Nyckelringar

När man vill främja och marknadsföra det egna företagets logo eller varumärke är nyckelringar praktiska och idealiska reklam och profilprodukter att använda sig av. Alla människor älskar reklamprodukter med bra funktionalitet som fyller ett behov och blir något användbart. På ProfileXpress erbjuder vi ett brett och varierat utbud av reklam nyckelringar i alla typer av former, storlekar och färger som är utformade och tillverkade i både plast och metall av hög kvalitet för dagligt bruk.

Nyckelring som giveaways

Nyckelringar av alla slag har genom alla tider varit en av de mest användbara och mest populära reklamartiklarna av alla. Anpassade nyckelringar med tryck eller gravyr synliggör Er logotyp för mottagaren dagligen. Billiga nyckelringar används flitigt i företags företagsprofilering som giveaways för att exponera sin logo eller varumärke och blir en garanterad hit till Er nästa konferens eller möte. Lite dyrare och exklusiva nyckelringar kan också användas som en liten gåva som tack till kunder för att visa sin uppskattning. Profilartiklar som nyckelringar används för att främja företag, klubbar och föreningar eller som souvenirer, låt ProfileXpress hjälpa Er att synas med Er logo i så många fickor och handväskor som möjligt.

Olika nyckelbrickor i plast och metall

Nästan varje person använder sig av minst en uppsättning nycklar med nyckelring och det varje dag för att se till att hålla alla sina nycklar organiserade. Så letar ni efter användbara och prisvärda reklamprodukter för ett specifikt tillfälle att dela ut är nyckelringar med Ert företags logo eller varumärke på en utmärkt idé. De kommer att användas varje dag av mottagaren och främja och exponera Ert företags logotyp eller varumärke varje dag och en lång tid framöver. Så använd Er av dessa iögonfallande nyckelringar för att marknadsföra och lansera en ny produkt, sparka igång Er nästa kampanj eller starta en insamling. Billiga reklamprodukter som nyckelringar är mycket användbara när man vill marknadsföra sig till många människor på ett kostnadseffektivt sätt, perfekt att dela ut på mässor eller sprida via olika utskick. Hos ProfileXpress hittar ni nyckelringar i en storlek, färg, form och stil som garanterat passar Ert företags bransch eller grafiska profil och som bara väntar på att få skapa ett avtryck till Ert företag. Vi har allt från snygga, smarta, fina och roliga nyckelringar i plast till coola exklusiva märkes design nyckelringar i metall med egen design. Ni hittar nyckelringar i läder och skinn, nyckelringar i silver och guld, motiv nyckelring bil, hjärta, uggla, gosedjur, katt, häst, båt, fotboll och älg m.m. Här finns praktiska nyckelringsband, nyckelring kedja och vajer, nyckelring usb och kniv, nyckelring utdragbar jojo, nyckelring flytande och kapsylöppnare. Nyckelring reklam till bilnyckel förmodligen en av tidernas mest populära reklamprodukter och profilprodukter till företag med tryck och innebär ett överflöd av exponering år Ert företag.

Snygga nyckelringar med gravyr eller tryck

På enkla och billiga nyckelringar i plast är det bäst med traditionellt tryck i form av screen eller tampo tryck och innebär möjlighet till både logotyper och varumärken i många färger på nyckelringarna. På nyckelringar i metall är det bäst med gravyr, då tryck har en tendens att nötas bort med tiden, en gravyr däremot är beständig och synliggör och exponerar Ert företag under hela nyckelringens livstid.

Personliga nyckelringar med bild, text, foto eller namn

Med ny digital tryckteknik finns idag möjlighet till riktigt avancerade bilder, foton och motiv på Era nyckelringar, kan kosta lite extra men ni får en helt unik nyckelring med möjlighet till allover tryck. Med hjälp av gravyr kan man dessutom göra nyckelringarna personliga med individuella namn eller olika texter och nummer serier på.

Här hittar ni andra billiga giveaways med tryck, även de bra som promotionprodukter och företagsprodukter.

Nyckelring med LED lampa som reklam

En synnerligen smart reklamprodukt är att förse sina nycklar med en nyckelring med LED lampa. Eftersom vi alltid bär med oss våra nycklar vart vi än går har vi då också alltid tillgång till en liten ficklampa som så ofta saknas när man väl behöver en. ProfileXpress har ett gediget utbud av nyckelringslampor i olika former och material som går att designa efter helt eget tycke och smak för att skapa en unik profilprodukt till ert företag.

