Fidget Spinner

En leksak som verkligen fångat världens uppmärksamhet och som har blivit en storsäljare som leksaksindustrin inte skådat på decennier. Nu har den även nått reklam och profilindustrin i form av giveaways och tros bli en riktig storsäljare till företag med deras reklam på i form av både varumärken och logotyper till företagsprofilering.

Fidget spinner med tryck

Avstressande fidget spinner är den senaste flugan bland både barn och vuxna och allt de gör är att de bara snurrar och det otroligt länge. Men saken är att de faktiskt tjänar en rad olika syften och för många människor skapar de lugn och ro i stressade situationer. Så bortsett från att de är nya populära leksaker så hjälper de rastlösa och nervösa människor att faktiskt fokusera bättre. De är utformade för att lugna nerverna, lindra stress, lätta ångest och hjälpa till med ADD, ADHD och autism. De kan också användas till barn med olika irriterande vanor som att bita på naglarna eller till ungdomar som ständigt måste kontrollera sina telefoner. Men exakt varför fidget spinner har blivit en så populär leksak är det egentligen ingen som varken vet eller förstår. Så vårat råd är att helt enkelt hoppa på den nya stora trenden och prova dem och vi kan lova att ni blir precis likna bitna som alla andra av denna fantastiska lilla leksak. Vi rekommenderar dom som reklamartiklar i form av giveaways på mässor och konferenser eller bara för skojs skull. De fungerar också utmärkt som kampanjartiklar i olika sammanhang kan vara till skolor i låg och mellanstadiet, vårdbyråer, vårdinrättningar, kliniker, tandläkare kontor och andra företag som vänder sig till familjer som kunder och målgrupp i sin marknadsföring. Fidget spinner lindrar inte bara mot olika nervösa energier, de hjälper en också att fokusera när tristessen sätter in. Så vi skulle vilja påstå att de har genuina psykiska hälsofördelar för i princip alla på ett eller annat sätt och oavsett om det är kunder, anställda, vänner och familj, vuxna eller barn. Andra fördelar med fidget spinner är att de är en produkt som är mycket tyst till skillnad från en del andra antistress produkter och på så sätt stör man inte andra i ens omgivning. De bidrar också till att hålla en alert och vaken om man känner sig lite trött under långa möten eller föreläsningar. Vi har modeller i både plast, aluminium eller metall som alla är extremt lätta att underhålla och snurra i ända upp till två minuter. En fidget spinner är inte större än att de passar i ens ficka, handväska eller ryggsäcken utan att ta någon märkbar plats. priset på de billigaste modellerna är inte högre än att de kan delas ut och spridas som profilartiklar i marknadsföringssyfte med Ert företags logotyp eller varumärke på.

På kommande länkar hittar ni fler roliga giveaways och leksaker med tryck till Er företagsprofilering.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


1 produkter

MEC Profil
Fidget spinner
Fidget spinner

Fidget spinner i ABS med kullager av rostfritt stål och nio kulor. När produkten r...

fr. 11,25 kr

MER INFORMATION