Virusskydd & Smittskydd

I en tid då vi alla är mer medvetna om vikten av god hygien, är det viktigt att komma ihåg att det inte bara är en fråga om att tvätta händerna. Det handlar om att skydda oss själva, våra familjer, våra arbetsplatser och våra samhällen från de osynliga hot som lurar på ytor, i luften och till och med på våra egna händer. Kom ihåg, i kampen mot virus och bakterier är kunskap vår bästa vän, låt oss göra världen till en renare, säkrare plats för oss alla.

Produkter som Hjälper och Bidrar till Virus- och Smittskydd

 1. Handsprit Dessa produkter är utformade för att döda bakterier och virus på huden. De är särskilt användbara när tillgång till tvål och vatten är begränsad.

 2. Munskydd: Munskydd kan hjälpa till att förhindra spridning av virus och bakterier, särskilt i trånga utrymmen där social distansering kan vara svår att upprätthålla.

 3. Skyddshandskar: Handskar kan erbjuda ett extra lager av skydd, särskilt när man hanterar föremål eller ytor som kan vara förorenade.

 4. Ytdesinfektionsmedel: Dessa produkter är utformade för att döda bakterier och virus på ytor, vilket kan hjälpa till att förhindra spridning av sjukdomar.

 5. Luftrenare: Luftrenare kan hjälpa till att filtrera ut virus och bakterier från luften, vilket kan vara särskilt användbart i inomhusmiljöer.

 6. Personlig skyddsutrustning (PPE): Förutom masker och handskar, kan andra former av PPE, som skyddsglasögon och ansiktssköldar, erbjuda ytterligare skydd.

 7. Termometrar: Termometrar kan hjälpa till att upptäcka feber, vilket ofta är ett tidigt tecken på virusinfektion.

 8. Testkit för virus: Dessa kit kan användas för att testa för närvaro av specifika virus, vilket kan hjälpa till att förhindra spridning genom tidig upptäckt och isolering.

Produkter med Tryck som Skyddar mot Smitta, Virus och Bakterier

I dessa tider är det viktigare än någonsin att skydda oss själva och andra från smitta, virus och bakterier. Det finns en mängd produkter på marknaden som kan hjälpa oss att göra just det. Från handsprit och munskydd till skyddshandskar och ytdesinfektionsmedel, dessa produkter är utformade för att ge det bästa skyddet och upprätthålla bra hygien.

Handsprit är en av de mest effektiva produkterna för att döda virus och bakterier på händerna. Det är enkelt att använda och kan snabbt minska risken för smitta. Munskydd är också en viktig del av skyddet mot smitta. De fungerar genom att filtrera ut partiklar i luften och förhindra att de kommer in i våra luftvägar.

Skyddshandskar är ett annat viktigt verktyg i kampen mot smitta. De skyddar våra händer från direktkontakt med virus och bakterier och kan enkelt tas av och kastas efter användning. Ytdesinfektionsmedel är också effektiva för att döda virus och bakterier på ytor som vi ofta kommer i kontakt med, som dörrhandtag och arbetsytor.

Men det finns också andra produkter som kan hjälpa till att skydda oss från smitta. Luftrenare kan filtrera ut virus och bakterier från luften, vilket kan vara särskilt användbart i stängda utrymmen. Personlig skyddsutrustning, som skyddsglasögon och ansiktssköldar, kan ge ytterligare skydd, särskilt för de som arbetar i högriskmiljöer.

För att övervaka vår hälsa och upptäcka eventuella tecken på infektion tidigt, kan vi också använda termometrar och testkit för virus. Dessa verktyg kan hjälpa oss att snabbt identifiera och reagera på eventuella hälsoproblem.

Men dessa produkter är inte bara effektiva, de kan också vara en utmärkt möjlighet för profilreklam och företagsreklam. Genom att lägga till din logotyp eller ditt företagsnamn på dessa produkter, kan du inte bara hjälpa till att skydda dina kunder och anställda, utan också öka din företags synlighet och stärka ditt varumärke.