Se hela vårt utbud av olika reklam ficklampor med tryck i kategorin ficklampor under profilprodukter, utmärkta företagsprodukter.

Vi har garanterat nyckelringar med LED lampor som passar varje företags budget syfte och tema för ändamålet. Nyckelringslampor är intelligenta små reklamprodukter att dela ut under mässor, utomhus händelser, speciella ceremonier, detaljhandels kampanjer, läger, skolor, banker och mycket mer. Era egen designade små nyckelringslampor kommer definitivt bli uppskattade av mottagarna som får tillgång till en mobil liten ficklampa på sin nyckelring. Med vårt stora utbud av olika nyckelrings ficklampor hittar ni med all säkerhet en nyckelring som passar just Er specifika bransch och företag och som blir hit till just Era kunder. Med ständigt en liten nyckelringslampa i fickan tillsammans med nycklarna kan man känna sig trygg och slipper famla i mörkret efter saker när elektriska lampor saknas. För den aktive och de som reser mycket finns det nyckelringslampor med karbinhake som går utmärkt att fästa på både ryggsäckar och väskor eller annan utrustning som bärs med på resan.

Nyckelringar med kapsylöppnare för reklam

Om ni letar efter riktigt billiga profilprodukter till er nästa marknadsföringskampanj eller mässa då är nyckelringar med kapsylöppnare ett suveränt alternativ. De finns i massor av färger, former och stilar och vi är säkra på att vi har en modell som passar varje bransch och företags grafiska profil och med Ert företags logo på blir de uppskattade reklamprodukter. Det är viktigt Era kapsylöppnaren med nyckelring är pålitlig och av god kvalité när de delas ut och vi har valt ut de allra bästa för att främja Ert varumärke. Vi har nyckelringar med kapsylöppnare i en mängd olika material som akryl, aluminium, metall, plast och rostfritt stål, så att ni kan välja det utseende, känsla och vikt som ni gillar bäst. Våra nyckelringsöppnare är robusta men ändå lätta för att inte tynga i onödan när de hängs på tillsammans med nycklar eller förvaras i handväska eller plånbok. Varje nyckelringsöppnare är utformade ur en ett ergonomiskt hänseende för att enkelt kunna öppna både burkar och flaskor med ett litet knyck. Bortsett från utseende är många kapsylöppnare med nyckelringar utformade med ytterligare verktyg i åtanke, t.ex. har vi modeller med integrerad ficklampa t.o.m. med med multiverktyg.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


416 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bullet
Tao nyckelring med flask- och burköppnare
Flera Färger
Tao nyckelring med flask- och burköppnare

Tao nyckelring med flask- och burköppnare. Tvådelad metallnyckelring med praktisk ...

fr. 3,05 kr

MER INFORMATION
Bullet
Allegro nyckelring med mynthållare och LED-lampa
Flera Färger
Allegro nyckelring med mynthållare och LED-lampa

Allegro nyckelring med mynthållare och LED-lampa. Tvådelad metallnyckelring (Ø 25m...

fr. 6,75 kr

MER INFORMATION
Bullet
Castor nyckelring med LED-lampa
Flera Färger
Castor nyckelring med LED-lampa

Castor nyckelring med LED-lampa. Tvådelad metallnyckelring med lampa som har ljus ...

fr. 5,35 kr

MER INFORMATION
Bullet
Span 1200 mAh powerbank
Flera Färger
Span 1200 mAh powerbank

Span 1200 mAh powerbank. Denna powerbank med nyckelring har ett 1200 mAh uppladdni...

fr. 26,50 kr

MER INFORMATION
Bullet
Timor karbinhake med nyckelring
Flera Färger
Timor karbinhake med nyckelring

Timor karbinhake med nyckelring. Karbinhake med tvådelad metallnyckelring. Karbinh...

fr. 4,55 kr

MER INFORMATION
Bullet
Habana 1 m måttband på nyckelring
Flera Färger
Habana 1 m måttband på nyckelring

Habana 1 m måttband på nyckelring. 1-meters självupprullande och låsbart måttband ...

