Parker®

Välkommen till Parker pennor, pennor med elegans och precision, där varje penna berättar en historia om framgång och innovation. Parker pennor är mer än bara skrivverktyg, det är en symbol för prestige och kvalitet. Det är ingen tillfällighet att de mest framstående företagen väljer Parker. Låt oss dyka ner i denna fascinerande värld av exklusiva skrivverktyg och upptäcka hemligheten bakom deras oöverträffade framgång. Parker kommer att förändra Ert sätt att se på pennor för alltid.

Nyckelpunkter för varumärket Parker pennor

Parker pennor är mer än bara skrivredskap. De är symboler för kvalitet, innovation och tidlös design. Här är några av de viktigaste punkterna som gör Parker pennor till ett framstående varumärke i skrivbranschen.

Historia och arv

Parker Pen Company grundades 1888 av George Safford Parker. Företaget har en rik historia och har genom åren haft fabriker i flera länder. Parker har alltid strävat efter att skapa den perfekta pennan, och har genom åren blomstrat genom innovation och utmanat status quo.

Kvalitet och design

Parker pennor är kända för sin höga kvalitet och tidlösa design. Varje penna är handmonterad och granskad för att garantera en hög kvalitetsnivå. Pennorna är inte bara praktiska, de är också vackert designade och fungerar som ett uttryck för användarens personliga stil.

Innovation

Parker har alltid varit i framkant när det gäller innovation. Från skapandet av den revolutionerande Lucky Curve reservoarpennan till Parkers snabbtorkande QuinkFlow-teknik, har Parker ständigt strävat efter att förbättra skrivupplevelsen.

Produktutbud

Parker erbjuder ett brett sortiment av pennor, inklusive reservoarpennor, kulspetspennor och rollerpennor. De har även en rad olika refiller tillgängliga, vilket gör det enkelt för användare att anpassa sin penna efter sina specifika behov.

Varaktighet

En av de unika egenskaperna hos Parker pennor är deras varaktighet. Parker pennor är designade för att hålla i generationer, vilket gör dem till en långsiktig investering.

Prestige

Parker pennor är mer än bara skrivredskap - de är också symboler för prestige. Att äga en Parker penna är ett tecken på uppskattning för kvalitet och design.

Tillgänglighet

Trots sin höga kvalitet och prestige, är Parker pennor tillgängliga i en rad olika prisklasser. Detta gör dem tillgängliga för en bred publik, från studenter till företagsledare.

Genom att fokusera på dessa nyckelpunkter kan vi förstå varför Parker pennor har blivit ett så framstående varumärke inom skrivbranschen. De kombinerar kvalitet, design och innovation på ett sätt som få andra varumärken kan matcha.

Parker Pennor med Gravyr eller Tryck till bästa Pris

När det kommer till att välja merch för ditt företag, är det viktigt att tänka på både stil och substans. Parker pennor erbjuder just detta ? en kombination av klassisk elegans och praktisk funktionalitet. Att välja en Parker penna med gravyr eller tryck är inte bara en fråga om att välja en skrivredskap; det är att välja en del av en arv som förmedlar en känsla av tillförlitlighet och prestige.

För företag som vill förstärka sin profilering och promotion, är en Parker penna med en skräddarsydd logo det ultimata valet. Det är en subtil men kraftfull metod för att visa upp ditt varumärkes omsorg om kvalitet och detaljer. Oavsett om du föredrar den kyliga sofistikeringen av stål eller den varma glansen av guld eller silver, finns det en Parker penna som passar ditt företags unika karaktär.

Men det handlar inte bara om utseendet. Parker pennor är kända för sin hållbarhet och exceptionella skrivkvalitet, vilket innebär att din investering kommer att uppskattas och användas i många år framöver. Och när det gäller pris, kan du vara säker på att du får det bästa värdet för dina pengar.