Oavsett om du letar efter presentartiklar till dina anställda eller vill erbjuda skyddsprodukter till dina kunder, finns det många alternativ att välja mellan. Så varför inte göra det bästa av situationen och hjälpa till att skydda alla samtidigt som du marknadsför ditt företag?

Med vilka hjälpmedel undviker man effektivast Smitta?

I en värld där smitta och virus ständigt utgör ett hot är det viktigt att veta vilka hjälpmedel som kan skydda oss och våra nära och kära. Här är några exempel på produkter som kan hjälpa till att förhindra smittspridning och skydda mot virus och bakterier:

 1. Virusskydd: Användning av personlig skyddsutrustning, såsom munskydd och skyddshandskar, kan erbjuda ett extra lager av skydd mot virus och bakterier.

 2. Snittskydd: För att minimera risken för skär- och stickskador vid hantering av föremål eller ytor som kan vara förorenade, använd skyddshandskar och andra skyddsåtgärder.

 3. Hygien: God handhygien, regelbunden rengöring och desinfektion av ytor, samt användning av handdesinfektionsmedel kan bidra till att minska risken för smittspridning.

 4. Vaccinationer: Vacciner är ett kraftfullt verktyg i kampen mot virus och bakterier och kan erbjuda skydd mot allt från influensa till COVID-19.

 5. Termometrar: Termometrar kan hjälpa till att upptäcka feber, vilket ofta är ett tidigt tecken på virusinfektion.

 6. Testkit för virus: Testkit för virus kan användas för att testa för närvaro av specifika virus, vilket kan hjälpa till att förhindra spridning genom tidig upptäckt och isolering.

Genom att använda dessa hjälpmedel och följa riktlinjer för smittskydd kan vi arbeta tillsammans för att minska risken för smittspridning och skapa en säkrare miljö för alla.

Genom att lägga till Er logotyp eller företagsnamn på skyddsprodukter, kan ni snabbt skapa effektiv Profilreklam och företagsreklam,för att inte bara hjälpa till att skydda dina kunder och anställda, utan också öka ditt företags synlighet och stärka Ert företags varumärke.

Virus och Bakterier, vad är det och kan man Skydda sig?

När vi talar om virus och bakterier, talar vi om de minsta biologiska partiklar som kan orsaka sjukdom. Dessa mikroorganismer finns nästan överallt, i och omkring oss, på huden, i munnen, i tarmarna och i luften, vattnet och på marken. De flesta bakterier har vi nytta av, som till exempel de som håller till i våra magar och tarmar och hjälper oss att bryta ned den mat vi äter. Men när skadliga bakterier trots detta motstånd ändå lyckats ta sig in och bli kvar i kroppen har en infektion uppstått.

Virus är de minsta biologiska partiklar som orsakar sjukdom. Till skillnad från bakterier kan virus bara föröka sig i levande vävnad, men kan däremot överleva längre på ogästvänliga ytor. De består av genetisk arvsmassa (antingen DNA eller så kallat RNA) och ett skyddande proteinhölje med partiklar som gör att viruset kan fastna på kroppens celler och tränga in i dem.

Så hur kan vi skydda oss mot dessa mikroorganismer? Det finns flera sätt att skydda sig mot smitta. En av de viktigaste sätten att undvika att sprida smitta är social distansering. En annan mycket viktig sak att tänka på för att skydda dig mot smitta är att hålla bra handhygien. Tvätta händerna med tvål ofta och noggrant, speciellt innan du äter, innan du rör vid slemhinnor som ögon och mun, och efter att du hälsat på någon som kan bära på smitta.

