoklinik eller ett företag inom heminredning, kan badrumsvågar vara ett effektivt sätt att marknadsföra ditt varumärke och dina tjänster.

Oavsett om du letar efter en badrumsvåg för ditt eget hem, som en gåva till någon annan, eller för att marknadsföra ditt företag, finns det en mängd olika alternativ att välja mellan. Genom att överväga dina specifika behov och preferenser, kan du hitta den perfekta badrumsvågen som passar just dig.

Dusch- & Handtvål med Egen Företags Logo

Att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för dina kunder eller anställda har aldrig varit enklare. Med våra lyxiga och ekologiska dusch- och handtvålar kan du nu erbjuda en produkt som inte bara är av bästa kvalitet, utan också skräddarsydd för att bära ditt företags unika signatur.

Våra tvålar kommer i både fast och flytande form, vilket ger dig möjlighet att välja den stil som bäst passar ditt företags image. Den fasta tvålen är handgjord och innehåller endast de finaste råvarorna av mjukgörande och återfuktande sheasmör. Den flytande tvålen kommer med en praktisk pump och är berikad med aloe vera juice, vilket ger en superfin och mild tvål.

Våra tvålar är inte bara fina att se på, de är också skonsamma mot huden. De är utformade för att vara neutrala och skonsamma, vilket gör dem perfekta för alla hudtyper. Dessutom är de effektiva mot smuts och bakterier, vilket gör dem till ett utmärkt val för att hålla arbetsplatsen ren och fräsch.

Men det som verkligen gör våra tvålar speciella är möjligheten att anpassa dem med din egen företagslogo. Detta ger en unik möjlighet för Företagsreklam och Profilering. Genom att ha din logotyp på en produkt som används dagligen, kommer ditt varumärke att vara ständigt närvarande och skapa en stark koppling till dina kunder eller anställda.

Så varför inte ta steget och skapa en unik och minnesvärd upplevelse för dina kunder eller anställda idag? Med våra lyxiga och ekologiska dusch- och handtvålar kan du göra just det.

Designade Tandborstar är utmärkt Reklam

Att skapa en stark varumärkesidentitet är avgörande för att sticka ut i dagens konkurrensutsatta affärsvärld. Ett effektivt sätt att göra detta är genom profilreklam, och vad kan vara mer unikt och minnesvärt än designade tandborstar?

Tandborstar med företagets logotyp eller slogan är inte bara praktiska, de är också ett utmärkt sätt att hålla ditt varumärke i kundernas sinne varje dag. Tänk på det - en tandborste används minst två gånger om dagen, vilket innebär att ditt varumärke kommer att vara i kundens tankar minst lika ofta. Detta gör tandborstar till ett effektivt verktyg för att öka varumärkeskännedomen och skapa en stark koppling till ditt företag.

Men det är inte bara företagets logotyp som gör dessa tandborstar till en effektiv form av profilreklam. Designade tandborstar kan skräddarsys för att passa ditt företags image och värderingar. Till exempel, om ditt företag värderar hållbarhet, kan du välja att använda miljövänliga bambutandborstar. Dessa tandborstar är inte bara bra för miljön, de skickar också ett starkt budskap till kunderna om ditt företags engagemang för hållbarhet.

Designade tandborstar kan också anpassas för att passa specifika kampanjer eller evenemang. Till exempel, om ditt företag sponsrar en hälso- och wellness-kampanj, kan du skapa tandborstar med ett meddelande som uppmuntrar till god munhygien. Detta är inte bara ett effektivt sätt att sprida ditt varumärke, det visar också att ditt företag bryr sig om kundernas hälsa och välbefinnande.

