Rollup med tryck

Gör dig redo att upptäcka RollUp, den smidiga och effektiva lösningen för att lyfta dina budskap till nya höjder! Med en enkel och snabb montering är RollUp det perfekta valet för att synas på mässor, utställningar och i andra miljöer. Välj mellan olika storlekar och utföranden för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dina behov. Låt oss ta dig med på en resa genom RollUp-världen och visa dig hur du kan maximera din exponering och göra ett bestående intryck på din publik.

Nyckelpunkter för RollUp

Här är några viktiga punkter att tänka på när det gäller RollUp:

 1. Enkel montering: RollUp är snabb och enkel att montera, vilket gör det till ett utmärkt val för mässor, utställningar och event.
 2. Anpassningsbara storlekar: Välj mellan olika storlekar och utföranden för att skapa en skräddarsydd lösning som passar dina behov.
 3. Hög synlighet: RollUp ger hög synlighet för ditt budskap och hjälper dig att göra ett bestående intryck på din publik.
 4. Portabel och lätt att transportera: RollUp är både lätta och enkla att bära tack vare sitt kompakta format och medföljande fodral.
 5. Effektiv design: När du skapar din RollUp, tänk på att välja bilder och figurer med omsorg, eftersom de ska fungera även på ett par meters avstånd.

Genom att ha dessa nyckelpunkter i åtanke kan du maximera din exponering och göra ett bestående intryck på din publik med hjälp av RollUp.

RollUp Banners till Bästa Pris

Att hitta Sveriges billigaste och mest prisvärda RollUp banners kan vara en utmaning, men det finns lösningar som erbjuder hög kvalitet till ett billigt pris. Oavsett om du letar efter en enkel och billig lösning eller en mer exklusiv variant, finns det RollUp banners i olika prisklasser som passar dina behov.

När du letar efter det bästa alternativet för ditt företag, är det viktigt att tänka på att många företag använder RollUp banners för att marknadsföra sina produkter och tjänster på mässor, konferenser och andra evenemang. Därför är det viktigt att din RollUp ska stå ut från mängden och göra ett bestående intryck på din målgrupp.

För att hitta det bästa priset på RollUp banners är det bara att be oss om en offert. Detta ger dig möjlighet att jämföra priser och hitta den bästa lösningen för ditt företag. Kom ihåg att det inte bara handlar om priset, utan även om kvaliteten på både materialet och trycket.

I slutändan är det viktigt att hitta en balans mellan pris och kvalitet för att säkerställa att din RollUp banner ger det bästa möjliga intrycket på dina kunder och potentiella kunder. Därför finns vår storsäljare RollUp Bacic, den är oerhört prisvärd, passa på att beställ den redan idag.

Exempel på RollUps med eget Tryck för Bästa Reklam och Marknadsföring

För att skapa en effektiv och minnesvärd marknadsföringskampanj är RollUps med eget tryck det perfekta valet. Dessa anpassade banners erbjuder en unik möjlighet att visa upp ditt företags budskap och varumärke på ett sätt som verkligen fångar uppmärksamheten. Här är några exempel på hur du kan använda RollUps med eget tryck för att maximera din reklam och marknadsföring.

 1. Mässor och utställningar: Använd en iögonfallande RollUp för att dra besökare till din monter och visa upp dina produkter eller tjänster. Med en tydlig och kraftfull design kan du snabbt förmedla vad ditt företag handlar om och varför besökare bör välja just er.

 2. Företagsevent: Skapa en professionell och enhetlig look på ditt företagsevent genom att använda RollUps med eget tryck som visar företagets logotyp, slogan och viktiga information.

 3. Butiksexponering: Använd en RollUp med tryck för att marknadsföra en ny produkt, kampanj eller erbjudande i din butik. Placera den vid ingången eller i närheten av kassan för att fånga kundernas uppmärksamhet.