Så oavsett om du är en individ som vill skydda dig själv eller är ett företag som vill skydda dina anställda och kunder, finns det många sätt att skydda sig mot virus och bakterier. Att förknippa ert varumärke med dessa skyddande hjälpmedel som finns genom att förse dem med Er logo skapar ni smart profilering, presentreklam, och effektiva merch

Kortfattat om Smittskyddslagens Innebörd och Ändamål

Smittskyddslagen är en central del av Sveriges försvar mot spridningen av smittsamma sjukdomar. Lagen har som primärt syfte att tillgodose befolkningens behov av skydd mot dessa sjukdomar. Detta uppnås genom en rad åtgärder och regler som riktar sig till människor och deras hälsa.

En viktig del av smittskyddslagen är att den ger föreskrifter om smittskyddsåtgärder. Dessa åtgärder inkluderar att se till att allmänheten har tillgång till den information som behövs för att var och en ska kunna skydda sig mot smittsamma sjukdomar. Lagen ger också råd och anvisningar om smittskyddsåtgärder för grupper som är särskilt utsatta för smittrisk.

För att säkerställa att dessa åtgärder följs, stödjer smittskyddslagen behandlande läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal samt andra som är verksamma inom smittskyddet i arbetet mot smittsamma sjukdomar. När det behövs ges råd om lämpliga åtgärder.

En annan central del av smittskyddslagen är att den kräver att smittskyddsläkare följer upp anmälningar om inträffade sjukdomsfall och ser till att behövliga åtgärder vidtas för att finna smittkällan och personer som kan ha utsatts för smittrisk. Dessutom ges ändamålsenliga råd och förhållningsregler till dem som kan ha smittats.

Smittskyddslagen bevakar också att de som bär på en smittsam sjukdom får det stöd eller den vård som påkallas av sjukdomen eller smittrisken. Dessutom följer lagen att vårdgivare vidtar de åtgärder som krävs för att förebygga smittspridning.

Sammanfattningsvis är smittskyddslagen en omfattande lagstiftning som syftar till att skydda befolkningen från spridningen av smittsamma sjukdomar. Den gör detta genom att ge föreskrifter om smittskyddsåtgärder, stödja hälso- och sjukvårdspersonal, följa upp sjukdomsfall och se till att nödvändiga åtgärder vidtas.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


90 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Profile Production
Alcogel flaska 50ml med eget tryck
Alcogel flaska 50ml med eget tryck

Alcogel / Handgel med 70% alkohol i 50 ml PET-flaska är den perfekta produkten för...

fr. 12,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Handgel, 15 ml Saniclean
Handgel, 15 ml Saniclean

Handtvätt, 15 ml, i plastflaska med återfuktning och vitamin E.

fr. 7,60 kr

MER INFORMATION
MACMA
Mund - Ansiktsmask/munskydd
Flera Färger
Mund - Ansiktsmask/munskydd

Ansiktsmask/munskydd i Oeko-Tex® STANDARD 100-certifierad bomull, 2-skikt (yttre s...

fr. 2,75 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Handrengöringsgel 8ml
Flera Färger
Handrengöringsgel 8ml

Handspray för rengöring av händerna. Innehåller alkohol (62%).

fr. 10,40 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Alcogel 3ml - Single pack
Alcogel 3ml - Single pack

Alcogel är en bakteriedödande gel som även är effektiv mot vissa typer av virus. M...

fr. 1,30 kr

MER INFORMATION
Premier®
3 Layer Fabric Face Mask
Flera Färger
3 Layer Fabric Face Mask

Ansiktsmask i tre lager med vävd tygkonstruktion som gör att produkten kan tvättas...

fr. 52,00 kr

MER INFORMATION
Premier®
Washable 2-ply face covering (pack of 5)
Flera Färger
Washable 2-ply face covering (pack of 5)

Priset avser 1st 5-pack Ansiktsmask i 2 lager. Inte för medicinskt användande utan...

fr. 120,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Desinficerande våtservetter 6x8cm
Desinficerande våtservetter 6x8cm

Engångsförpackad desinficerade våtservett med alkohol i hög kvalitet med reklambud...

fr. 1,30 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Handrengöringsspray 20ml
Flera Färger
Handrengöringsspray 20ml

Handspray för rengöring. Innehåller 62% alkohol och kommer i en händig storlek.

fr. 16,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Rengöringsgel 30 ml.
Rengöringsgel 30 ml.