fr. 8,20 kr

MER INFORMATION
Plastprint
Nyckelring med öppnare i aluminium 55x8 mm
Flera Färger
Nyckelring med öppnare i aluminium 55x8 mm

Nyckelring i eloxerad aluminium. Silverfärgad med metallic finish eller svart. Pra...

fr. 4,95 kr

MER INFORMATION
Mec-gruppen
Flera Färger
"Flasköppnare "Klon""

'Klon' en flasköppnare med nyckelring i metall. Storsäljare, perfekt att b...

fr. 2,90 kr

MER INFORMATION
Stilo
Kloöppnare
Flera Färger
Kloöppnare

Man vet aldrig när törsten sätter in. Med en kloöppnare i nyckelringen har man all...

fr. 3,95 kr

MER INFORMATION
C TWO
Nödladdare
Nödladdare

Liten och nätt nödladdare att fästa i t.ex nyckelknippan. Perfekt vid nödsituation...

fr. 45,90 kr

MER INFORMATION
Bullet
Jive 2000 mAh powerbank
Flera Färger
Jive 2000 mAh powerbank

Jive 2000 mAh powerbank. 2000 mAh batteri kapacitet med LED-indikator. Powerbanken...

fr. 59,00 kr

MER INFORMATION
Bullet
Lobster nyckelring med flasköppnare och LED-lampa
Flera Färger
Lobster nyckelring med flasköppnare och LED-lampa

Lobster nyckelring med flasköppnare och LED-lampa. Tvådelad metallnyckelring med f...

fr. 19,50 kr

MER INFORMATION
Bullet
Keta nyckelring med flasköppnare
Flera Färger
Keta nyckelring med flasköppnare

Keta nyckelring med flasköppnare. Tvådelad metallnyckelring med flasköppnare i alu...

fr. 8,20 kr

MER INFORMATION
Zebro
Kundvagnsmynt plast-tia
Flera Färger
Kundvagnsmynt plast-tia

En storsäljare! Marknadens mest användbara nyckelring Den perfekta reklambäraren A...

fr. 3,30 kr

MER INFORMATION
Zebro
Kondom-ask
Kondom-ask

Nyckelring med kondom

fr. 7,95 kr

MER INFORMATION
Mec-gruppen
Nyckelring med öppnare och LED-lampa
Flera Färger
Nyckelring med öppnare och LED-lampa

Nyckelring med kombinerad LED-ljus och kapsylöppnare. Plast och metall. Batterier ...

fr. 8,80 kr

MER INFORMATION
Mec-gruppen
Nyckelring i metall med öppnare
Nyckelring i metall med öppnare

En mycket elegant nyckelring som fungerar som flasköppnare. Perfekt att gravera p...

fr. 13,95 kr

MER INFORMATION
Mec-gruppen
Powerbank nyckelring
Flera Färger
Powerbank nyckelring

Powerbank med smart hantering av laddkablarna. Produkten är den perfekta nyckelrin...

fr. 126,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint
POWERBANK NYCKELRING 1200 MAH
Flera Färger
POWERBANK NYCKELRING 1200 MAH

En powerbank på 1200mAh som nyckelring! Levereras individuellt i ask samt med ladd...

fr. 88,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint
Nyckelring Logotop Öppnare
Nyckelring Logotop Öppnare

Nyckelring i metall med rund Doming och flasköppnare.

fr. 11,40 kr

MER INFORMATION
Mec-gruppen
Keycoin / Kundvagnsmynt (Svensk 10 kr)
Flera Färger
Keycoin / Kundvagnsmynt (Svensk 10 kr)

Ett keycoin eller kundvagnsmynt är ett måste när man besöker varuhuset och ska ha ...

fr. 8,85 kr

MER INFORMATION
Toppoint
Nyckelring Metall
Nyckelring Metall

Nyckelring, plast / metall, ensidig Doming, rektangulär.

fr. 13,40 kr

MER INFORMATION
Mec-gruppen
Keycoin / Kundvagnsmynt (Svensk 5 kr)
Flera Färger
Keycoin / Kundvagnsmynt (Svensk 5 kr)

Ett keycoin eller kundvagnsmynt är ett måste när man besöker varuhuset och ska ha ...

fr. 8,85 kr

MER INFORMATION
Toppoint
Nyckelring Logotop
Nyckelring Logotop

Nyckelring i metall med Doming och en plastdetalj i botten.

