Hem- & Hushållsprodukter

En värld av innovation och hållbarhet väntar, allt från smarta ekologiska hushålls textiler till olika hållbara produkter. Hem och hushållsartiklar har förändrats dramatiskt under de senaste åren. Med ökad medvetenhet om miljöpåverkan och konsumenternas krav på högre kvalitet och hållbarhet, har företag inom hem och hushållsbranschen anpassat sig för att möta dessa behov. Upptäck hur dessa förändringar påverkar våra hem och hur vi kan göra mer ansvarsfulla val för en hållbar framtid.

Viktiga nyckelpunkter för hem- och hushållsprodukter

Handdukar

 • Välj handdukar med hög kvalitet och absorptionsförmåga
 • Färg och design kan anpassas efter Ert företags profil

Sängkläder

 • Välj sängkläder av hög kvalitet och bekväma material för att skapa en harmonisk stil i sovrummet
 • Kombinera lakan, påslakan och örngott för att skapa den perfekta presentartikeln

Sko & Klädvård

 • Använd rätt produkter och verktyg för att ta hand om Ert företags skor och kläder
 • Följ råd och tips för att förlänga livslängden på Era företagskläder och skor

Badrumsaker

 • Välj badrumsinredning som passar Ert företags profil och behov
 • Använd kvalitetsmaterial som tål fukt och smuts

Väder & Radio

 • Välj väderstationer och radioapparater som är enkla att använda och ger korrekt information
 • Placera dem på lämpliga platser på företaget för bästa användarupplevelse

Vin- & Barartiklar

 • Välj vin- och barartiklar som passar Ert företags smak och stil
 • Använd rätt verktyg och tillbehör för att förbättra dryckesupplevelsen för Era kunder och anställda

Ljus / Lyktor / Stakar

 • Välj ljus, lyktor och stakar som skapar en mysig och inbjudande atmosfär på företaget
 • Använd säkra och miljövänliga produkter

Prydnad & Inredning

 • Välj prydnadsföremål och inredningsdetaljer som återspeglar företagets profil, stil och smak
 • Placera dem strategiskt på företaget för att skapa en harmonisk och välkomnande atmosfär

Kylväskor

 • Välj kylväskor som är praktiska, hållbara och enkla att rengöra
 • Använd dem för att hålla mat och dryck kalla under företags event och resor

Matlådor

 • Välj matlådor som är säkra, hållbara och enkla att rengöra
 • Använd dem för att förvara och transportera mat på ett säkert och hygieniskt sätt

Kylskåpsmagneter

 • Välj kylskåpsmagneter som är roliga, dekorativa och funktionella
 • Använd dem för att hålla viktiga lappar och meddelanden synliga på kylskåpet

Populära Hem- och Hushållsartiklar med Tryck

Att hitta den perfekta presentreklamen för ditt företag kan vara en utmaning, men när det gäller hem- och hushållsartiklar finns det en mängd alternativ att välja mellan. Genom att erbjuda populära hem och hushållsartiklar med tryck kan du både marknadsföra ditt företag och erbjuda användbara produkter som dina kunder kommer att uppskatta. Hem och hushållsartiklar med tryck är ett utmärkt sätt att visa upp ditt företags varumärke och samtidigt erbjuda något praktiskt och användbart för dina kunder. Dessa produkter kan användas i vardagen och fungerar som en påminnelse om ditt företag varje gång de används. Dessutom kan dessa produkter fungera som en utmärkt gåva till kunder, anställda och samarbetspartners. Några populära hem och hushållsartiklar med tryck inkluderar:

 • Handdukar av alla slag
 • Ljus / Lyktor / Stakar
 • Matlådor

När du väljer hem- och hushållsartiklar med tryck för ditt företag är det viktigt att tänka på kvaliteten på produkterna och hur de kommer att användas av dina kunder. Genom att erbjuda högkvalitativa produkter som är både funktionella och estetiskt tilltalande kan du skapa en positiv association med ditt företag och stärka ditt varumärke. För att få ut det mesta av din presentreklam är det viktigt att välja produkter som är relevanta för ditt företag och din målgrupp. Genom att erbjuda hem- och hushållsartiklar med tryck som är anpassade efter dina kunders behov och intressen kan du skapa en starkare koppling mellan ditt företag och dina kunder. Oavsett vilka hem- och hushållsartiklar med tryck du väljer att erbjuda, kommer dessa produkter att fungera som en pågående marknadsföringskampanj för ditt företag. Varje gång dina kunder använder dessa produkter kommer de att bli påminda om ditt företag och de tjänster du erbjuder, vilket kan leda till ökad lojalitet och återkommande affärer.

