Hälsa & Hygienartiklar

Friskhet och renhet samt hälsa och hygien aldrig varit viktigare, vi finns här för att erbjuda företag de bästa lösningarna för att hålla sina arbetsplatser säkra och rena. Vi har allt från antibakteriella handgeler till högkvalitativa ansiktsmasker och mycket mer, vi har allt du behöver för att skydda ditt team och kunder. Renlighet är en nödvändighet och behöver inte vara något tråkigt med rätt produkter och Er Företags logo på dem

Våra kategorier för Hälsa & Hygienartiklar

  1. Lypsyl: Ett måste för alla arbetsplatser, speciellt under de torra vintermånaderna. Håll dina läppar mjuka och återfuktade med vårt sortiment av lypsyl.

  2. Sminkspeglar: Perfekt för skönhets- och frisörsalonger, våra sminkspeglar är av hög kvalitet och designade för professionellt bruk.

  3. Manikyr: Vi erbjuder ett brett utbud av manikyrprodukter, från nagelfilar till nagellack, för att hålla dina händer och naglar i toppskick.

  4. Hälsoarmband: Våra hälsoarmband är inte bara snygga, de kan också hjälpa till att övervaka din hälsa och välbefinnande.

  5. Spa: Skäm bort ditt team med vårt sortiment av spa-produkter. Från avkopplande badsalter till lugnande ansiktsmasker, vi har allt du behöver för en avkopplande paus.

  6. Värmepåsar: Perfekt för att lindra muskelsmärta eller bara för att hålla sig varm under de kalla månaderna, våra värmepåsar är ett måste för varje arbetsplats.

  7. Munskydd: Skydda ditt team och dina kunder med våra högkvalitativa munskydd. De är bekväma att bära och ger utmärkt skydd mot virus och bakterier.

  8. Virusskydd: I dessa tider är det viktigare än någonsin att skydda sig mot virus. Vi erbjuder ett brett utbud av virusskyddsprodukter, från handsprit till desinfektionsmedel, för att hålla din arbetsplats säker.

Hälsa och Hygienartiklar med Företags Tryck

I dagens snabbt föränderliga värld är det viktigare än någonsin att prioritera hälsa och hygien. Detta gäller inte minst på arbetsplatsen, där god hygien kan bidra till att hålla medarbetarna friska och produktiva. Ett effektivt sätt att uppmuntra till god hygien är genom att erbjuda hygienartiklar och hygienprodukter med företagets eget tryck. Dessa produkter fungerar inte bara som viktiga verktyg för att upprätthålla hygien, utan också som effektiv profilreklam.

Dessa produkter kan beställas online och levereras direkt till ditt företag, vilket gör det enkelt och bekvämt att hålla arbetsplatsen ren och säker. Dessutom kan du genom att välja billiga hygienartiklar med företagstryck spara pengar samtidigt som du främjar god hygien och stärker ditt varumärke genom profilreklam.

När du väljer hygienartiklar för ditt företag är det viktigt att ta hänsyn till några fakta. För det första bör du välja produkter som är effektiva och säkra att använda. Detta kan innebära att välja produkter som är godkända av relevanta hälso- och säkerhetsmyndigheter. För det andra bör du överväga vilka produkter som är mest relevanta för din arbetsplats. Detta kan inkludera allt från handsprit och våtservetter till munskydd och engångshandskar.

När det gäller pris, kan det vara frestande att välja de billigaste produkterna. Men det är viktigt att komma ihåg att kvalitet ofta kostar. Genom att investera i högkvalitativa hygienartiklar kan du bidra till att skydda dina anställdas hälsa och välbefinnande, vilket i sin tur kan leda till högre produktivitet och lägre sjukfrånvaro.

Slutligen, genom att välja hygienartiklar med företagstryck kan du inte bara främja god hygien, utan också stärka ditt företags varumärke. Varje gång en anställd eller kund använder en av dina hygienprodukter, kommer de att påminnas om ditt företag och dess engagemang för hälsa och säkerhet. Dessutom fungerar dessa produkter som effektiva profilreklam och företagsreklam verktyg, vilket hjälper till att öka ditt företags synlighet och anseende.

Så oavsett om du driver ett litet företag eller en stor organisation, kan hygienartiklar med företagstryck vara ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att främja god hygien, stärka ditt varumärke och öka din företagsreklam.

Basala hygienrutiner, vilka är de?