fr. 30,20 kr

MER INFORMATION
Toppoint
Nyckelring Metall
Nyckelring Metall

Nyckelring, plast / metall, ensidig Doming, rektangulär.

fr. 13,40 kr

MER INFORMATION
Toppoint
Nyckelring Metall
Nyckelring Metall

Nyckelring, metall, dubbelsidig Doming, oval.

fr. 21,50 kr

MER INFORMATION
Toppoint
Nyckelring Metall
Nyckelring Metall

Nyckelring, metall, dubbelsidig Doming, rund.

fr. 18,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint
Nyckelring Doming Rektangel
Nyckelring Doming Rektangel

Nyckelring med läderrem och rektangulär Doming.

fr. 30,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint
Nyckelring Metall
Nyckelring Metall

Nyckelring, metall, dubbelsidig Doming, rektangulär.

fr. 18,00 kr

MER INFORMATION
Toppoint
Nyckelring Metall
Nyckelring Metall

Nyckelring, metall, ensidig Doming, rektangulär.

fr. 23,50 kr

MER INFORMATION
Bullet
Carina nyckelring med dubbla LED-lampor
Carina nyckelring med dubbla LED-lampor

Carina nyckelring med dubbla LED-lampor. Tvådelad nyckelring med dynamolampa som h...

fr. 32,80 kr

MER INFORMATION
Bullet
Route 3-in-1 upplyst laddningskabel med nyckelring
Flera Färger
Route 3-in-1 upplyst laddningskabel med nyckelring

Route 3-in-1 upplyst laddningskabel med nyckelring. Laddningskabeln Route 3-in-1 h...

fr. 25,50 kr

MER INFORMATION
Bullet
Alvaro nyckelring med tyg
Flera Färger
Alvaro nyckelring med tyg

Alvaro nyckelring med tyg. Håll dina nycklar säkra med denna attraktiva moderna re...

fr. 11,85 kr

MER INFORMATION
Bullet
Astro nyckelring med LED-lampa
Flera Färger
Astro nyckelring med LED-lampa

Astro nyckelring med LED-lampa. Metallnyckelring med LED lampa. Inklusive batterie...

fr. 17,50 kr

MER INFORMATION
Bullet
Gerlos korthållare med nyckelring
Flera Färger
Gerlos korthållare med nyckelring

Gerlos korthållare med nyckelring. Tvådelad metallnyckelring med praktisk korthåll...

fr. 15,50 kr

MER INFORMATION
Bullet
Cappi nyckelring med flasköppnare
Flera Färger
Cappi nyckelring med flasköppnare

Cappi nyckelring med flasköppnare. Tvådelad metallnyckelring med öppnare för flask...

fr. 9,10 kr

MER INFORMATION
Bullet
Donato rektangulär nyckelring
Flera Färger
Donato rektangulär nyckelring

Donato rektangulär nyckelring. Klassisk rektangulär tvådelad metallnyckelring med ...

fr. 12,75 kr

MER INFORMATION
Bullet
Cinema nyckelring med LED-lampa
Flera Färger
Cinema nyckelring med LED-lampa

Cinema nyckelring med LED-lampa. Tvådelad metallnyckelring med retrodesignad LED l...

fr. 25,50 kr

MER INFORMATION
Bullet
Striker nyckelring med fotboll
Flera Färger
Striker nyckelring med fotboll

Striker nyckelring med fotboll. Tvådelad metallnyckelring med fotboll. PU.

fr. 10,00 kr

MER INFORMATION
Bullet
Barto oval nyckelring
Flera Färger
Barto oval nyckelring

Barto oval nyckelring. Klassisk nyckelring med färgad ögla. Svart presentförpackni...

fr. 18,50 kr

MER INFORMATION

Nyckelbricka i plast

För att underlätta för Er i ett hav av olika nyckelringar har vi samlat alla våra billigaste nyckelringar i plast i denna kategori, nyckelringar som faktiskt lämpas särskilt bra för avancerade tryck. Perfekt om man sprida profil och reklamprodukter med stora budskap i stora mängder till en låg kostnad, perfekt till olika kampanjer eller utskick.

