Värmekuddar / Handvärmare / Värmedynor

Dessa praktiska och mysiga produkter är inte bara perfekta för att hålla dina kunder och medarbetare varma under de kalla månaderna, de är också ett utmärkt sätt att hålla ditt varumärke i åtanke. Tänk dig din logotyp tryckt på en värmekudde som värmer upp stela muskler efter en lång dag på kontoret, eller på en handvärmare som ger skön värme under en kylig promenad. Eller varför inte på en värmedyna som kan användas för både värme och lindring, perfekt för de aktiva.

Värmekuddar med Tryck

Värmekuddar är inte bara en produkt, de är en upplevelse. De erbjuder en känsla av komfort och värme, perfekt för både barn och vuxna. Oavsett om du sitter på kontoret, reser eller bara kopplar av hemma, kan en värmekudde vara din bästa vän.

Värmekuddar kommer i olika former och storlekar. Från söta hjärta-formade kuddar till praktiska runda och rektangulära kuddar, finns det något för alla. Dessa kuddar är inte bara funktionella, de är också estetiskt tilltalande. De kan tryckas med olika mönster och färger, vilket gör dem till en utmärkt gåva eller tillägg till din inredning.

Men värmekuddar är inte bara för personligt bruk. De kan också vara ett effektivt verktyg för Profilreklam och Företagsreklam. Genom att trycka ditt företags logotyp eller slogan på en värmekudde, kan du skapa en varaktig påminnelse om ditt varumärke. Varje gång någon använder kudden, kommer de att tänka på ditt företag. Detta gör värmekuddar till en utmärkt investering för alla företag som vill öka sin synlighet och stärka sitt varumärke.

Så oavsett om du letar efter en personlig gåva, ett sätt att förbättra din inredning, eller ett effektivt marknadsföringsverktyg, är värmekuddar med tryck det perfekta valet. De är praktiska, attraktiva och kan anpassas för att passa dina behov. Så varför vänta? Utforska världen av värmekuddar med tryck idag!

Billiga Återanvändbara Värmekuddar - hur fungerar dem?

När kylan kryper på och fingrarna börjar domna, är det dags att ta till en smart lösning - återanvändbara värmekuddar. Dessa små, praktiska hjälpmedel är inte bara billiga, de är också otroligt effektiva för att hålla värmen. Men hur fungerar de egentligen?

Återanvändbara värmekuddar fungerar genom en fascinerande vetenskaplig process. Inuti varje kudde finns en gel som innehåller en lösning av koksalt, destillerat vatten och lite ättika. När du trycker på en liten metallbit inuti kudden, startar en kedjereaktion som får saltet att kristallisera och generera värme. Denna värme kan hålla i allt från 35 till 60 minuter, vilket gör dessa kuddar till en pålitlig källa till värme när du är på språng.

En av de stora fördelarna med dessa värmekuddar är att de är återanvändbara. När värmen har avtagit, kan du enkelt återaktivera kudden genom att lägga den i kokande vatten i cirka åtta minuter. Efter det är kudden klar att användas igen, med samma effektivitet som första gången. Denna process kan upprepas hundratals gånger, vilket gör dessa värmekuddar till ett mycket kostnadseffektivt alternativ jämfört med engångs värmekuddar.

Trots sin effektivitet är dessa värmekuddar förvånansvärt liten och lätt att bära med sig. De passar perfekt i fickan eller handväskan, vilket gör dem till en idealisk lösning för kalla vinterdagar. Oavsett om du är på väg till jobbet, skolan eller bara ut på en promenad, kan du lita på att dessa värmekuddar håller dig varm.

Så nästa gång du känner kylan krypa på, tänk på dessa billiga, återanvändbara värmekuddar. Med deras hjälp kan du hålla värmen, oavsett var du är eller vad du gör. Och bäst av allt, du kan använda dem om och om igen, vilket gör dem till ett smart och hållbart val.

Elektriska och Uppladdningsbara Handvärmare

När kylan kryper in och fingrarna börjar domna, är det dags att ta fram din elektriska och uppladdningsbara handvärmare. Dessa innovativa enheter är inte bara praktiska för att hålla händerna varma, de är också multifunktionella och kan fungera som en powerbank för att ladda dina mobila enheter.