På följande länk kan ni utforska hela vårt utbud av olika exklusiva pennor med gravyr från andra kända varumärken.

Parkers alla olika varianter av Pennor samt Refiller

I affärsvärlden är detaljerna avgörande, och valet av skrivredskap är inget undantag. Parker erbjuder en mångfald av pennor och refiller som inte bara förbättrar skrivupplevelsen utan också förstärker företagets image. Från den klassiska reservoarpennan till den moderna kulspetspennan, finns det en Parker-produkt för varje behov.

Parker pencil, eller mekanisk blyertspenna, är en tidlös klassiker med en elegant design och pålitlig funktion. Den är perfekt för precision och detaljarbete, och med 0.5 millimeter stift är den idealisk för både skissande och skrivande.

För dem som föredrar den traditionella känslan av en fountain pen, erbjuder Parker en rad reservoarpennor med sofistikerade detaljer och en skrivkänsla som är svår att överträffa. Dessa pennor är inte bara skrivverktyg, de är också designade för att vara en del av användarens personliga stil.

Kulspetspennor från Parker är kända för sin pålitlighet och hållbarhet. Med en Parker kulspetspenna i handen kan du vara säker på en jämn och oavbruten skrift. Och när bläcket börjar sina, är det enkelt att byta ut med en ny refill.

Rollerball-pennor kombinerar det bästa av båda världar, med den smidiga skrivkänslan från en reservoarpenna och bekvämligheten hos en kulspetspenna. Parker erbjuder rollerball-pennor med en rad olika bläckpatroner, så att du kan välja den som passar ditt skrivsätt bäst.

För de som föredrar en bläckpenna finns Parker QuinkFlow, en teknologi som ger en snabbtorkande och smidig skrivupplevelse. QuinkFlow-bläck är perfekt för affärsmänniskor på språng som behöver en pålitlig penna som håller jämna steg med deras hektiska schema.

Gel-pennor är ett annat populärt val för dem som uppskattar en mjuk och flytande skrift. Parker erbjuder gel-pennor med en rad olika färger och refill-alternativ, vilket gör det enkelt att anpassa din penna efter ditt varumärkes färger eller personliga preferenser.

Slutligen, för de som söker en penna med en extra nivå av anpassning och kvalitet, finns Schmidt-refiller som är kompatibla med många av Parkers pennor. Dessa refiller erbjuder en exceptionell skrivupplevelse och är ett utmärkt val för dem som inte kompromissar med kvalitet.

Oavsett vilken typ av Parker-penna eller refill du väljer, kan du vara säker på att du får en produkt som representerar kvalitet, tradition och innovation. Utforska vårt sortiment av Parker-produkter och hitta den perfekta pennan för ditt företag idag.

Parkers olika modell serier Pennor

När det gäller elegans och funktionalitet inom skrivverktyg, står Parker som en okrönt ledare. Deras pennor är inte bara skrivinstrument; de är designade för att vara ett statement om professionalism och sofistikering. Bland deras imponerande sortiment, finner vi modeller som passar varje skribents unika stil och behov.

Den första modellen i vår blickpunkt är Jotter, känd för sin ikoniska design och pålitliga prestanda. Denna penna är ett perfekt val för den affärsmässiga världen, där precision och tillförlitlighet är nyckeln till framgång. Med sitt slanka utseende och sin smidiga funktion är Jotter ett utmärkt val för dagliga anteckningar och affärsavtal.

Nästa i serien är Sonnet, en sofistikerad kollektion som erbjuder en perfekt balans mellan stil och ergonomi. Denna serie är känd för sin eleganta design och exceptionella skrivkomfort, vilket gör den till en favorit bland proffs som värdesätter kvalitet och estetik.

För den som söker en modern twist, erbjuder Vector-serien en fräsch, dynamisk stil kombinerad med robust konstruktion. Dessa pennor är idealiska för den kreativa yrkespersonen som vill uttrycka sin personlighet genom sina skrivverktyg.