Handdukar av alla slag är användbar Företags Reklam

När det kommer till att bygga en stark varumärkesidentitet, är det detaljerna som räknas. Och det är här handdukar som företagsreklam kommer in i bilden. Tro det eller ej, dessa vardagliga hushållsartiklar kan bli kraftfulla verktyg för att främja ditt företags varumärke.

För det första är urvalet av handdukar oändligt. Oavsett om du är ute efter en lyxig bomullshandduk eller en budgetvänlig mikrofiber, finns det något för varje företags behov och budget. Det är den typen av flexibilitet som gör handdukar till en utmärkt form av företagsreklam.

Handdukar är inte bara för badrummet; de har en mångsidig användning som sträcker sig från gymmet till köket och till och med till stranden. Det betyder att din logotyp och ditt företagsmeddelande kommer att visas i en mängd olika miljöer, vilket ger en oöverträffad synlighet.

En kvalitetshandduk har en lång livslängd, vilket innebär långvarig exponering för ditt varumärke. Det är en investering som fortsätter att betala sig över tid, vilket gör det till en kostnadseffektiv form av företagsreklam.

Handdukar är också utmärkta som merch. De kan enkelt inkluderas i företagsgåvor eller säljas som en del av ditt varumärkesortiment. Det är en win-win-situation: kunderna får en användbar produkt, och du får en effektiv form av marknadsföring.

Många tror att skräddarsydda handdukar kan vara dyra, men sanningen är att det är en mycket kostnadseffektiv form av marknadsföring. Med bulkbeställningar och olika materialalternativ kan du skräddarsy din beställning för att passa din budget.

Om du letar efter en kreativ, kostnadseffektiv och långvarig marknadsföringsstrategi, sök inte längre. Handdukar erbjuder en unik möjlighet att föra fram ditt varumärkes meddelande på ett sätt som både är praktiskt och minnesvärt. De är inte bara en del av hemmet; de är en del av ditt företags framgång.

Ljus, Lyktor och Stakar är omtyckta Presentartiklar

Att ge bort presentartiklar är ett utmärkt sätt att visa uppskattning och omtanke. En av de mest populära kategorierna av presentartiklar är ljus, lyktor och stakar. Dessa produkter är inte bara vackra och dekorativa, utan de skapar också en mysig och inbjudande atmosfär i hemmet.

Ljus, lyktor och stakar är perfekta att ge bort vid olika tillfällen, såsom födelsedagar, bröllop, inflyttningsfester eller som en uppmuntrande gåva. De kan också användas som promotion för ditt företag, genom att erbjuda dem som gåvor till kunder, partners eller anställda.

När du väljer ljus, lyktor och stakar som presentartiklar är det viktigt att tänka på kvalitet och design. Det finns många olika stilar och material att välja mellan, så det är enkelt att hitta något som passar mottagarens smak och personlighet.

För att göra din gåva ännu mer personlig kan du välja att gravera eller trycka ditt företags logotyp eller ett personligt meddelande på produkten. Detta ger en extra touch av omtanke och visar att du har lagt tid och ansträngning på att välja den perfekta presenten.

Så nästa gång du letar efter en omtyckt och uppskattad presentartikel, överväg att ge bort ljus, lyktor eller stakar. Dessa vackra och praktiska produkter kommer garanterat att lysa upp mottagarens hem och hjärta.

Matlådor är utmärkt för Profil och Reklam

Att använda matlådor som en del av din profilreklam och profilering är ett smart och effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Matlådor är en praktisk och användbar produkt som många människor använder dagligen, vilket innebär att ditt varumärke kommer att synas ofta och påminna om ditt företag varje gång någon använder matlådan. En av de stora fördelarna med att använda matlådor för profilreklam är att de är en miljövänlig och hållbar produkt. Många matlådor är tillverkade av återvinningsbara material, såsom glas och bambu, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för dina kunder.

Dessutom kan matlådor bidra till att minska mängden engångsförpackningar som används, vilket är bra för miljön. Matlådor finns i en mängd olika stilar, färger och material, vilket innebär att du kan välja en design som passar ditt företags image och varumärke. Du kan även anpassa matlådorna med ditt företags logotyp, slogan eller annan grafisk design för att skapa en unik och minnesvärd produkt som representerar ditt företag.

