Företagspresenter

Vad kan en företagspresent eller företagsgåva vara, egentligen vilken fysisk produkt som helst. Någon exakt definition finns inte mer än att den ska ska förädlas med Er logotyp eller grafiska design. Syftet däremot ska alltid vara att symbolisera Ert företag eller organisation.

Företagsgåvor på nätet

Här har vi samlat massor av snygga företagsgåvor med tryck eller gravyr på nätet som gåvor eller presenter till Ert företag. Självklart hjälper vi till med att märka Era gåvor med Er logga. Vi har allt från riktigt billiga gåvor till de absolut bästa och mest exklusiva företagsgåvorna i snygg design. Populärast bland företagsgåvor har länge varit alla typer av gåvokort följt av matgåvor väskor och glas i form vaser och skålar, men kan i princip vara vad som helst.

Minnesgåvor & Jubileumsgåvor

Gåvor av minneskaraktär är så kallade minnesgåvor och får överlämnas till varaktigt anställda för lång och trogen tjänst i 25 år eller mer. Får också överlämnas när en anställd person har uppnått en viss ålder, till exempel 50 år. Även till personer som är på väg att avsluta sin anställning får minnesgåvor ges, dock måste anställningen ha varat i minst 6 sammanhängande år. När företaget firar 20-, 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum har man rätt att ge skattebefriade gåvor till personal och anställda av ett något högre värde än normalt.

Företagspresenter godis och choklad är också populära företagsgåvor finns i kategorin godis under giveaways. Se hela vårt utbud av olika presenter och gåvor till anställda personal och kunder, finns under huvudkategorin företagspresenter i form av: Julgåvor, sommarpresenter, påskpresenter, matpresenter, gåvokort & presentkort


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


1 produkter

Carlobolaget
Resväska Cab London
Flera Färger
Resväska Cab London

Cab London, Väskan alla pratar om, vår mesta sålda modell som levereras i en snygg...

fr. 427,00 kr

MER INFORMATION

De bästa företagspresentera är gåvokort

Storsäljaren inom företagsgåvor och presenter har i många år varit gåvokorten. Gåvokort är en tjänst åt företag för att underlätta i valet av gåvor till de egna anställa och kunder. Ert företag väljer ut ett typ av presentkort med önskat tema och valör. Gåvokorten överlämnas eller postas till önskade mottagare, som sedan själva väljer ut en gåva bland många olika från gåvokortet som är kopplat till en hemsida. Mottagarna beställer sedan själva önskad gåva och får sin gåva levererad direkt hem till sig. Ett gåvokort är ett typ av presentkort som fungerar som en gåva åt företag, korten är oftast i olika teman och fyllda med olika produkter kring det aktuella temat. Temat kan vara allt från olika delikatesser till presentartiklar och tanken är att det ska finnas olika presentkort för att passa just Ert företags målgrupp. Gåvokorten går ofta att få i olika valörer beroende på vilken summa just Ert företag har lust att ge som gåva. Gåvokorten är sedan kopplade till en hemsida på nätet där mottagaren får en samlad bild över de olika alternativen gåvor som finns för just hen. Här kan mottagaren sedan själv välja ut den gåvan som passar just hen för det belopp som ni bestämt för Ert gåvokort. Mottagaren beställer sedan själv varan på hemsidan med hjälp av en kod som finns på gåvokortet och får sin gåva levererad direkt hem till sig. På detta sättet kan alla mottagare av gåvokorten själva välja ut en produkt från ett brett utbud av produkter och varje enskild person får något denna verkligen behöver. Allt ni gör är att dela ut gåvokorten eller postar dem önskad mottagare. En stor fördel med gåvokort är att det egna företaget slipper att administrera och distribuera ut alla gåvor själv. Samtidigt vet man att mottagarna själva kan välja ut en gåva som passar just hen när det bäst och man slipper fundera över en gåva som skall passa alla. Det är främst som gåvor till de egna anställda, personal och kunder som man använder gåvokorten. Våra mest populära gåvokort är Regal, Exclusive, Imperial, Vinga och Klassisk, mycket uppskattade företagsgåvor. Efter det att gåvokorten är överlämnade eller postade kan mottagarna själva beställa den önskade gåvan med koden som finns angiven på gåvokortet och får sedan gåvan levererad direkt till önskad adress.