För de mer avancerade användarna finns IM-serien, som är designad för att ge en exceptionell skrivupplevelse. Dess sofistikerade design och tekniska innovation gör den till ett självklart val för de som söker en penna som kan hålla jämna steg med deras höga krav.

Urban-serien är ännu en framstående medlem i Parker-familjen, känd för sin unika, kurviga design som erbjuder optimal skrivkomfort. Detta är en penna för de som vill kombinera funktionalitet med en modern estetik.

För de som söker ultimat lyx och prestanda, står Duofold som en symbol för traditionell hantverksskicklighet kombinerat med modern teknik. Denna serie representerar det bästa av vad Parker har att erbjuda, med oöverträffad kvalitet och en tidlös stil.

Slutligen har vi 51, en klassiker som har blivit en ikon inom pennbranschen. Med sin distinkta design och historiska arv, erbjuder denna penna en skrivupplevelse som är både unik och nostalgisk.

Vare sig du är en företagsledare, kreatör, eller bara uppskattar fina skrivverktyg, finns det en Parker-penna som passar din stil. Deras mångfald av modeller garanterar att du hittar den perfekta partnern för dina skrivbehov, och tar dina professionella uttryck till nästa nivå.

Varumärket Parker - Historia och Fakta

Parker är inte bara ett varumärke; det är en institution inom skrivvärlden, med en rik historia och fascinerande fakta som har format dess arv. Denna artikel syftar till att utforska den dynamiska bakgrunden och det betydande inflytandet som Parker har haft, inte bara i Sverige utan över hela världen.

Bakom varje framgångsrik produkt finns en visionär, och för Parker var det George Safford Parker. Hans strävan efter perfektion och innovation lade grunden för varumärkets framgång. George Safford Parker?s filosofi om ständig förbättring och kvalitet genomsyrar fortfarande företagets kärna. Hans passion för att skapa pålitliga och eleganta pennor har resulterat i en produktlinje som inte bara är funktionell utan även en symbol för status och klass.

I Sverige, liksom i många andra länder, har Parkers produkter blivit synonyma med excellens och hållbarhet. Detta beror på företagets oupphörliga strävan att överträffa kundförväntningar genom innovation och design. Företagets historiska tillvägagångssätt för kvalitetssäkring har säkerställt att varje penna inte bara är ett skrivredskap utan också ett arv som kan överföras från generation till generation.

Parkers historia är full av intressanta vändpunkter, från dess grundande i slutet av 1800-talet till dess nuvarande status som en global ledare inom skrivverktyg. Genom århundraden av innovation och förfining har Parker fortsatt att definiera och omdefiniera vad det innebär att äga en högkvalitativ penna. Deras historia är inte bara en berättelse om tekniska framsteg utan också en spegling av hur de har anpassat sig till förändrade tider och kundbehov.

När det gäller fakta om Parker, är det omöjligt att ignorera deras bidrag till pennornas utveckling. Från revolutionerande bläckflödessystem till banbrytande design, har varje ny modell introducerat av Parker bidragit till att höja standarden för skrivverktyg över hela världen.

Sammanfattningsvis har Parkers resa varit en berättelse om innovation, kvalitet och anpassningsförmåga. Från George Safford Parkers första ambitioner till varumärkets nuvarande globala räckvidd, fortsätter Parker att vara en bastion av kvalitet och finess i skrivvärlden. För företag i Sverige och över hela världen är Parker inte bara en leverantör av pennor; de är en partner i strävan efter excellens och professionalism.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


88 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Parker
Parker Jotter Bond Street kulspetspenna
Flera Färger
Parker Jotter Bond Street kulspetspenna

Jotter står sig som en autentisk designikon under de senaste 60 åren. Med eftertra...

fr. 179,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM kulpenna
Flera Färger
Parker IM kulpenna

Mycket professionell och pålitlig. En idealisk partner med obegränsad potential, P...