 4. Konferenser och presentationer: Använd en RollUp med eget tryck för att visa upp ditt företags logotyp och viktiga information under en presentation eller konferens. Detta ger en professionell och sammanhängande bild av ditt företag och hjälper dig att sticka ut från konkurrenterna.

 5. Lokala evenemang: Delta i lokala evenemang och använd en RollUp med tryck för att marknadsföra ditt företag och visa upp dina produkter eller tjänster. Detta kan hjälpa dig att nå en ny publik och öka din närvaro i lokalsamhället.

När du beställer en RollUp online, se till att välj högkvalitativa material och tryck för att säkerställa att din RollUp ser professionell och imponerande ut. Oavsett vilket evenemang eller situation du använder din RollUp med eget tryck för, kommer det att ge dig möjlighet att göra ett bestående intryck på din publik samt maximera hur Ert budskap kommer att synas.

Oavsett Tryckunderlag och Format så har vi Mallar för att presentera förslag på Design i Fullfärgstryck

Att skapa en effektiv och attraktiv RollUp för ditt företag är enkelt när du har rätt verktyg och resurser till hands. Oavsett vilket tryckunderlag och format du väljer, erbjuder vi mallar som hjälper dig eller oss att presentera dina design förslag i fullfärgstryck.

Vi förstår att varje företag har unika behov och krav, och därför erbjuder vi en rad olika tjänster för att hjälpa dig att designa din RollUp. Vårt team av experter inom grafisk hjälp och tryckteknik arbetar tillsammans för att skapa en högkvalitativt och högkvalitativ produkt som kommer att imponera på dina kunder och potentiella kunder.

När du skickar in ditt tryck-underlag, ser vi till att din tryckfil är av högupplöst kvalitet för att säkerställa att din färdig produkt ser professionell och imponerande ut. Vi erbjuder även möjligheten att inkludera din logo för att ytterligare stärka ditt varumärke och skapa en enhetlig och sammanhängande presentation.

Så oavsett vilket tryckunderlag och format du väljer, kan du vara säker på att vi har de resurser och den expertis som krävs för att skapa en fantastisk RollUp som kommer att hjälpa dig att marknadsföra ditt företag på bästa möjliga sätt. vi kommer att säkerställa att den slutliga filen är av yppersta kvalité innan Era rollups trycks. 

Roll Up i olika Storlek, allt från Mått i bordsmodell till XL

Att hitta rätt för ditt företag är enkelt när du har tillgång till ett brett utbud av storlekar och mått. Oavsett om du behöver en bordsmodell eller en XL-storlek, finns det alternativ som passar alla behov. Med flera olika bredder från 60 cm till 150 cm samt olika höjder, kan du skapa en anpassad lösning som ger maximal synlighet för ditt budskap och varumärke.

En av fördelarna med att välja en Roll Up i olika storlekar är att du kan anpassa den efter dina specifika behov och evenemang. De olika modellerna har oftast ett komapt format med en mycket låg vikt för att vara lätta att frakta. Detta gör det enkelt att ta med dem på mässor, konferenser och andra evenemang där du vill marknadsföra ditt företag.

När du väljer en Roll Up är det viktigt att tänka på vilket budskap du vill förmedla och vilken storlek som bäst passar dina behov. Genom att utforska vårt sortiment av RollUps kan du hitta den perfekta lösningen för att maximera din exponering och göra ett bestående intryck på din publik.

Information om RollUps ECO

RollUps ECO är en innovativ och miljövänlig lösning för företag som vill marknadsföra sig på ett ansvarsfullt sätt. Dessa rollups är framtagen med fokus på hållbarhet och kvalitet, vilket innebär att de har en längre livslängd och är tillverkade av material av högsta kvalité.

En av de viktigaste egenskaperna hos RollUps ECO är att de är tillverkade av en polyesterväv som ger en fantastisk färgåtergivning på en slät yta utan blänk. Detta innebär att din rollupen kommer att se professionell och imponerande ut, samtidigt som den är miljövänlig och hållbar.