Att använda matlådor som profilreklam är också kostnadseffektivt. Matlådor är en relativt billig produkt att producera och anpassa, vilket innebär att du kan köpa in stora kvantiteter utan att det kostar en förmögenhet. Dessutom är matlådor en långvarig produkt som kommer att användas under en längre tid, vilket innebär att ditt varumärke kommer att synas under en längre period.

Sammanfattningsvis är matlådor en utmärkt produkt att använda för profilreklam och profilering. De är miljövänliga, kostnadseffektiva och användbara, vilket gör dem till en attraktiv gåva för dina kunder och potentiella kunder. Genom att anpassa matlådorna med ditt företags logotyp och design skapar du en unik och minnesvärd produkt som kommer att synas och påminna om ditt företag varje gång någon använder den.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Handdukar
Sängkläder
Sko & Klädvård
Badrumssaker
Väder & Radio
Vin & Barartiklar
Ljus / Lyktor / Stakar
Prydnad & Inredning
Kylväskor
Matlådor
Kylskåpsmagneter
Övrigt Hem & Hushåll
Möbler
Queen Anne
Lord Nelson®
Kosta Linnewäfveri®

1738 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen Anne
Frotté 420g
Flera Färger
Frotté 420g

Queen Anne är vår absoluta storsäljare på frotté. En frotté som blir mjukare och f...

fr. 21,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Malibu - Badhandduk
Flera Färger
Malibu - Badhandduk

Hamam/Strand handduk i bomull 180 gr/m².

fr. 82,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Taoru - Sport handduk
Flera Färger
Taoru - Sport handduk

Sport handduk, stark vattenabsorberande. 55% polyamid och 45% mikrofiber.

fr. 18,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Flask / burk kylare i neopren (smart)
Flera Färger
Flask / burk kylare i neopren (smart)

Burk / flask -kylare i neopren. Denna version levereras platt, och får sin rundhet...

fr. 17,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Flask / burk kylare i neopren (rund)
Flera Färger
Flask / burk kylare i neopren (rund)

Burk / flask -kylare i neopren. Denna version har platt botten, finns i många färg...

fr. 35,50 kr

MER INFORMATION
Stilo
Skoputs rund
Flera Färger
Skoputs rund

Se på dina skor, andra gör det! Den klassiska runda skoputsburken med bra reklamy...

fr. 4,45 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Flask kylare i neopren (t-shirt)
Flera Färger
Flask kylare i neopren (t-shirt)

Flaskkylare i neopren. Denna version ser ut som en tröja / t-shirt. Finns i många ...

fr. 28,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Inomhustermometer, LCD-display
Inomhustermometer, LCD-display

Termometer i plast med sugkopp. Batterier medföljer.

fr. 34,20 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Transparent flaskkylare
Transparent flaskkylare

Transparent flaskkylare i PVC med silikon-gel i sidorna.

fr. 43,40 kr

MER INFORMATION
MACMA
Tibod - Fickplunta i stål
Tibod - Fickplunta i stål

Plunta i rostfritt stål. Volym 104 ml.

fr. 45,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
KOTTO Handduk
Flera Färger
KOTTO Handduk

Mikrofiberhandduk, 345 g/m².

fr. 27,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
NORGE Nyckelring med Fickplunta
NORGE Nyckelring med Fickplunta

Miniplunta i metall med karbinhake nyckelring, 30 ml.

fr. 33,20 kr

MER INFORMATION
Lord Nelson
Frotté Fairtrade 550 g
Flera Färger
Frotté Fairtrade 550 g

Vår storsäljare Lord Nelson med både Öko-tex och Fairtrade-certifierad bomull. Ser...

fr. 30,00 kr

MER INFORMATION
Frotté 600g
Flera Färger
Frotté 600g

Exklusiv frotté av 100% bomull som är extra tjock, 600 g/m². Denna frotté är tillv...

fr. 98,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
Elektrisk vinöppnare, USB-laddning
Elektrisk vinöppnare, USB-laddning

Modern elektrisk korkskruv med 3.6V litiumbatteri. Inbyggt blått ljus. Öppnar vinf...

fr. 434,00 kr

MER INFORMATION
Ricardo by Richartz Fällkniv
Ricardo by Richartz Fällkniv

Fällkniv med aluminiumhandtag. Kniv, kapsylöppnare och korkskruv i rostfritt stål....