Att upprätthålla en god hygien är en grundläggande del av att vårda vår hälsa och välbefinnande. Detta gäller inte bara för personlig hygien, som munhygien och tandhygien, utan också för hygien inom hälso- och sjukvården. Här kommer vi att fokusera på de basala hygienrutinerna som är avgörande för att förhindra spridning av infektioner och sjukdomar.

En av de mest grundläggande hygienrutinerna är handhygienen. Det är viktigt att alltid tvätta och desinfektera händerna före och efter varje vård- och omsorgsmoment. Detta inkluderar att använda skyddshandskar vid arbetsmoment som innebär risk för att händerna förorenas av kroppsvätskor. Skyddshandskarna ska vara för engångsbruk och av lämplig typ och material för det arbetsmoment som ska genomföras.

En annan viktig del av de basala hygienrutinerna är användningen av arbetskläder. Arbetskläderna ska vara rena och fria från smittämnen, och de ska bytas minst en gång dagligen. I vissa situationer kan också plastförkläden eller andra skyddskläder behövas. Det är också viktigt att arbetskläder tvättas i minst 60 grader för att bli fria från smittämnen.

För att upprätthålla en god hygienisk standard är det också viktigt att lokaler, utrustning och hela verksamheten utformas så att risken för infektioner och smittspridning blir så liten som möjligt. Detta inkluderar att ha rena och välventilerade lokaler, samt att all utrustning uppfyller kraven på god hygienisk standard.

För att säkerställa att dessa rutiner följs, är det viktigt att alla som arbetar inom hälso- och sjukvården har relevant kunskap och får regelbunden kompetensutveckling. Detta inkluderar att ha kunskap om de produkter och hygienskydd som används inom vården, samt att förstå vikten av att följa de basala hygienrutinerna.

Att upprätthålla god hygien är inte bara viktigt för att skydda oss själva, utan också för att skydda de människor vi kommer i kontakt med. Genom att följa dessa basala hygienrutiner kan vi alla bidra till att skapa en säkrare och hälsosammare miljö för alla.

Vad är hälsa och vad innebär det?

Hälsa är ett omfattande begrepp som innefattar både fysisk, psykisk och social välmående. En god hälsa innebär att man mår bra på alla dessa områden och kan hantera livets utmaningar på ett balanserat sätt.

Fysisk hälsa handlar om hur kroppen mår och fungerar. Att äta bra mat, motionera regelbundet, sova tillräckligt och undvika skadliga vanor som tobak, alkohol och droger bidrar till en god fysisk hälsa.

Psykisk hälsa innebär att man har en balans mellan positiva och negativa känslor, känner sig nöjd med livet och har bra relationer med andra människor. En god psykisk hälsa hjälper oss att klara av livets olika utmaningar och påverkas av faktorer som sociala relationer, livsstil och genetik.

Social hälsa handlar om våra relationer med andra människor och vår samhörighet med olika grupper och samhällen. En god social hälsa innebär att man har trygga och meningsfulla relationer, känner sig accepterad och bekräftad av andra, och kan engagera sig i samhället på ett positivt sätt.

För att upprätthålla en god hälsa är det viktigt att ta hand om alla dessa aspekter och hitta en balans mellan dem. Det innebär att ägna tid åt både fysisk aktivitet, mental avkoppling och socialt umgänge, samt att göra medvetna val för att främja hälsan på alla dessa områden. Att vara fysiskt aktiv, till exempel genom träning och idrott, är en viktig del av att upprätthålla en god hälsa, eftersom det bidrar till både fysisk och psykisk välmående.

För att främja en god hälsa i vardagen kan man exempelvis välja att gå eller cykla istället för att åka bil, ta trapporna istället för hissen, och ägna sig åt fysiska aktiviteter som rörelse och hemma-träning. Att använda hjälpmedel som en pulsklocka kan också vara användbart för att övervaka och förbättra sin fysiska aktivitet.

Genom att följa dessa grundläggande principer för hälsa kan man arbeta mot en bättre livsstil och ett ökat välbefinnande, vilket i sin tur bidrar till en god hälsa och harmoni i livet.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Lypsyl
Sminkspeglar
Manikyr
Hälsoarmband
Spa
Värmepåsar
Munskydd
Virusskydd
Övrigt Hälsa

353 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midocean
Lova - Oval hand varmare
Flera Färger
Lova - Oval hand varmare

Handvärmare. Värmedynan aktiveras genom att klicka på metallplattan. Saltlösningen...

fr. 9,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
Nagelfil
Nagelfil

Ett hjälpmedel för alla som behöver snygga till naglarna. Man kan alltid ha liggan...

