Spa Kit & Spa Produkter

Avkoppling och lyx, vem önskar sig inte detta. Med våra spa kit och spa produkter kan ni dela med Er av en upplevelse av lite avkoppling och lyx. En upplevelse till medarbetare och kunder som får en upplevelse av lugn och välbefinnande. Här finns allt från eteriska oljor som fyller luften med lugnande dofter, till naturliga ansiktsserumerna som ger din hud en ungdomlig lyster, varje del av våra Spa Kit är noggrant utvald för att ge dig den ultimata spa-upplevelsen.

Nyckelpunkter för Spa Kit & Spa Produkter

När det gäller att marknadsföra spa-kit och spa-produkter till företag, finns det några viktiga punkter att tänka på:

 1. Kvalitet: Spa-kit och spa-produkter bör vara av högsta kvalitet för att ge användaren en lyxig och avkopplande upplevelse. Produkterna bör vara noggrant utvalda och sammanställda för att ge den ultimata spa-upplevelsen.

 2. Variation: Ett bra spa-kit bör innehålla en variation av produkter för att tillgodose olika behov. Detta kan inkludera allt från eteriska oljor till ansiktsserum och avkopplande musik.

 3. Naturliga ingredienser: Kunder uppskattar produkter som är gjorda med naturliga och organiska ingredienser. Detta gäller särskilt för spa-produkter som kommer i kontakt med huden, som ansiktsserum och kroppssmör.

 4. Helhetsupplevelse: Ett spa-kit är mer än bara en samling produkter, det är en upplevelse. Det bör därför inkludera element som bidrar till en avkopplande och lyxig atmosfär, som avkopplande musik och meditationsguider.

 5. Presentation: Presentationen av spa-kitet är lika viktig som innehållet. Ett vackert förpackat spa-kit kan göra en stor skillnad när det gäller att locka kunder.

 6. Användbarhet: Spa-kit och spa-produkter bör vara lätta att använda och förstå. Instruktioner och tips för hur man får ut det mesta av produkterna kan vara en stor fördel för kunderna.

Genom att fokusera på dessa nyckelpunkter kan du skapa ett spa-kit och spa-produkter som inte bara tillfredsställer dina kunders behov, utan också överträffar deras förväntningar.

Spa Kit en utmärkt Present artikel

När det kommer till att välja den perfekta presenten, kan det vara svårt att hitta något som både är unikt och uppskattat. Men oroa dig inte, vi har den perfekta lösningen för dig - ett spa kit. Ett spa kit är inte bara en fantastisk present, det är också ett utmärkt sätt att visa att du bryr dig om mottagarens välbefinnande och avkoppling.

Ett spa set är en samling av olika produkter som är designade för att skapa en avkopplande och lyxig spa-upplevelse hemma. Dessa set kan innehålla allt från doftljus och badoljor till ansiktsmasker och kroppsskrubbar. Oavsett om mottagaren är en spa-entusiast eller bara behöver lite extra pampering, kommer ett spa kit säkert att bli en uppskattad present.

Men varför är spa kit en så bra presentartikel? För det första, vem skulle inte älska en chans att koppla av och skämma bort sig själv? Ett spa kit ger mottagaren möjlighet att ta en paus från den stressiga vardagen och skapa en lugnande och avkopplande atmosfär hemma. Dessutom är spa kit ofta vackert förpackade, vilket gör dem till en visuellt tilltalande present som är lika rolig att ge som att få.

För det andra, spa kit är en mycket mångsidig present. De kan ges vid alla typer av tillfällen, från födelsedagar och jubileer till bröllop och baby showers. Oavsett vilken typ av firande du planerar, kommer ett spa kit att vara en hit.

För det tredje, att ge ett spa kit som present är ett utmärkt sätt att visa att du bryr dig om mottagarens välbefinnande. Genom att ge en present som uppmuntrar till avkoppling och självvård, visar du att du värdesätter mottagarens hälsa och lycka.

Men det är inte bara mottagaren som drar nytta av ett spa kit. Att ge ett spa kit som presentreklam kan också vara ett effektivt sätt att marknadsföra ditt företag. Genom att ge bort spa kit med ditt företags logotyp eller slogan, kan du öka din varumärkeskännedom och skapa positiva associationer med ditt företag. Dessutom, eftersom spa kit är en så uppskattad present, är det troligt att mottagaren kommer att använda och njuta av det regelbundet, vilket innebär att ditt företags namn kommer att vara i deras sinne ofta.

Så nästa gång du behöver hitta den perfekta presenten, överväg ett spa kit. Det är en present som är både lyxig och omtänksam, och som säkert kommer att bli uppskattad av mottagaren. Oavsett om du ger det som en personlig present eller som en del av din företagsmarknadsföring, är ett spa kit ett utmärkt val.