Sammanfattningsvis är designade tandborstar ett unikt och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. De är praktiska, minnesvärda och kan skräddarsys för att passa ditt företags image och värderingar. Så varför inte överväga att använda designade tandborstar som en del av din nästa profilreklam-kampanj?Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


47 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lord Nelson
Badrumsmatta Liten
Flera Färger
Badrumsmatta Liten

Exklusiv badrumsmatta av polyesterchenille som är mycket mjuk och väger hela 2000 ...

fr. 250,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Badrumsmatta Rund
Flera Färger
Badrumsmatta Rund

Rund badrumsmatta av polyesterchenille som är mjuk och skön, utrustad med antislip...

fr. 243,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Badrumsmatta Stor
Flera Färger
Badrumsmatta Stor

Badrumsmatta i en lite större storlek av polyesterchenille som gör den mycket mjuk...

fr. 385,00 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Duschdraperi
Duschdraperi

Duschdraperi av 100% polyester som ger en vattentät upplevelse, den är försedd med...

fr. 148,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Dentobrush - Tandborste i bambu
Flera Färger
Dentobrush - Tandborste i bambu

Tandborste i bambu moed borst i nylon- Förpackning i papp

fr. 7,60 kr

MER INFORMATION
Grundig digital personvåg i bambu
Grundig digital personvåg i bambu

Hög pålitlighet tack vare 4 högprecisions Hi8 viktsensorer som är speciellt framta...

fr. 143,00 kr

MER INFORMATION
Vakinme
Kampanj! Vakinme promo soap 250ml Åkermynta (6) Black
Kampanj! Vakinme promo soap 250ml Åkermynta (6) Black

Kampanj! Vi bjuder på tryck och montering av etikett vid beställning från 100st! V...

fr. 108,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Pesa Scale - Badrumsvåg  Bambu
Pesa Scale - Badrumsvåg Bambu

Digital badrumsvåg i bambu med inomhustemperaturvisning i ºC. 2 AAA-batterier ing...

fr. 97,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Bella - Tvättbara sminkservetter
Bella - Tvättbara sminkservetter

20 tvättbara återanvändbara rengörande ansiktspads tillverkade av bambufiber och k...

fr. 91,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Dinte - Tandborste
Dinte - Tandborste

Miljövänlig tandborste i bambu med nylonborst (medelhårdhet).

fr. 8,20 kr

MER INFORMATION
MACMA
Våga - Personvåg
Våga - Personvåg

Digital personvåg av bambu, maxvikt 150 kg.

fr. 240,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
COLOBOO Bambu Tandborste
Flera Färger
COLOBOO Bambu Tandborste

Vuxen tandborste i naturlig bambu och färgade nylonstrån. Med matchande färgdekora...

fr. 19,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Suomi - 3-delars badrumsset i bambu
Suomi - 3-delars badrumsset i bambu

3-delat badrumstillbehörsset i bambu. Inklusive tvålpump, mugg och bricka.

fr. 93,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
BESSONE Bambu Kam
BESSONE Bambu Kam

Bambukam i pappers sleeve. Ingår i Go Green sortimentet.

fr. 10,55 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
BENTRY Badmatta med Tryck
BENTRY Badmatta med Tryck

Badrums matta med flannelyta. Pris inkluderar tryck. Minsta beställningsmängd: 25 ...

fr. 104,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Duschtvål och schampo 50ml
Duschtvål och schampo 50ml

Små flaskor med duschtvål och schampoo med fräsch doft av avokado & oliv. Storleke...

fr. 13,80 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
DENTARIUS Tandborsthållare Bambu
DENTARIUS Tandborsthållare Bambu

Tandborsthållare i bambu. I papperslåda. Ingår i Go Green sortimentet.

fr. 9,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
RONTRY Badmatta med Tryck
RONTRY Badmatta med Tryck

Rund Badrums matta med flannelyta. Pris inkluderar tryck. Minsta beställningsmän...

fr. 120,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
BOOFIT Badrums Våg
BOOFIT Badrums Våg

Digital personvåg med plattform i bambu. Kapacitet: 150 kg. Gradering: 0,1 kg. Mät...

fr. 183,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Handtvål i en kraftpapperspåse
Handtvål i en kraftpapperspåse

150 g tvål i kraftpapperspåse. Består till 80 % av naturliga ingredienser, tillver...

fr. 45,60 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Tvål i omslag
Tvål i omslag

150 g tvål i pappersomslag. Består till 80 % av naturliga ingredienser, tillverkad...

fr. 49,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Dusch tvål 250 ml
Dusch tvål 250 ml