En elektrisk handvärmare är enkel att använda och ladda. Med bara ett knapptryck levererar den värme till dina händer på några sekunder. Dessutom är den kompakt och lätt att bära med sig, vilket gör den till en perfekt följeslagare för utomhus aktiviteter som camping, vandring eller bara en kall vinterdag i staden.

En av de mest attraktiva egenskaperna hos dessa handvärmare är att de är uppladdningsbara. Till skillnad från engångshandvärmare, kan du använda dem om och om igen utan att behöva köpa nya. Detta gör dem inte bara mer kostnadseffektiva, men också mer miljövänliga.

En annan fördel med dessa handvärmare är att de kan fungera som en powerbank. Detta innebär att du kan ladda dina mobila enheter, såsom smartphones och kameror, när du är på språng. Detta är särskilt användbart när du är ute på camping eller vandring och inte har tillgång till ett eluttag.

För de som söker extra värme, finns det XXL handvärmare tillgängliga. Dessa större modeller ger mer värme och kan vara särskilt användbara för de som spenderar mycket tid utomhus i kalla förhållanden.

Slutligen, för de som vill visa upp sin personliga stil, finns det merch handvärmare. Dessa handvärmare kommer i en mängd olika designer och färger, vilket gör det möjligt att applicera Ert företags eller organisations logotyp på dem för att hålla dig och dina medarbetare samt kunder varma.

Oavsett om du är en friluftsentusiast, en fotbollsfan som står på läktaren i kylan, eller bara någon som vill hålla händerna varma på en kall vinterdag, är en elektrisk och uppladdningsbar handvärmare ett måste. Med dess multifunktionella användning, miljövänliga design och möjligheten att fungera som en powerbank, är det en investering som definitivt kommer att betala sig i längden.

Värmedynor för både Värme och Lindring

Värmedynor är en fantastisk produkt som erbjuder både värme och lindring. De är särskilt användbara för att lindra obehag i olika delar av kroppen som nacke, mage, rygg, axlar, fötter och händer. Värmedynor kan användas både inomhus och utomhus, vilket gör dem till en mångsidig lösning för att hålla sig varm och bekväm.

Värmedynor är inte bara för personligt bruk, de kan också användas som ett effektivt verktyg för promotion och profilering. Genom att skräddarsy värmedynor med ditt företags logotyp eller varumärke kan du skapa en unik och minnesvärd gåva till dina kunder, anställda eller affärspartners. Detta kan hjälpa till att öka varumärkesmedvetenheten och skapa en positiv association med ditt företag.

Värmedynor är tillverkade av högkvalitativa material och är designade för att ge optimal värme och komfort. De är lätta att använda och kan värmas upp snabbt för omedelbar lindring. Vissa värmedynor är även återanvändbara, vilket gör dem till ett kostnadseffektivt och miljövänligt alternativ.

Oavsett om du behöver lindra muskelspänningar efter en lång dag på jobbet, hålla dig varm under en kylig vinterdag, eller bara vill njuta av en mysig kväll hemma, är värmedynor det perfekta valet. Med deras mångsidighet och fördelar är det ingen överraskning att värmedynor blir allt mer populära både för personligt bruk och som en del av företagens marknadsföringsstrategi.

Vetekuddar & Riskuddar för bästa Värmen - men hur?

När vinterkylan kryper in under dörren och du behöver en extra dos av värme, är vetekuddar och riskuddar dina bästa vänner. Dessa kuddar är inte bara en källa till värme, utan också en fantastisk avkopplande hjälp för kroppen. Men hur fungerar de egentligen? Och vilken är bäst för dig? Låt oss dyka in i världen av vetekuddar och riskuddar.

För att börja med, låt oss prata om hur man värmer upp dessa kuddar. Både vetekuddar och riskuddar kan värmas upp i en micro eller en vanlig ugn. För en stor vetekudde, brukar 2-4 minuter på full effekt i mikrovågsugnen vara lagom. Om du inte har en mikrovågsugn, kan du värma den i en vanlig ugn i ungefär 15 minuter på 80 graders värme.