62% alkoholbaserad rengöringsgel. Liten och smidig för väskan, ryggsäcken eller at...

fr. 11,20 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Handrengöringsgel 50ml
Handrengöringsgel 50ml

Flaska med alkoholbaserad (70%) rengöring för händerna. Liten flaska som är lätt a...

fr. 8,20 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Handrengöringsgel 30ml
Handrengöringsgel 30ml

Flaska med alkoholbaserad (70%) rengöring för händerna. Liten flaska som är lätt a...

fr. 6,80 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Capsule UV-desinfektionsmedel för smarttelefon med 5 W trådlös laddningsplatta
Capsule UV-desinfektionsmedel för smarttelefon med 5 W trådlös laddningsplatta

Capsule UV-desinfektionsmedel för smarttelefon med 5 W trådlös laddningsplatta kan...

fr. 337,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Elisabeth rengöringsservetter
Elisabeth rengöringsservetter

Våtservetter för rengöring av händer och ytor som används ofta (smarttelefoner, ko...

fr. 3,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Thomas FFP2-engångsansiktsmask
Thomas FFP2-engångsansiktsmask

5 lager FFP2-ansiktsmask med mjuka och starka elastiska öronband och näsklämma som...

fr. 7,10 kr

MER INFORMATION
Stormtech®
Commuter Face Mask
Flera Färger
Commuter Face Mask

Priset avser 1st Ansiktsmask i 8 lager med carbon filter. OBS! INGEN returrätt på ...

fr. 85,00 kr

MER INFORMATION
Stormtech®
Fusion Face Mask
Flera Färger
Fusion Face Mask

Priset avser 1 st. Ansiktsmask i antimikrobiellt behandlat tyg. ViralOff® är en an...

fr. 57,00 kr

MER INFORMATION
Stormtech®
Nano-Tech Face Mask 5-pack
Flera Färger
Nano-Tech Face Mask 5-pack

Priset avser 1st 5-pack Ansiktsmask i 3 lager med Nano technology filter. Ansiktsm...

fr. 379,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Fresh - Pennformad handrengöring
Flera Färger
Fresh - Pennformad handrengöring

Pennformad handrengöring med spray från toppen. 10 ml. Denna produkt är klassad so...

fr. 3,10 kr

MER INFORMATION
Fruit of the Loom®
Adult Face Mask, 5-pack
Flera Färger
Adult Face Mask, 5-pack

Priset avser ett 5-pack. Ansiktsmask i 100% bomull med bra passform över näsa och ...

fr. 124,00 kr

MER INFORMATION
Stormtech®
Performance Face Mask 5-pack
Flera Färger
Performance Face Mask 5-pack

Priset avser 1st 5-pack Ansiktsmask i 3 lager. Kan återanvändas och tvättas i mask...

fr. 303,00 kr

MER INFORMATION
Fruit
Next Level Eco Performance Face Mask
Next Level Eco Performance Face Mask

Next level Performance ansiktsmask i återvunnet material. OBS! Ingen returrätt på ...

fr. 33,60 kr

MER INFORMATION
Midocean
Gel 50 - Handrengöring gel 50ml
Gel 50 - Handrengöring gel 50ml

Handrengöringsgel med 70% alkohol i PET-återfyllningsbar flaska med flip-cap. Kapa...

fr. 19,00 kr

MER INFORMATION
Stormtech®
Activated Carbon Filters
Activated Carbon Filters

Activated Carbon-filter. Passar till munskydd CMK-4 och PR796. Filtret kan använda...