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Delicious - Doftljus kaffeböna
Flera Färger
Delicious - Doftljus kaffeböna

Doftljus 60gr i dekorativ plåtbox med dofttoner av kaffebönor.

fr. 17,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Selight - Ljus
Flera Färger
Selight - Ljus

Doftljus med doft av sandelträ, rent linne, eller vanilj.50gr.

fr. 20,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Capusla - Trådlös laddare med lampa
Capusla - Trådlös laddare med lampa

Bordslampa med trådlösladdning och trådlös högtalare. Lampan har tre olika ljussty...

fr. 311,00 kr

MER INFORMATION
XD Collection®
5W trådlös laddare och fotoram
5W trådlös laddare och fotoram

Känn dig nära familj och vänner samtidigt som du laddar din telefon med denna 5W t...

fr. 123,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Skohorn 59cm
Flera Färger
Skohorn 59cm

Att använda sig av skohorn när man tar på sig skor har flera fördelar. Förutom att...

fr. 30,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Putshorn
Flera Färger
Putshorn

En unik produkt med kombinerad skoputs och skohorn. Med bra möjligheter att tryck...

fr. 5,95 kr

MER INFORMATION
Stilo
Skohorn 79cm
Flera Färger
Skohorn 79cm

Att använda sig av skohorn när man tar på sig skor har flera fördelar. Förutom att...

fr. 35,40 kr

MER INFORMATION
Exxent
Vinkylare Ø 22 cm
Vinkylare Ø 22 cm

Rostfri vinkylare.

fr. 262,00 kr

MER INFORMATION
Exxent
Vinkylare Ø 19 cm
Vinkylare Ø 19 cm

Stilren vinkylare tillverkad i aluminium med praktiska handtag på sidorna.

fr. 262,00 kr

MER INFORMATION
Exxent
Droppkork Långsam
Droppkork Långsam

Reducera svinn och kontrollera mängd med denna smarta droppkork.

fr. 31,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Ishink i frostad plast
Ishink i frostad plast

Ishink i frostad plast med handtag på sidorna.

fr. 147,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Kylskåpsmagnet mjuk
Kylskåpsmagnet mjuk

Våra mjuka kylskåpsmagneter tillverkas helt efter dina mått, formskuren eller raka...

fr. 2,20 kr

MER INFORMATION
Exxent
Vinkylare Ø 18,5 cm
Vinkylare Ø 18,5 cm

Hållbar vinkylare tillverkad i polykarbonat.

fr. 149,00 kr

MER INFORMATION
Stilo
Skoputs/borste
Skoputs/borste

En unik produkt med kombinerad skoputs och borste för rengöring av t.ex mockaskor...

fr. 10,45 kr

MER INFORMATION
Stilo
Skoputs rektangel
Skoputs rektangel

Se på dina skor, andra gör det! Rektangulär skoputs med två funktioner och mycket ...

fr. 7,90 kr

MER INFORMATION
Prident
Matlåda rund 0,5 l
Flera Färger
Matlåda rund 0,5 l

Matlådan finns även i en mindre rund variant som fungerar utmärkt för både nötter ...

fr. 14,55 kr

MER INFORMATION
Prident
Matlådan 1,1 l
Flera Färger
Matlådan 1,1 l

En perfekt produkt för den som vill ta med sig sin lunch till jobbet, för den som ...

fr. 18,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Handduk (fullfärgstryck 1 sida) EU
Handduk (fullfärgstryck 1 sida) EU

Producerad i Europa Bomullspolyester handduk med velourfinish. Sublimationstryck p...

fr. 123,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Lunchbox One 950ml
Flera Färger
Lunchbox One 950ml

Toppoint-designad lunchlåda som försluts med flexibel klämma. Tillverkad i Tysklan...

fr. 32,40 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Snabbtorkande strandhandduk och påse
Snabbtorkande strandhandduk och påse

Superstor strandhandduk av snabbtorkande mikrofiber (200 g/m2, 100x180cm). Färgen ...

fr. 267,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Badlakan med tryck 70x140
Badlakan med tryck 70x140

Våra handdukar trycks i fullfärg, kant till kant, via sublimeringsteknik för att s...

fr. 180,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Strandhandduk i microfiber (160 g)
Flera Färger
Strandhandduk i microfiber (160 g)

Rund strandhandduk i microfiber (160 g/m2), 150 cm diameter.

fr. 161,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Milo kyparkorkskruv
Milo kyparkorkskruv

Kyparkorkskruv med flasköppnare, korkskruv och kniv.

fr. 15,50 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Nordkapp servitriskniv
Flera Färger
Nordkapp servitriskniv

Servitriskniv i rostfritt stål med en färgad kropp och en folieskärare och flasköp...

fr. 31,90 kr

MER INFORMATION