Biliga Gem

Håll ihop Er nästa marknadsföringskampanj med hjälp av billiga gem försedda med Er logo på som giveaways. En perfekt reklamartikel att bifoga med Ert nästa reklamutskick, En billigare profilartikel som tar så minimalt med plats och dessutom knappt väger någonting är svårt att hitta.

Gem som giveaways

Gem försedda med Ert företags logotyp är oerhört användbart för att hålla ihop dokument och bidrar med ett proffsigt intryck till det egna varumärket. Snyggt att fästa sitt visitkort med hjälp av ett logogem i samband med utdelning av broschyrer eller företagsbrev som postas ut som brev. Gem med Ert företags logo på är exempel på riktigt bra företagsprofilering och bidrar till att exponera och synliggöra Ert företag genom mängder av olika användare i många år framöver.

I kategorin kontor under profilprodukter hittar ni massa passande kontorsprodukter med tryck till Era gem.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


3 produkter

Plastprint
Gem 40x20 mm
Flera Färger
Gem 40x20 mm

Färggladare på jobbet och på hemmakontoret!Rejäla gem håller ordning på alla pappe...

fr. 0,60 kr

MER INFORMATION
Plastprint
Gem Ghost 73x35 mm
Gem Ghost 73x35 mm

Den lilla nyttoprylen med de stora möjligheterna, både gem, brevsprätt och bokmärk...

fr. 1,30 kr

MER INFORMATION
Bullet
Duko stort plastgem
Flera Färger
Duko stort plastgem

Duko stort plastgem. Blickfångande gem med stor profileringsyta för dina kampanjer...

fr. 3,30 kr

MER INFORMATION