Företagspresenter vanligast till jul, sommar och påsk

Jul är förståss något man förknippar företagsgåvor och presenter, vi har en helt egen kategori för julgåvor till företag under kategorin företagspresenter. Även till sommare vill man gärna dela med sig av företagsgåvor och presenter. Även här har vi en helt egen kategori för sommarpresenter till företag under kategorin företagspresenter. Till påsk är gåvor och presenter i form av påskgodis och påskägg att dela ut vanligt förekommande. Alla våra olika påskpresenter hittar ni även dem under kategorin företagspresenter.

Goda företagspresenter är mat

All typ av mat är klassiska företagsgåvor och presenter, matgåvor är inte bara för jul, påsk och midsommar längre. Matintressent är enormt idag och matgåvor efterfrågas året runt och utbudet har breddats för att möta efterfrågan. I vårt utbud hittar ni roliga korv och publådor, lyxiga gourmetlådor och grillfestlådor m.m. Köp gåvomat till Era kunder, personal och anställda, med det stora matintresset som är i Sverige idag blir det en garanterat uppskattat gåva. Hos oss får ni en bra samlad bild över sortimentet och innehållet i respektive låda. När valet är gjort beställer ni snabbt och enkelt online till önskad adress.

Reklamgåvor och representationsgåvor

Reklamgåvor är skatteverkets definition på företagspresenter och gåvor och används som term av bokföringsbyråer för att bokföra dem. Reklamgåvor ska alltid ha en koppling eller ett direkt samband till verksamheten för givaren när den överlämnas till leverantörer eller kunder. Syftet måste alltid vara att antingen inleda eller bibehålla leverantörer eller kunder, annars riskerar presenten att bli en muta. Det finns inga regler för vad en reklamgåva får eller kan vara så länge den är en representationsgåva och är en fysisk produkt

Skatteverkets regler för företagspresenter och företagsgåvor till anställda och personal

Som arbetsgivare och företagare finns det situationer när man vill uppvakta anställda och personal med gåvor och presenter. Kan vara när en person har uppnått en viss ålder, till exempel 50 år eller när någon har jobbat troget och länge i 25 år eller mer. Kan också vara när en anställd är på väg att avsluta sin anställning, dock måste anställningen minst ha varat i 6 sammanhängande år. Dessa minnesgåvor är skattefria om värdet inte överstiger 15 000 kronor inklusive moms, dessa gåvor får dock inte ges mer än en gång till en anställd, bortsett från när en anställds anställningen upphör. Jubileumsgåvor har man också rätt att ge till personal och anställda när företaget firar 20-, 25-, 50-, 75- eller 100-årsjubileum. Dessa jubileumsgåvor är också skattefria, dock får värdet inte överstiga 1 350 kronor inklusive moms. Populära minnesgåvor och jubileumsgåvor har länge varit exklusiva vaser och skålar, men kan i princip vara vad som helst.

Skatteverkets regler för företagspresenter och företagsgåvor till kunder

Reklamgåvor är presenter och gåvor som lämnas till kunder och är av obetydligt värde max 180:- exklusive moms och per person. Momsen på det avdragsgilla beloppet är då avdragsgill som ingående moms för momsregistrerade personer och företag. En reklamgåva måste vara av obetydligt värde och måste vara en produkt som bär givarens varumärke, logo eller design. Reklamgåvor måste ha ett direkt samband och en koppling till verksamheten för givaren när den överlämnas till kunder eller leverantörer. Syftet med reklamgåvor måste antingen vara att bibehålla eller inleda relationer med kunder eller leverantörer, annars riskerar gåvan att bli en muta. En reklamgåva kan idag i princip vara vad som helst, men de populäraste reklamgåvorna är väskor, kläder, gåvokort, godis och choklad.