fr. 408,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Urban kulspetspenna
Flera Färger
Parker Urban kulspetspenna

Den nya generationens penna som definierar det moderna skrivandet och sätter nya s...

fr. 308,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM kulspetspenna
Flera Färger
Parker IM kulspetspenna

Mycket professionell och tillförlitlig. En idealisk partner med obegränsad potenti...

fr. 293,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter XL matt kulspetspenna med kromade detaljer
Flera Färger
Parker Jotter XL matt kulspetspenna med kromade detaljer

Jotter XL matt kulspetspenna med kromade detaljer. Nu introducerar vi kollektionen...

fr. 229,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Urban reservoarpenna
Flera Färger
Parker Urban reservoarpenna

Distinktiv stil med anmärkningsvärd prestanda. Den iögonfallande Urban pennan tar ...

fr. 700,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter stiftpenna med inbyggt suddgummi
Parker Jotter stiftpenna med inbyggt suddgummi

Jotter står sig som en autentisk designikon under de senaste 60 åren. Med eftertra...

fr. 128,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM reservoarpenna
Flera Färger
Parker IM reservoarpenna

Mycket professionell och tillförlitlig. En idealisk partner med obegränsad potenti...

fr. 536,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter rollerballpenna
Flera Färger
Parker Jotter rollerballpenna

Jotter rollerballpenna. Jotter rollerballpenna är en modern tolkning av den urspru...

fr. 142,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter monokrom XL-kulspetspenna
Flera Färger
Parker Jotter monokrom XL-kulspetspenna

Med kollektionen Jotter XL monokrom introducerar Parker fyra samtida och helt mono...

fr. 193,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter kulspetspenna
Parker Jotter kulspetspenna

Parker ikonen Jotter är det självklara valet för aktiva skribenter som behöver pen...

fr. 70,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Vector kulspetspenna
Parker Vector kulspetspenna

Enkel, oumbärlig och pålitlig. Vektor har en unik och känd kvalitet. Klickmekanism...

fr. 96,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Vector kulspetspenna
Parker Vector kulspetspenna

Enkel, viktig och pålitlig, det är Vector-rolleballpennan från Parker i huvudsak. ...

fr. 100,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter reservoarpenna
Flera Färger
Parker Jotter reservoarpenna

Jotter reservoarpenna. Jotter reservoarpenna är en modern tolkning av den ursprung...

fr. 279,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter kulspetspenna
Parker Jotter kulspetspenna

Jotter står sig som en autentisk designikon under de senaste 60 åren. Med eftertra...

fr. 113,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM Rollerballpenna
Flera Färger
Parker IM Rollerballpenna

The Parker IM är en perfekt partner med obegränsad potential. Den eleganta avsmaln...

fr. 265,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM Reservoarpenna
Flera Färger
Parker IM Reservoarpenna

Parker IM är en perfekt partner med obegränsad potential. Den eleganta avsmalnande...

fr. 343,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Quinkflow kulspetspenna refill
Parker Quinkflow kulspetspenna refill

Quinkflow refill som ger ett konstant flöde av snabbtorkande bläck, vilket ger en ...

fr. 53,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM kulspetspenna
Flera Färger
Parker IM kulspetspenna

The Parker IM är en perfekt partner med obegränsad potential. Den eleganta avsmaln...

fr. 200,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter kulspetspenna
Parker Jotter kulspetspenna

Jotter står sig som en autentisk designikon under de senaste 60 åren. Med eftertra...

fr. 113,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Vector kulpenna
Parker Vector kulpenna

Enkel, oumbärlig och pålitlig. Vektor har en unik och känd kvalitet. Inklusive en ...

fr. 193,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter kulspetspenna
Parker Jotter kulspetspenna

Jotter står sig som en autentisk designikon under de senaste 60 åren. Med eftertra...