fr. 85,00 kr

MER INFORMATION
Headwear
Munskydd enfärgat
Flera Färger
Munskydd enfärgat

Enfärgade andningsskydd. Med svarta eller vita elastiska band som fästs bakom öron...

fr. 29,50 kr

MER INFORMATION
Midocean
Gel 30 - Handrengöringsgel 30ml
Gel 30 - Handrengöringsgel 30ml

Handrengöringsgel i PET flaska med flip lock. Volym 30ml. Innehåller ingen alkohol...

fr. 11,65 kr

MER INFORMATION
Midocean
Gel 100 - Handrengöring gel 100ml
Gel 100 - Handrengöring gel 100ml

Handrengöringsgel med 70% i PET-återfyllningsbar flaska med flip-lock. Kapacitet 1...

fr. 19,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Handtvättspray (10 ml) Cleanhand
Flera Färger
Handtvättspray (10 ml) Cleanhand

Handtvättspray (10 ml). Praktisk plast förpackning med klips. Lätt att ta med, enk...

fr. 8,10 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Dörröppnare i aluminium
Flera Färger
Dörröppnare i aluminium

Dörröppnare och kapsylöppnare i aluminium. Används för att öppna och stänga dörrar...

fr. 6,10 kr

MER INFORMATION
Midocean
Spray 30 - 30ml Handrengörings spray alco
Spray 30 - 30ml Handrengörings spray alco

Handrengöringsspray med 70% alkohol i påfyllningsbar PET-flaska. Kapacitet 30 ml. ...

fr. 8,75 kr

MER INFORMATION
Headwear
Munskydd vit
Munskydd vit

Enfärgade vita ansiktsskydd med tre lager och elastiska band som fästs bakom örone...

fr. 21,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
First Wipe alcogel flaska 50ml
First Wipe alcogel flaska 50ml

First Wipe alcogel med 70% alkohol i 50 ml PET-flaska är den perfekta produkten f...

fr. 10,15 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Munskydd, flergångs
Flera Färger
Munskydd, flergångs

Munnskydd i bomull, återanvändningsbart. Masken har näsclip och formad för komfort...

fr. 22,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Handtvätt spray, 20 ml Creditclean
Handtvätt spray, 20 ml Creditclean

Handtvätt, 20 ml, i en kreditkortstor transparent plastförpackning med sprayfunkti...

fr. 14,05 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Desinficerande skärmdukar med eget tryck
Desinficerande skärmdukar med eget tryck

Engångsförpackade skärmdukar/våtservetter perfekta för rengöring av mobiltelefoner...

fr. 1,75 kr

MER INFORMATION
Midocean
Rio Spray - Antibakteriell bläckpenna
Rio Spray - Antibakteriell bläckpenna

Penna med antibatriell behandlat skaft i ABSl med behållare på toppen för handspri...

fr. 2,25 kr

MER INFORMATION
Headwear
Sublimerat munskydd 3-lagers
Sublimerat munskydd 3-lagers

Sublimerade andningsskydd med tre lager i egen unik design. Återanvändningsbart en...

fr. 27,50 kr

MER INFORMATION
Headwear
Sublimerat munskydd 1-lagers
Sublimerat munskydd 1-lagers

Sublimerade andningsskydd med ett lager i egen unik design. Återanvändningsbart en...

fr. 24,00 kr

MER INFORMATION
Profile Production
First Wipe skärmdukar - 1.000 pack
First Wipe skärmdukar - 1.000 pack

First Wipe engångsförpackade skärmdukar/våtservetter perfekta för rengöring av mob...

fr. 1750,00 kr

MER INFORMATION
XD Xclusive®
Rena UV-C steriliseringsbox med 5W trådlös laddare
Rena UV-C steriliseringsbox med 5W trådlös laddare

Multifunktionell UV-C steriliserare som dödar upp till 99,9% av bakterierna på det...

fr. 174,00 kr

MER INFORMATION