Men vad är skillnaden mellan vete och ris i dessa kuddar? Vete innehåller vatten och har därför en bra värmelagrande förmåga. Ris, å andra sidan, är ett vanligt hemma-alternativ och kan ge en liknande värmande effekt. Båda typerna av kuddar kan vara lika effektiva, men det kan vara en fråga om personlig preferens.

När det gäller att köpa dessa kuddar, kan de vara utmärkta Presentartiklar eller presentreklam. De är inte bara praktiska och användbara, utan också en tankeväckande gåva som visar att du bryr dig om mottagarens välbefinnande. Oavsett om du väljer en liten eller stor kudde, kommer mottagaren säkert att uppskatta denna omtänksamma gåva.

Så nästa gång du behöver lite extra värme, tänk på vetekuddar och riskuddar. De är inte bara en källa till värme, utan också en fantastisk avkopplande hjälp för kroppen. Och vem vet, kanske du hittar din nya bästa vän i en vetekudde eller riskudde.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


15 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Lova - Oval hand varmare
Flera Färger
Lova - Oval hand varmare

Handvärmare. Värmedynan aktiveras genom att klicka på metallplattan. Saltlösningen...

fr. 9,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Termosensor - Värmedyna
Flera Färger
Termosensor - Värmedyna

Värmedyna som omedelbart värms upp när man trycker på metallbiten inuti. Inga batt...

fr. 9,20 kr

MER INFORMATION
Midocean
Bolitas - Kyl/värmedyna
Bolitas - Kyl/värmedyna

Geldyna avsedd att ge smärtlindring genom kyla eller värme. Den återanvändningsbar...

fr. 10,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Waco - Hjärtformad värmedyna
Waco - Hjärtformad värmedyna

Hjärtformad värmedyna som omedelbart värms upp när man trycker på metallbiten på i...

fr. 11,05 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Värmekudde
Flera Färger
Värmekudde

Värmekudde som aktiveras vid brytning av metallen. Utstrålar en behaglig värme när...

fr. 10,40 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
KISON Värmepåse
Flera Färger
KISON Värmepåse

Genomskinlig återanvändbar värmepåse med färgad gel.

fr. 11,80 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
PIKUR Hot-Cold Pack
Flera Färger
PIKUR Hot-Cold Pack

Återanvändbar varm-kallpåse, fylld med färgade gelbollar.

fr. 15,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
GRUP Värmepåse
Flera Färger
GRUP Värmepåse

Genomskinlig återanvändbar värmepåse med färgad gel.

fr. 11,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
ZAROA Värmepaket
ZAROA Värmepaket

Hjärtformad återanvändbar värmeförpackning.

fr. 13,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Flux - Kyl/värmedyna
Flux - Kyl/värmedyna

PVC kyl- eller värmedyna. Förvara föremålet i frysen eller kylen för att svalna el...

fr. 14,40 kr

MER INFORMATION
MACMA
Level - Kyl/värmedyna
Level - Kyl/värmedyna

PVC kyl- eller värmedyna. Förvara föremålet i frysen eller kylen för att svalna el...

fr. 14,40 kr

MER INFORMATION
Midocean
Tricpower - Powerbank/Handvärmare 4000 mAh
Tricpower - Powerbank/Handvärmare 4000 mAh

Elektrisk handvärmare i aluminium med 3 intensitetsnivåer (30º, 37º och 50º) och e...

fr. 234,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Tiro - Kyl/värmedyna
Tiro - Kyl/värmedyna

Hjärtformad PVC kyl- eller värmedyna. Förvara föremålet i frysen eller kylen för a...

fr. 14,40 kr

MER INFORMATION
OBH Nordica
Relief XL heating pad
Relief XL heating pad

Värm upp dig med en mjuk och skön värmedyna! Värmen kan bidra till att lindra stel...

fr. 429,00 kr

MER INFORMATION
Lyxig värmedyna
Lyxig värmedyna

Justerbar nackkrage med lätt viktade kanter. Svep in dig i terapeutisk komfort. V...

fr. 399,00 kr

MER INFORMATION