fr. 4,15 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Alcogel flaska 50ml med eget tryck
Alcogel flaska 50ml med eget tryck

Alcogel / Handgel med 70% alkohol i 50 ml PET-flaska är den perfekta produkten för...

fr. 12,50 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Handgel, 15 ml Saniclean
Handgel, 15 ml Saniclean

Handtvätt, 15 ml, i plastflaska med återfuktning och vitamin E.

fr. 7,95 kr

MER INFORMATION
MACMA
Mund - Ansiktsmask/munskydd
Flera Färger
Mund - Ansiktsmask/munskydd

Ansiktsmask/munskydd i Oeko-Tex® STANDARD 100-certifierad bomull, 2-skikt (yttre s...

fr. 2,75 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Handrengöringsgel 8ml
Flera Färger
Handrengöringsgel 8ml

Handspray för rengöring av händerna. Innehåller alkohol (62%).

fr. 10,40 kr

MER INFORMATION
Only Promotion
THINY Fickspegel
Flera Färger
THINY Fickspegel

Rund genomskinlig fickspegel i plast.

fr. 4,70 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Alcogel 3ml - Single pack
Alcogel 3ml - Single pack

Alcogel är en bakteriedödande gel som även är effektiv mot vissa typer av virus. M...

fr. 1,30 kr

MER INFORMATION
Ricardo by Richartz Resekit
Ricardo by Richartz Resekit

Reseetui i 7 delar. Innehåller sax, pincett, tandpetare, fil, 2 skruvmejslar och p...

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
Zebro
Lippo läppcerat
Flera Färger
Lippo läppcerat

Ibland kan små ting uppskattas mer än stora. Vi tycker Lippo är den optimala kampa...

fr. 7,40 kr

MER INFORMATION
Ricardo by Richartz Manikyrset
Ricardo by Richartz Manikyrset

Rostfritt reseetui. Innehåller sax, fil och pincett. Storlek: 155 x 55 mm.

fr. 29,00 kr

MER INFORMATION
Premier®
3 Layer Fabric Face Mask
Flera Färger
3 Layer Fabric Face Mask

Ansiktsmask i tre lager med vävd tygkonstruktion som gör att produkten kan tvättas...

fr. 52,00 kr

MER INFORMATION
Premier®
Washable 2-ply face covering (pack of 5)
Flera Färger
Washable 2-ply face covering (pack of 5)

Priset avser 1st 5-pack Ansiktsmask i 2 lager. Inte för medicinskt användande utan...

fr. 120,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Termosensor - Värmedyna
Flera Färger
Termosensor - Värmedyna

Värmedyna som omedelbart värms upp när man trycker på metallbiten inuti. Inga batt...

fr. 9,20 kr

MER INFORMATION
Midocean
Radiance - Fickspegel
Radiance - Fickspegel

Rund dubbelsidig fickspegel i olika transparanta färger.

fr. 7,60 kr

MER INFORMATION
Midocean
Bolitas - Kyl/värmedyna
Bolitas - Kyl/värmedyna

Geldyna avsedd att ge smärtlindring genom kyla eller värme. Den återanvändningsbar...

fr. 10,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Waco - Hjärtformad värmedyna
Waco - Hjärtformad värmedyna

Hjärtformad värmedyna som omedelbart värms upp när man trycker på metallbiten på i...

fr. 11,05 kr

MER INFORMATION
Profile Production
Desinficerande våtservetter 6x8cm
Desinficerande våtservetter 6x8cm

Engångsförpackad desinficerade våtservett med alkohol i hög kvalitet med reklambud...

fr. 1,30 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Handrengöringsspray 20ml
Flera Färger
Handrengöringsspray 20ml

Handspray för rengöring. Innehåller 62% alkohol och kommer i en händig storlek.

fr. 16,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Rengöringsgel 30 ml.
Rengöringsgel 30 ml.