Exempel på klassiska och omtycka Spabad produkter

När det gäller klassiska och omtyckta spabad produkter finns det flera exempel som har blivit populära över tid. Här är några av de mest kända och uppskattade spabad produkterna:

 1. Eteriska oljor: Eteriska oljor är en grundläggande del av många spabad upplevelser. De används för att skapa en avkopplande atmosfär och för att ge olika hälsofördelar genom aromaterapi. Några populära eteriska oljor för spabad inkluderar lavendel, eukalyptus och pepparmynta.

 2. Ansiktsmasker: Ansiktsmasker är en annan klassisk spaprodukt som hjälper till att rengöra och återfukta huden. Det finns många olika typer av ansiktsmasker, från lermasker till gelémasker, som passar olika hudtyper och behov.

 3. Kroppsskrubbar: Kroppsskrubbar används för att exfoliera huden och ta bort döda hudceller. Detta kan bidra till att förbättra hudens textur och ge en mer ungdomlig och fräsch känsla. Exempel på populära kroppsskrubbar inkluderar sockerskrubbar och saltskrubbar.

 4. Badsalter: Badsalter är en annan omtyckt spaprodukt som kan förbättra badupplevelsen. De kan hjälpa till att mjuka upp vattnet, lindra muskelvärk och ge en avkopplande doft. Populära badsalter inkluderar Epsomsalt och Himalayasalt.

 5. Doftljus: Doftljus skapar en avkopplande atmosfär i spamiljön och kan bidra till att förbättra humöret och minska stress. Det finns många olika dofter att välja mellan, såsom vanilj, jasmin och sandelträ.

 6. Avkopplande musik och meditationsguider: För att skapa en fullständig spaupplevelse hemma är det viktigt att inkludera avkopplande musik och meditationsguider. Dessa kan hjälpa till att lugna sinnet och skapa en känsla av inre frid.

Genom att inkludera dessa klassiska och omtyckta spabad produkter i ditt sortiment kan du erbjuda dina kunder en lyxig och avkopplande upplevelse som de kommer att uppskatta och njuta av. Dessutom, genom att använda dessa produkter som en del av din företagsreklam och profilreklam, kan du öka ditt företags synlighet och stärka ditt varumärke.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


54 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PF Concept
Cyril masserande hårborste i bambu
Cyril masserande hårborste i bambu

Cyril masserande hårborste i bambu. Hårborste med bambuborst för att reda ut, slät...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Hator massageverktyg i bambu för huvudet
Hator massageverktyg i bambu för huvudet

Hator massageverktyg för huvudet har tolv dynamiska och flexibla trådfingrar, vard...

fr. 54,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Puf - Dusch puff
Puf - Dusch puff

Dusch puff. Mjuk och skön ""tvättsvamp"" med en tryckbar etikett.

fr. 7,60 kr

MER INFORMATION
Queen Anne
Spatofflor
Spatofflor

Perfekta tofflan för mysiga stunder i SPA eller för hemmabruk. Storlek: 36/39, 40/...

fr. 33,40 kr

MER INFORMATION
Midocean
Cuida Set - SPA/ skrubb set
Cuida Set - SPA/ skrubb set

SPA-set med 3 delar i en påse i jute - med trasparent fönster

fr. 48,80 kr

MER INFORMATION
Midocean
Fino - Duschborste i bambu
Fino - Duschborste i bambu

Bambu bad- och dusch borste med juterep och nylonborst. Ta ett avkopplande bad ell...

fr. 52,00 kr

MER INFORMATION
Vakinme
Kampanj! Vakinme promo soap 250ml Åkermynta (6) Black
Kampanj! Vakinme promo soap 250ml Åkermynta (6) Black

Kampanj! Vi bjuder på tryck och montering av etikett vid beställning från 100st! V...

fr. 108,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Style - SPA presentförpackning resa
Style - SPA presentförpackning resa

Unisex On the Go presentförpackning från Branded By Earth. Innehåller 24 veganska ...

fr. 257,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Elegance - SPA presentförpackning resa
Elegance - SPA presentförpackning resa

Presentpaket för resor från Branded By Earth. Innehåller 4 stycken 50 gr veganska ...

fr. 445,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Allure - SPA presentförpackning skönhet
Allure - SPA presentförpackning skönhet

Skönhetspresentpaket från Branded By Earth. Innehåller 4 stycken 50 gr veganska v...

fr. 374,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Grace - Schampo och balsam Unisex
Grace - Schampo och balsam Unisex

Unisex Shampoo & Conditioner weekend 4 gr bar (12 st) Branded By Earth. Presentera...

fr. 77,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Delicacy - Unisex Bodywash
Delicacy - Unisex Bodywash

Unisex Body Wash weekend 4 gr bar (12 st) Branded By Earth. Presenteras i tub. Ing...

fr. 77,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Charm - SPA presentförpackning resa
Charm - SPA presentförpackning resa

Travel gift set från Branded By Earth. Innehåller 3 stycken 50 gr veganska välbefi...

fr. 208,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Provlåda dofter Candlesphere
Provlåda dofter Candlesphere

Provkit med högkvalitativa doftoljor, där du är garanterad att din kund kommer att...

fr. 249,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Blenda - Kam
Blenda - Kam

Kam i bambu.