När det gäller att välja en rollup för ditt företag är det viktigt att tänka på både kvalitet och miljöpåverkan. RollUps ECO erbjuder det absolut bästa av båda världar, vilket gör dem till ett utmärkt val för företag som vill göra en positiv inverkan på både sina kunder och miljön.

Förutom att vara miljövänliga och hållbara, är RollUps ECO också enkla att använda. De är lätta att montera och demontera, vilket gör dem perfekta för användning på mässor, konferenser och andra evenemang där snabb och enkel montering är viktig.

Roll Ups och dess Kassett samt tillbehör

Att välja rätt modell för ditt företag innebär att ta hänsyn till både kassett och tillbehör som kan förbättra din marknadsföringsinsats. De finns i en mängd olika storlekar och stilar, och genom att välja rätt kombination av kassett och tillbehör kan du skapa en effektiv och iögonfallande presentation av ditt varumärke och budskap.

En av de viktigaste aspekterna att tänka på när det gäller Roll Ups är kassetten. Kassetten är den del som håller bildvåden på plats och gör det möjligt att enkelt rulla upp och ner din banner. Det finns olika typer av kassetter, från enkla och prisvärda alternativ till mer exklusiva och robusta modeller. Valet av kassett påverkar både utseendet och funktionaliteten.

När det gäller tillbehör finns det flera alternativ att överväga. En bärväska är ett praktiskt tillbehör som gör det enkelt att transportera och förvara din Roll Up mellan evenemang. En spotlight kan användas för att belysa motivet för att dra ytterligare uppmärksamhet till ditt budskap. Om du behöver byta ut våden, kan du välja en kassett med utbytbar våd, vilket gör det enkelt att uppdatera ditt budskap utan att behöva köpa en helt ny.

Oavsett vilken storlek, mått eller stil du väljer, är det viktigt att tänka på hur den kommer att användas och vilka tillbehör som kan förbättra dess effektivitet. Genom att välja rätt kombination av kassett och tillbehör kan du skapa en anpassad lösning som ger maximal exponering för ditt företag och hjälper dig att göra ett bestående intryck på din publik.

Leveranser i Sverige sker antingen med Expressleverans eller ordinarie Leveranstid

När det gäller leverans till adresser i Sverige, finns det två alternativ att välja mellan: Expressleverans och ordinarie leveranstid. Beroende på dina behov och tidsram kan du välja det alternativ som bäst passar ditt företag.

Expressleverans innebär en snabbare leverans, med en genomsnittlig leverans på ca. 5 arbetsdagar. Detta är det perfekta valet för företag som behöver dem snabbt och som inte har tid att vänta.

Å andra sidan, om du har mer tid på dig och inte behöver en snabb leverans, kan du välja ordinarie leverans. Med detta alternativ levereras dem på ca. 10 arbetsdagar, vilket ger dig gott om tid att förbereda inför ditt evenemang eller marknadsföringskampanj.

Oavsett vilket leveransalternativ du väljer är det viktigt att tänka på att både Expressleverans och ordinarie leveranstid innebär att dina Roll Ups levereras på ett säkert och effektivt sätt, redo att användas och transportera till ditt evenemang eller marknadsföringsaktivitet.

Mässmaterial och andra produkter som passar till Era RollUper

Att delta i en mässa innebär att du behöver rätt mässmaterial för att skapa en effektiv och inbjudande monter. Förutom RollUper finns det flera andra produkter som kan komplettera din monter och göra den mer attraktiv för besökare. Här är några exempel på expoprodukter som passar utmärkt tillsammans med dina RollUper.

 1. Mässbord: Ett mässbord är en central del av din monter och fungerar som en naturlig plats att stå på, presentera dina produkter och interagera med besökare. Mässbordet kan tryckas med er egen logotyp, vilket blir en extra yta att marknadsföra ditt företag på.

 2. Mässväggar: Mässväggar är stommen och grunden till din monter. De kan användas för att skapa en visuell barriär och rama in din monter, samtidigt som de ger dig möjlighet att visa upp ditt budskap och varumärke på ett iögonfallande sätt.