Metallnyckelringar med gravyr

Här är alla våra exklusiva design nyckelringar samlade, både silver och guld färgade i mängder av olika utföranden för att tilltala varje enskilt företag. Ni väljer om ni vill ha dem med tryck eller gravyr, även om gravyr är att föredra, eftersom det ger en mer exklusiv och beständig märkning som aldrig försvinner, tryck har en tendens att nötas bort med tiden. Eran utmaning blir att välja rätt metallnyckelring som passar Ert företag och verksamhet och sedan välja rätt budskap att applicera på dem.

Funktions Nyckelringar

Dessa nyckelringar kan innehålla olika verktyg och tools som kniv och mejsel eller måttband och tumstock och det finns garanterat en rolig funktions nyckelring som passar just Er verksamhet. Med Ert varumärke eller logo på nyckelringarna har ni praktiska små profil och reklamprodukter att använda Er av i Er marknadsföring. Hur ofta saknar men inte ett specifikt litet verktyg när man är på resande fot, se till att det finns på Er nyckelring så har ni det ständigt med Er.

Nyckelringsband

Nyckelringsbanden har länge varit en storsäljare inom profil och reklamprodukter och intresset för dessa band i företags marknadsföring tycks aldrig svalna. Men så kan de också användas för en mängd bra ändamål såsom att hålla ID-brickor, nycklar och evenemangsbiljetter samtidigt som de skapar ett kraftfullt intryck åt Ert varumärke.

På kommande länk hittar ni hela vårt utbud av reklam nyckelringar som fungerar som företagsprodukter på event och mässor.

Skapa ett minnesvärt intryck med hjälp av nyckelringsband på nästa stora företags evenemang eller mässa för att synliggöra och exponera Er verksamhet. Nyckelringsband går idag mer eller mindre att skräddarsy helt efter egna önskemål i både längd form och material, allt för att kunna matcha Ert företags grafiska profil. Användningsområdena för dessa band är det bara fantasin som sätter begränsningar för och de passar verkligen in i alla företags verksamhet på något sätt. Det finns nog få företag idag som inte har använt sig av dessa nyckelringsband i sin marknadsföring och det bevisar hur omtyckta och effektiva de är som reklam och profilprodukter att dela ut.

Nyckelring USB-minne

Hur ofta har man inte sprungit bena av sig för att hitta ett USB-minne, med en enkel liten nyckelring på USB-minnena vet ni var ett minne ständigt finns till hands. Så förse Era medarbetare och kunder med dessa smarta nyckelringar och givet vis ska dom bära Ert företags logotyp eller varumärke för att ständigt påminna om Er verksamhet.

USB-minnen innehåller så mycket minne idag att man kan ladda ner hela brochyrer och kataloger på dem digitalt. Så istället för att dela ut fysiska kataloger så räcker det att dela ut ett praktiskt USB-minne med nyckelring och besökarna får en minnesvärd liten gåva med sig på köpet. Samtidigt sparar Ert företag in pengar på dyra brochyrer och kan istället marknadsföra sig med hjälp fina och eleganta USB-Minnen försedda med Ert varumärke eller logotyp.

Se hela vårt utbud av smarta USB-Minnen med tryck under kategorin presentreklam, vi har också ett stort sortiment av olika nyckelringar med logo i kategorin nyckelringar under profilprodukter.

Nyckelring Powerbank

Hur ofta är man inte utan batteri på någon av sina digitala enheter. Med en liten powerbank på din nyckelring har du alltid en extra liten nödladdare till hands när din mobila enhet har slut på batteri. Med vetenskapen att denna finns på din nyckelklippa kan både du och din omgivning känna sig trygga och sjävklart ska den bära Ert företags logo eller varumärke.

På kommande länkar hittar ni hela vårt utbud avolika reklam nyckelringar och powerbank med tryck som passar till marknadsföring.

Den stora fördelen med nyckelringar är att det är något man vet att alla människor ständigt bär med sig och det är därför de är så populära att förse med olika praktiska små föremål. Det är också därför de är så populära profil och reklamprodukter att förse med varumärken och logyper eftersom de dagligen används av mottagarna och utsätts för stor exponering. Nyckelringar med powerbank är något som både ligger i tiden med all elektronik som ständigt behöver batteri kraft, dessutom har de en stor och tryckyta att förse med Er verksamhets logotyp eller varumärke.