62% alkoholbaserad rengöringsgel. Liten och smidig för väskan, ryggsäcken eller at...

fr. 11,20 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Handrengöringsgel 50ml
Handrengöringsgel 50ml

Flaska med alkoholbaserad (70%) rengöring för händerna. Liten flaska som är lätt a...

fr. 8,20 kr

MER INFORMATION
Toppoint®
Handrengöringsgel 30ml
Handrengöringsgel 30ml

Flaska med alkoholbaserad (70%) rengöring för händerna. Liten flaska som är lätt a...

fr. 6,80 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Deale läppcerat
Flera Färger
Deale läppcerat

Läppbalsam med vaniljsmak för att hålla läpparna fuktiga och skyddade mot yttre p...

fr. 4,85 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Cyril masserande hårborste i bambu
Cyril masserande hårborste i bambu

Cyril masserande hårborste i bambu. Hårborste med bambuborst för att reda ut, slät...

fr. 99,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Hator massageverktyg i bambu för huvudet
Hator massageverktyg i bambu för huvudet

Hator massageverktyg för huvudet har tolv dynamiska och flexibla trådfingrar, vard...

fr. 54,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Capsule UV-desinfektionsmedel för smarttelefon med 5 W trådlös laddningsplatta
Capsule UV-desinfektionsmedel för smarttelefon med 5 W trådlös laddningsplatta

Capsule UV-desinfektionsmedel för smarttelefon med 5 W trådlös laddningsplatta kan...

fr. 337,00 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Elisabeth rengöringsservetter
Elisabeth rengöringsservetter

Våtservetter för rengöring av händer och ytor som används ofta (smarttelefoner, ko...

fr. 3,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Gloss - Läppbalsam
Flera Färger
Gloss - Läppbalsam

Naturligt läppbalsam med solskyddsfaktor i diverse färger. Dermatologiskt testat c...

fr. 4,90 kr

MER INFORMATION
PF Concept
Thomas FFP2-engångsansiktsmask
Thomas FFP2-engångsansiktsmask

5 lager FFP2-ansiktsmask med mjuka och starka elastiska öronband och näsklämma som...

fr. 7,10 kr

MER INFORMATION
Midocean
Lips - Lypsyl
Flera Färger
Lips - Lypsyl

Naturligt läppbalsam med solskyddsfaktor 15 i fyrkantig box av ABS plast. Ceratet ...

fr. 9,85 kr

MER INFORMATION
Stormtech®
Commuter Face Mask
Flera Färger
Commuter Face Mask

Priset avser 1st Ansiktsmask i 8 lager med carbon filter. OBS! INGEN returrätt på ...

fr. 85,00 kr

MER INFORMATION
Stormtech®
Fusion Face Mask
Flera Färger
Fusion Face Mask

Priset avser 1 st. Ansiktsmask i antimikrobiellt behandlat tyg. ViralOff® är en an...

fr. 57,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Uv Gloss - Läppcerat/balsam med UV skydd
Flera Färger
Uv Gloss - Läppcerat/balsam med UV skydd

Naturellt läppbalsam i lyxig design med solskyddsfaktor. Dermatologiskt testad och...

fr. 9,40 kr

MER INFORMATION
Midocean
Uv Soft - Runt läpp cerat med UV skydd
Flera Färger
Uv Soft - Runt läpp cerat med UV skydd

Naturellt läppbalsam med solskyddsfaktor 15 i rund behållare med metallic-glänsand...

fr. 12,65 kr

MER INFORMATION
Stormtech®
Nano-Tech Face Mask 5-pack
Flera Färger
Nano-Tech Face Mask 5-pack

Priset avser 1st 5-pack Ansiktsmask i 3 lager med Nano technology filter. Ansiktsm...

fr. 379,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Fresh - Pennformad handrengöring
Flera Färger
Fresh - Pennformad handrengöring

Pennformad handrengöring med spray från toppen. 10 ml. Denna produkt är klassad so...

fr. 3,10 kr

MER INFORMATION
Midocean
Glow - Dubbel magnetisk spegel
Flera Färger
Glow - Dubbel magnetisk spegel

Dubbel spegel med magnetisk förslutning i fyrkantig modell med PU omslag.

fr. 25,00 kr

MER INFORMATION
Midocean
Duo Mirror - läppcerat med spegel
Flera Färger
Duo Mirror - läppcerat med spegel

Läppbalsam med solskyddsfaktor 15 i metallask med spegel i locket. Parfymfri. SPF1...

fr. 12,45 kr

MER INFORMATION
Stormtech®
Performance Face Mask 5-pack
Flera Färger
Performance Face Mask 5-pack

Priset avser 1st 5-pack Ansiktsmask i 3 lager. Kan återanvändas och tvättas i mask...

fr. 303,00 kr

MER INFORMATION
Fruit of the Loom®
Adult Face Mask, 5-pack
Flera Färger
Adult Face Mask, 5-pack

Priset avser ett 5-pack. Ansiktsmask i 100% bomull med bra passform över näsa och ...

fr. 124,00 kr

MER INFORMATION