 3. Mässmonter: Är en större struktur som kan innehålla flera olika expoprodukter och modellerna av RollUper. En välplanerad monter kan hjälpa dig att sticka ut från mängden och locka fler besökare till din monter.

 4. Spotlight: Belysning är viktigt för att skapa en inbjudande atmosfär och framhäva dina produkterna. Använd spotlights för att rikta ljuset mot dina RollUper och andra viktiga delar av din monter.

För att hitta ett brett sortiment av mässmaterial och andra produkter som passar till Era RollUper, besök Displaymaterial och Mässmaterial för att utforska alla möjligheter. Med rätt produkt och kombination av displaymaterial kan du skapa en imponerande och minnesvärd monter som hjälper dig att nå dina marknadsföringsmål på event.

Frågor och Svar

Ibland kan det vara svårt, behöver du hjälp med frågor och svar är ni välkommen att kontakta oss, för info, se längst ner på denna sida.Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Rollup Small
Bordsmodeller
Rollup Standard
Rollup XL
Rollup Tillbehör

25 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vrigstad
Roll-up Basic
Roll-up Basic

En stabil och bra Basic roll-up som är riktigt prisvärd. Finns i storlek 85x200cm,...

fr. 909,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Roll-up Plus
Roll-up Plus

Roll-up plus 85x200cm är en stilren och stabil roll-up med bred fot som är mycket ...

fr. 1400,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Roll-up Slim
Roll-up Slim

Roll-up Slim är en stilren och stabil roll-up som är mycket enkel att använda. Jus...

fr. 900,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Roll-up premium
Roll-up premium

Roll-up Premium har en klämlist i kassetten som gör det möjligt att byta tryck uta...

fr. 2350,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Roll-up dubbelsidig
Roll-up dubbelsidig

En stabil och tung roll-upp som är dubbelsidig finns i två bredder. Levereras i va...

fr. 2309,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Bords roll-up
Bords roll-up

Bords roll-up med tryck i A4 och A3 storlek (inkl tryck)

fr. 447,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Roll-up XL
Roll-up XL

Roll-up i storformat i bredder 200 och 240cm, justerbar höjd upp till 300cm. Prise...

fr. 5950,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Roll-up outdoor
Roll-up outdoor

Roll-up för utomhusbruk med dubbelsidigt tryck som står stabilt. Tryckstorlek 85x2...

fr. 4859,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Mäss-kit Small
Mäss-kit Small

2st Roll-up Basic, 1st Mässbord Easy small och 1st broschyrställ Easy up

fr. 5584,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Visitkortshållare roll-up
Visitkortshållare roll-up

Visitkortshållare eller folder fack för roll-up som fästes up med magnet.

fr. 105,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Spotlight delux
Spotlight delux

Spotlight för roll-up Delux.

fr. 251,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Spotlight standard
Spotlight standard

Spotlight för roll-up Delux.

fr. 251,00 kr

MER INFORMATION
Papex
Roll-up Business
Roll-up Business

En exklusivare roll-up med mycket bra kassett för den som verkligen ställer krav p...

fr. 1940,00 kr

MER INFORMATION
Papex
Roll-up, Standard
Roll-up, Standard

En mycket prisvärd roll-up med våd av hög kvalitet och smidig väska. Fungerar lika...

fr. 1250,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Roll-up ONE
Roll-up ONE

Roll-up ONE är en av de ledande kassetterna i budgetklassen. En riktig allt-i-allo...

fr. 782,00 kr

MER INFORMATION
Select
Rollup Select
Rollup Select

Rollup Select är en serie produkter i bra baskvalitet. Rollupen går lite utanför s...

fr. 1679,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Roll-up DOUBLE
Roll-up DOUBLE

Rollup DOUBLE är precis som det låter en dubbelsidig roll-up. Maximera ditt budska...

fr. 1683,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Roll-up PLUS
Roll-up PLUS

Snygg och stabil rollup PLUS har en polerad lågprofildesign som ger ett lyxigare i...