250 ml dusch tvål unisex med vitamin E och glycerin. Mild formula och PH-neutral. ...

fr. 51,00 kr

MER INFORMATION
Wellmark Soft Hands 250 ml handkräm med pump
Wellmark Soft Hands 250 ml handkräm med pump

Snygg glasdispenser (250 ml) för badrummet, köket eller toaletten. Denna lyxiga di...

fr. 228,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Handtvål 250 ml
Handtvål 250 ml

250 ml flytande handtvål i en transparent pumpflaska, tillverkad i Nederländerna

fr. 47,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Handtvål i apoteksflaska
Handtvål i apoteksflaska

250 ml handtvål i apoteksflaska, tillverkad i Nederländerna

fr. 68,00 kr

MER INFORMATION
Hairtrimmer från Dahlbergs
Hairtrimmer från Dahlbergs

Volt:220-240V 50Hz/60Hz Löstagbart titanium blad Batterikapacitet: 1400mA Rotatio...

fr. 399,00 kr

MER INFORMATION
Wellmark Bubbles 500 ml handtvål med pump
Wellmark Bubbles 500 ml handtvål med pump

Snygg tvåldispenser i glas (500 ml) för badrummet, köket eller toaletten. Denna ly...

fr. 264,00 kr

MER INFORMATION
Hairtrimmer från Dahlbergs
Hairtrimmer från Dahlbergs

Volt: 240V 50Hz/60Hz Löstagbart keramiskt blad Batterikapacitet: 2200mA Rotation...

fr. 399,00 kr

MER INFORMATION
Plattång från Dahlbergs
Plattång från Dahlbergs

AC220-240V 50/60Hz 35W Temperatur: 180-230 med LED-ljusdisplay Värmeelement: PTC ...

fr. 399,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Handtvål med etikett
Handtvål med etikett

40 g tvål i folie. Består till 80 % av naturliga ingredienser. Tillverkad i Nederl...

fr. 34,90 kr

MER INFORMATION
Hårfön från Dahlbergs
Hårfön från Dahlbergs

Effekt: 2300W AC220V-240V 50HZ/60HZ Professionell växelströmsmotor med lång livsl...

fr. 399,00 kr

MER INFORMATION
Plattång från Dahlbergs
Plattång från Dahlbergs

AC110V-240V 50/60Hz 35W Temperatur: 180-230 med LCD-skärm Värmeelement: MCH Babym...

fr. 399,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Tandpetare i ask 71x17x9mm
Tandpetare i ask 71x17x9mm

Upptäck vår tandpetare i ask! Med måtten 71x17x9mm rymmer den cirka 20 tandpetare....

fr. 2,80 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
GLAFFY Badrumsvåg
GLAFFY Badrumsvåg

Digital badrums våg med bakgrundsbelyst skärm och härdad glasplattform. Kapacitet...

fr. 145,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Reflection personal scale 150 kg
Reflection personal scale 150 kg

OBH Nordica Personvåg Reflection Glasvåg är en elektronisk personvåg i stilren des...

fr. 339,00 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Fitness tracker BMI personal scale
Fitness tracker BMI personal scale

Söker du en precis och smart personvåg? Förutom vikt avläser Fitness Tracker BMI S...

fr. 419,00 kr

MER INFORMATION
Morgan Madison
Liberty Solid Perfume
Liberty Solid Perfume

Solid parfym är utvecklad för att stanna på kroppen länge, parfymen avdunstar inte...

fr. 398,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Tandpetare trä singelpack-Papper
Tandpetare trä singelpack-Papper

Dessa tandpetare av trä förpackas i enskilda pappersförpackningar. Priserna inklud...

fr. 5700,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Tandborste
Tandborste

Vikbar tandborste i Ekologiskt halmplast och PP-plast.

fr. 10,00 kr

MER INFORMATION
Morgan Madison
Madison no 5 Solid Perfume
Madison no 5 Solid Perfume

Solid parfym är utvecklad för att stanna på kroppen länge, parfymen avdunstar inte...

fr. 398,00 kr

MER INFORMATION