Skoputs

Det sägs att en persons skor säger allt om en människas personlighet, därför är det viktigt med rena och snygga skor. Skor måste alltid poleras för att hållas rena och blanka för att ge ett snyggt och propert intryck hos varje individ. I affärsvärlden är det oerhört viktigt med nypolerade skor inför affärsmöten med kunder. Så förse Ert företags anställda och kunder med billiga, praktiska och behändiga små giveaways skoputs att alltid ha till hands inför stundande möten.

Skoputs med tryck

Små billiga skoputs burkar med Ert företags tryck är en effektiv och billig reklamartikel som fungerar utmärkt som giveaways att sprida och dela ut som företagsprofilering. Även som kampanjartikel till Er nästa annonskampanj passar de utmärkt, tar minimalt med plats och väger nästan ingenting för att skicka med i brev i marknadsföringssyfte. Hotellkedjor, flygplatser och sko butiker kan ha stor användning för billiga skoputsare för att synliggöra och exponera sin logo och kan erbjuda kunderna dem som en minnesvärd och relevant giveaways. Även om det egna företaget inte har med skor att göra, har ditt varumärke fortfarande mycket att vinna på en personlig kompakt skoputs burk med tryck som en rolig profilartikel. Så beställ enkelt dessa användbara, roliga och lite udda skoputs online från oss på ProfileXpress.

i kategorin hem och hushåll under presentreklam hittar ni fler passande sko och klädvårdsprodukter med tryck till Er företagsprofilering.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


4 produkter

Zebro
Skoputsburk Rund
Flera Färger
Skoputsburk Rund

Skoputs med putsmedel Finns i färgerna svart, grå, vit, mörk cerise, blå, grön, sa...

fr. 3,60 kr

MER INFORMATION
NS Promotion™
Skohorn med skoputs
Flera Färger
Skohorn med skoputs

Praktiskt skohorn i plast med skoputs. Bra yta för logomärkning.

fr. 7,55 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Skoputs
Flera Färger
Skoputs

Skoputs i burk, ca 2,5 cm hög svamp.

fr. 6,00 kr

MER INFORMATION
Skoputs
Skoputs

Klassisk skoputs med skumgummi av extra hög kvalitet.

fr. 7,30 kr

MER INFORMATION


Välj din typ av X-artikel