fr. 108,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Gel kulspetspenna refill
Parker Gel kulspetspenna refill

Gel-refill som är utformad för att passa i alla Parker kulspetspennor och erbjuder...

fr. 53,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Vector kulspetspenna
Parker Vector kulspetspenna

Enkel, oumbärlig och pålitlig. Vektor har en unik och känd kvalitet. Vridmekanism....

fr. 172,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Quinkflow kulspetspenna refill
Parker Quinkflow kulspetspenna refill

Quinkflow refill som ger ett konstant flöde av snabbtorkande bläck, vilket ger en ...

fr. 53,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Gel kulspetspenna refill
Parker Gel kulspetspenna refill

Gel-refill som är utformad för att passa i alla Parker kulspetspennor och erbjuder...

fr. 53,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter Cracker presentförpackning med pennor
Flera Färger
Parker Jotter Cracker presentförpackning med pennor

Parker-ikonen, Jotter, är det föredragna valet för aktiva författare som behöver p...

fr. 72,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Classic anteckningsbok och presentförpackning
Parker Classic anteckningsbok och presentförpackning

Anteckningsbok och presentförpackning i exklusiv design. Alla pennor från Parker J...

fr. 65,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM akromatisk kulpenna
Parker IM akromatisk kulpenna

Parker IM är en perfekt partner med obegränsad potential. Den eleganta avsmalnande...

fr. 365,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM akromatisk kulspetspenna
Parker IM akromatisk kulspetspenna

Parker IM är en perfekt partner med obegränsad potential. Den eleganta avsmalnande...

fr. 265,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Parker Jotter Core stiftpenna
Parker Jotter Core stiftpenna

Parker Jotter Core stiftpenna i rostfritt stål. Förpackad i presentförpackning.

fr. 205,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter Recycled kulspetspenna
Flera Färger
Parker Jotter Recycled kulspetspenna

Kulspetspennan Parker Jotter Recycled ger dig hållbarhet, stil och prestanda till ...

fr. 75,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker JOTTER XL MATTE CT
Flera Färger
Parker JOTTER XL MATTE CT

Ny, elegant penna i klassisk design och hög kvalitet från Parker. Jotter XL Matte ...

fr. 285,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter XL Monochrome
Flera Färger
Parker Jotter XL Monochrome

Ny, elegant penna i klassisk design och hög kvalitet från Parker. Jotter XL Monoch...

fr. 389,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter Recycled kulspetspenna
Flera Färger
Parker Jotter Recycled kulspetspenna

Kulspetspennan Parker Jotter Recycled ger dig hållbarhet, stil och prestanda till ...

fr. 75,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM Chrome Trim BP Medium tip inkl presentask
Flera Färger
Parker IM Chrome Trim BP Medium tip inkl presentask

Elegant kulspetspenna i klassisk design. Parker IM BP har en rak lackerad pennkrop...

fr. 368,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter Originals Classic Recycled
Flera Färger
Parker Jotter Originals Classic Recycled

Jotter Original Classic är en elegant kulspetspenna i klassisk design från amerika...

fr. 143,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker Jotter Stainless Steel C.T Mechanical Pencil 0.50MM
Parker Jotter Stainless Steel C.T Mechanical Pencil 0.50MM

Populär, elegant penna i klassisk design och hög kvalitet från Parker. Jotter Stai...

fr. 166,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM set med kulpenna och reservoarpenna
Parker IM set med kulpenna och reservoarpenna

Presentset med två pennor som innehåller en kulpenna med svart bläck och en reserv...

fr. 600,00 kr

MER INFORMATION
Parker
Parker IM set med akromatisk kulspetspenna och kulpenna med presentförpackning
Parker IM set med akromatisk kulspetspenna och kulpenna med presentförpackning

Duo-pennset bestående av IM akromatisk kulspetspenna med blått bläck och IM akroma...

fr. 558,00 kr

MER INFORMATION