Disktrasor med tryck

Kanske inte världens roligaste reklamartikel men det är inte alltid syftet med val av giveaways och kampanjartiklar. Det är ofta ett bättre val med användbara artiklar än artiklar som riskerar att bli en throwaway i stället för bra giveaway. Med en disktrasa kan du vara säker på att den kommer till användning, då det är något nästan alla använder dagligen och är en vardagshjälte i de flesta köken. På så sätt fyller den det syfte den är avsedd att göra, synliggöra och exponera ert företags logo eller varumärke så effektivt som möjligt.

Under kategorin presentreklam hittar ni andra praktiska köksprodukter med tryck till Er företagsprofilering.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


6 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Neutral®
Neutral - Disktrasa (2-pack)
Flera Färger
Neutral - Disktrasa (2-pack)

Kraftig pärlvävning - 2-pack - Neutral och Fairtrade-etikett på sidan. 100% hållba...

fr. 132,00 kr

MER INFORMATION
Neutral®
Neutral - Disktrasa (2-pack)
Flera Färger
Neutral - Disktrasa (2-pack)

Kraftig 2x1 ribb - 2-pack - Neutral och Fairtrade-etikett på sidan. 100% hållbart ...

fr. 144,00 kr

MER INFORMATION
Prident
Disktrasa 200x170 mm
Flera Färger
Disktrasa 200x170 mm

Det blir trevligare i köket med fina disktrasor! Mjuka, starka och luddfria disktr...

fr. 5,10 kr

MER INFORMATION
Teko Tryck
Disktrasa Standard 172x200 mm
Flera Färger
Disktrasa Standard 172x200 mm

Tillgänglig i 12 färger. Disktrasan, en optimal give away-produkt. Miljövänlig, 10...

fr. 5,85 kr

MER INFORMATION
Teko Tryck
Disktrasa Avlång 150x258 mm
Flera Färger
Disktrasa Avlång 150x258 mm

Tillgänglig i 4 färger. Disktrasan, en optimal give away-produkt. Miljövänlig, 100...

fr. 6,50 kr

MER INFORMATION
Teko Tryck
Disktrasa Stor 303x258 mm
Flera Färger
Disktrasa Stor 303x258 mm

Tillgänglig i 7 färger. Disktrasan, en optimal give away-produkt. Miljövänlig, 100...

fr. 10,85 kr

MER INFORMATION

Disktrasa som profilartikel

De bästa reklamartiklarna i form av giveaways är de som är något användbart för mottagaren som hen kan använda och få nytta av ofta och under en lång tid. I många av dessa fall känns och upplevs många artiklar ganska tråkiga, men det är som oftast de artiklarna som är de absolut bästa. Syftet är som alltid med reklam att marknadsföra ett varumärke eller en logotyp med hjälp av profilartiklar och de sämsta är de artiklarna som inte blir något användbart för mottagaren. Det finns många exempel där artiklar bara är givande och roliga en kort stund för att sedan hamna i en låda eller i värsta fall rent av bli en throwaway och det vill man alltid undvika. Med rätt saker i rätt tid till rätt målgrupp minimerar man detta och ofta är det de kanske tråkigaste artiklarna som många gånger är de effektivaste och de bästa. En disktrasa är ett typisk sådant exempel, kanske inte världens roligaste reklamartikel att få men i stort sett alla använder och förbruka dem innan de slängs.

Perfekt som giveaway

De är också utmärkta som kampanjartiklar att skicka ut med brev. Eftersom de är tunna och tar minimalt med plats samtidigt som de väger i princip ingenting. Disktrasor med tryck är även ett bra alternativ som en del av vinster eller giveaway eftersom de har en bred målgrupp och tar upp liten plats i påsen med vinster eller goodibagen.

De har dessutom en jättestor tryckyta för snygga tryck och det på en artikel som är en av de billigaste man kan komma över bland olika giveaways. Vi kan till och med trycka foton i svartvitt på våra vita disktrasor. Så skapa ett roligt motiv som ni kan trycka på en disktrasa och ger användaren ett gott skratt när han eller hon använder disktrasan.

Under kategorin presentreklam hittar ni andra praktiska köksprodukter med tryck till er företagsprofilering. Enligt vår erfarenhet är köksprodukter uppskattade gåvor för de allra flesta mottagarna.
Disktrasa som är bra för miljön

Miljön är ett högst aktuellt ämne och människor ökade medvetenhet kring vad de kan göra för miljön har börjat genomsyra alla delar i livet. Även för oss inom profilbranschen. Vi har bland annat tagit fram ett val i filterfunktion som filtrerar fram de miljövänliga alternativen i varje kategori på hemsidan. Detta gäller även våra disktrasor med tryck.

Två av våra disktrasor med tryck är tillverkade i enlighet med de högsta sociala, etiska och miljömässiga certifieringar i världen: GOTS, Fairtrade, EU-Blomman, SA8000, Neutral® Responsibility? och Öko-Tex. En av våra disktrasor är även komposterbar så när trasan är förbrukad slängs den bland komposterbart avfall.