fr. 12,95 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
DANTEL Hår borste
DANTEL Hår borste

Hårborste i ekologisk stråhalms plast.

fr. 33,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Blockbottenpåse med kort
Blockbottenpåse med kort

Ytterligare kostnader block bottenpåse med kort

fr. 6,40 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Handkräm i apoteksflaska
Handkräm i apoteksflaska

250 ml handkräm i apoteksflaska, tillverkad i Nederländerna

fr. 84,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
AVEIRO Hårborste
AVEIRO Hårborste

Hårborste i bambu.

fr. 59,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
SHUFFLE Tofflor
SHUFFLE Tofflor

Frottétofflor i 100% bomull, 400 g. Finns i storlekarna: Vit 37-38 Blå 37-38, 39-...

fr. 20,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Handkräm 25 ml
Handkräm 25 ml

25 ml handkräm med sheasmör och aloe vera, utan parabener och paraffin. Dermatolog...

fr. 25,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Handkräm 25 ml
Handkräm 25 ml

25 ml mjuk handkräm i en praktisk tub. Handkrämen innehåller aloe vera och har en ...

fr. 34,90 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Handkräm 50 ml
Handkräm 50 ml

50 ml handkräm med sheasmör och aloe vera, utan parabener och paraffin. Dermatolog...

fr. 28,50 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Block bottenpåse med rubrikkort
Block bottenpåse med rubrikkort

Ytterligare kostnader block bottenpåse med rubrikkort

fr. 5,85 kr

MER INFORMATION
Only Promotion Care
Handkräm 50 ml
Handkräm 50 ml

50 ml handkräm med sheasmör och aloe vera, utan parabener och paraffin. Dermatolog...

fr. 44,60 kr

MER INFORMATION
Wellmark Discovery set med 200 ml handtvål med pump och 150 g doftljus mörk bärnstensdoft
Wellmark Discovery set med 200 ml handtvål med pump och 150 g doftljus mörk bärnstensdoft

Denna härliga uppsättning består av en handtvål och ett doftljus med en härlig mör...

fr. 391,00 kr

MER INFORMATION
Wellmark Soft Hands 250 ml handkräm med pump
Wellmark Soft Hands 250 ml handkräm med pump

Snygg glasdispenser (250 ml) för badrummet, köket eller toaletten. Denna lyxiga di...

fr. 228,00 kr

MER INFORMATION
MACMA
Pärla - Hårborste
Pärla - Hårborste

Hårborste ECO i bambu.

fr. 39,70 kr

MER INFORMATION
Wellmark Bubbles 500 ml handtvål med pump
Wellmark Bubbles 500 ml handtvål med pump

Snygg tvåldispenser i glas (500 ml) för badrummet, köket eller toaletten. Denna ly...

fr. 264,00 kr

MER INFORMATION
Wellmark Discovery 200 ml handtvål med pump och 150 g doftljus bambudoft
Wellmark Discovery 200 ml handtvål med pump och 150 g doftljus bambudoft

Denna härliga uppsättning består av en handtvål och ett doftljus med en härlig bam...

fr. 391,00 kr

MER INFORMATION
Wellmark Just Relax 3-delad presentförpackning med badsalt, 200 ml
Wellmark Just Relax 3-delad presentförpackning med badsalt, 200 ml

Presentförpackningen Just Relax med 3 x 200 ml badsalt från Döda havet i en klar g...

fr. 328,00 kr

MER INFORMATION
Wellmark Just Relax 500 ml badsalt rosdoft
Wellmark Just Relax 500 ml badsalt rosdoft

Dags att skämma bort någon med ett spa-ögonblick hemma. Saltet kommer från Döda ha...

fr. 200,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Hårborste set
Hårborste set

Träborste och kosmetisk spegel, i bomullsdragningspåse.

fr. 42,40 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Huvudmassag
Huvudmassag

Metallborste för huvudmassage med bambuhandtag.

fr. 30,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Massageborste
Massageborste

Exfolierande, bambu massageborste i bomullsdragningspåse.

fr. 74,00 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Hårkam
Hårkam

Ekologisk halmplastkam.

fr. 3,30 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
Sminkborste
Sminkborste

Makeup Brush Set i Ekologiskt halmplast och PP-plast, i bomullsdragningspåse.

fr. 62,00 kr

MER INFORMATION
Morgan Madison
Perfume Next Chapter Vol.1
Perfume Next Chapter Vol.1

Morgan Madison har en passion för doft och lanserar nu i samarbete med Henrik Lund...

fr. 1560,00 kr

MER INFORMATION
Bobbys Hair Care
Hair & Body Care Kit
Hair & Body Care Kit

Ett paket med högkvalitativt innehåll för både kropp och knopp - och sinne, där do...

fr. 489,00 kr

MER INFORMATION
Morgan Madison
Liberty Solid Perfume
Liberty Solid Perfume

Solid parfym är utvecklad för att stanna på kroppen länge, parfymen avdunstar inte...

fr. 398,00 kr

MER INFORMATION