fr. 1275,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Roll-up MINI
Roll-up MINI

Den minsta av våra rollups är perfekt för skyltning vid kassan, reception, disk, b...

fr. 442,00 kr

MER INFORMATION
Rollup Penta
Rollup Penta

Fler och fler väljer Penta rollupkassett. Snygg design, låg vikt och teleskopfunkt...

fr. 2086,00 kr

MER INFORMATION
Rollup Luna
Rollup Luna

Exklusiva rollup i formatet 85x225 cm. Levereras med tryckt bild och vadderad bärv...

fr. 3280,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Roll-up Basic
Roll-up Basic

En stabil och bra Basic roll-up som är riktigt prisvärd. Finns i storlek 85x200cm,...

fr. 550,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Roll-up basic svart
Roll-up basic svart

En stabil och bra Basic roll-up som är riktigt prisvärd. Finns i storlek 85x200cm,...

fr. 1217,00 kr

MER INFORMATION
Sober
Rollup Sober
Rollup Sober

Prisvärd standardrollup i formatet 85x200 cm från varumärket Sober. Levereras med ...

fr. 1310,00 kr

MER INFORMATION
Vrigstad
Belysning roll-up
Belysning roll-up

Belysning till roll-up LED.

fr. 675,00 kr

MER INFORMATION

Vad är en roll-up?

En reklampelare eller typ av displayställ som används för att visa bilder och information vid olika evenemang och sammankomster. Den består av en teleskoppinne där en bildvåd rullas upp och fästs i toppen. Roll-ups är prisvärda och enkla att transportera och montera.

Varför är roll-ups bra att använda?

Det är ett bra sätt att synas och marknadsföra ditt företag eller varumärke på olika event. De är enkla att sätta upp och tar inte mycket plats. Dessutom kan du trycka ditt eget designade budskap på roll-upen för att skapa uppmärksamhet och locka besökare.

Finns det flera olika rollups att välja bland?

Ja, de finns i flera olika bredder och kvalitéer, som passar olika behov och utrymmen. Du kan också välja mellan enkel- eller dubbelsidiga, beroende på hur mycket budskap du vill kommunicera.

Kan jag få hjälp med att beställa?

Självklart! Om du behöver hjälp med att beställa, så kan du kontakta vår kundservice. Vi finns här för att hjälpa dig att göra rätt val och svara på dina frågor.

Hur trycks mitt designade budskap på roll-upen?

När du beställer en från oss skickar du oss din designade fil. Vi trycker sedan ditt budskap på roll-upen med hög kvalitet och noggrannhet.

Kan jag välja att få den i en specifik färg?

Självklart, bården kan designas och tryckas i vilken färg ni vill, Själva kassetten är vanligtvis silverfärgad, som är stilrent och passar de flesta designkoncept. Om du har en specifik färg du vill använda kan du kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en lämplig lösning.

Hur lång är leveranstiden är det?

Leveranstiden varierar beroende på din beställning och eventuella specialanpassningar. Kontakta gärna vår kundservice för att få en exakt uppskattning av leveranstiden.

Kan de användas på flera evenemang?

Ja, du kan använda den igen på flera evenemang. De är lätta att montera och demontera, vilket gör dem perfekta för återanvändning. Se till att förvara din roll-up på ett säkert sätt för att bevara kvaliteten och hållbarheten.

Finns det några rekommenderade designspecifikationer?

Ja, för optimal tryckkvalitet rekommenderar vi att din fil är i hög upplösning och har rätt dimensioner. Vår kundservice kan ge dig mer specifik information och hjälpa dig att förbereda din design för tryck.

Kan jag få min roll-up med dubbla budskap på båda sidor?

Absolut! Vi kan trycka dubbelsidiga roll-ups med olika budskap på varje sida. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa en om passar dina behov.

Vilken rollup rekommenderar ni?

Vår bästsäljare Basic rollups är ett bra val, mycket prisvärd utan att tumma på kvalién.