Rollup Displayer

Säg hej till världens mest mobila och effektiva reklam ? rollup banners! Visste du att de kan fällas upp på mindre än en minut och enkelt transporteras i en liten väska? Trots detta kan de visa upp ditt budskap på över 2 kvadratmeter! Denna fantastiska kombination av bärbarhet och synlighet gör dem till det ultimata verktyget för att marknadsföra ditt företag eller evenemang. Läs vidare för att upptäcka mer om rollup banners och hur du kan använda dem för att effektivt sprida ditt budskap!

Beställ Roll-Up Banners till Sveriges Bästa Priser

När det kommer till pris, vill vi alla ha mest bang for the buck, eller hur? Här i Sverige har vi något alldeles speciellt för dig. Våra Roll Up banners är inte bara av högsta kvalitet, de är också Sveriges billigaste. Det är ingen överdrift!

Vi vet att billig inte alltid behöver betyda dålig kvalitet. Tvärtom, våra produkter är prisvärda utan att kompromissa med kvaliteten. Du undrar kanske hur vi kan hålla ett så billigt pris? Hemligheten ligger i våra effektiva produktionsmetoder och skickliga leverantörer.

Om du är intresserad men inte säker på hur du går vidare, var inte orolig. Kontakta oss så hjälper vi dig genom hela processen, från förfrågan till leverans. Välkommen att kontakta oss för en offert som får dig att le. För mer specifik information, är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice. Så vad väntar du på? Beställ dina Roll Up banners idag och gör ett kap!

Roll Up med eget Tryck är utmärkt mässmaterial för Reklam och Marknadsföring

Ah, reklam och marknadsföring, dessa eviga tvillingar i affärsvärlden. Men låt oss prata om varför en Roll Up med eget tryck inte bara är bra, utan faktiskt utmärkt mässmaterial. Det är som att ha en trogen herold som 24/7 skriker "Se hit! Vårt företag är fantastiskt!"

Om du har varit på mässor, vet du att exponering är nyckeln till framgång. Och vad kan vara bättre än en personlig touch? Därför erbjuder vi Roll Ups med eget tryck. Det är lite som att klä din herold i skräddarsydda kläder; det gör ett oöverträffat intryck.

Vi tar det steget längre. Vi erbjuder hjälp med att designa din Roll Up så att den verkligen vill förmedla ditt budskap. Visst, du tänker kanske "Jag är ingen Picasso, hur ska jag få till det?" Oroa dig inte, behöver du hjälp är det bara att säga till. Vi har grafisk hjälp på standby, redo att transformera dina idéer till en konstverk av en Roll Up.

Och nu till det saftiga; trycket. Ah, det känns som magi när ditt designade budskap trycks på din Roll Up. Inte nog med det, Roll Ups trycks med den senaste tekniken för att säkerställa att färgerna poppar och budskapet går fram. En Roll Up med tryck är inte bara en skylt; det är en förlängning av ditt varumärke.

Har du en logo? Perfekt, inkludera den i designen. Har du inte en? Inga problem, vi hjälper dig att skapa en. Vi rekommenderar verkligen att göra detta för att maximera din exponering och göra ett bestående intryck.

Vi hjälper Er med Snygga Design förslag i våra RollUp Mallar med Fullfärgstryck utifrån Era Tryckunderlag

Design, ah, det eviga dilemmat. Vi vet, det kan vara en riktig huvudvärk att komma fram till den rätta designen för din RollUp. Men oroa dig inte, för vi har dig täckt med våra mallar. Ja, du hörde rätt, vi har ett helt bibliotek av fördesignade mallar som du kan använda som utgångspunkt.

Och nu, trumvirvel, snälla... Fullfärgstryck! Färg spelar en enorm roll i hur ditt budskap uppfattas. Det är som kryddan i en god gryta; det gör allt bättre. Med vår teknik ser vi till att färgerna i ditt tryckunderlag kommer till sin fulla rätt.

Men vänta, det blir bättre! Behöver du grafisk hjälp? Har du en idé men vet inte hur du ska förverkliga den? Behöver du hjälp med att få till den där perfekta designen? Inga problem, vår team av designers är här för att hjälpa dig från koncept till färdig produkt.

Och pricken över i:et? Din logo. Logon är inte bara en bild; det är själen i ditt företag. Den bör trycks på din RollUp med största omsorg och expertis, och det är precis vad vi gör. Våra RollUps trycks med den senaste teknologin för att säkerställa att de är så levande och effektfulla som möjligt.

Vi har exempel på Rollups i en mängd olika Mått, Storlekar och Format, allt från små Bordsmodeller till XL

Storlek spelar roll, eller hur? I världen av RollUps är mått och storlek inte bara siffror; de är en del av din marknadsföringsstrategi. Om du behöver något litet och kompakt, har vi bordsmodeller. Behöver du något som verkligen fyller rummet? Då är XL det du söker!

För de som är sugna på lite variation, håll i er; vi har RollUps i olika bredder. Allt från 60 cm till 150 cm, och allt däremellan. Om du är osäker på vilket format som passar dig bäst, inga problem! Vi har exempel på en mängd olika modellerna, så du kan lätt jämföra och välja den som passar just dig.

Och vi kan inte nog understryka det; vi erbjuder flera olika bredder. Varför nöja sig med en standardbredd när du kan välja mellan en smörgåsbord av olika modellerna? Vi har allt för att möta dina behov.

Så, oavsett om du är ute efter något litet och diskret eller något stort och iögonfallande, har vi det du behöver. Vårt sortiment är som en schweizisk armékniv av RollUps; det finns något för alla och envar.

Information om rollups ECO

Låt oss prata grönt, eller rättare sagt, ECO. I dagens samhälle är miljömedvetenhet inte bara en trend, det är en nödvändighet. Därför är vi stolta över att kunna erbjuda RollUps som är både snygga och snälla mot Moder Jord.

Först och främst, vad innebär ECO i detta sammanhang? Det står för ekologiskt hållbar produktion. Våra ECO RollUps är gjorda av polyesterväv, ett material som inte bara är slitstarkt men också återvinningsbart.

Och nu till det som verkligen sätter pricken över i:et. Dessa RollUps har en längre livslängd. Ja, du hörde rätt. Denna kvalitet gör att de inte bara är en god investering för dig, utan också för planeten. En livslängd som sträcker sig över flera evenemang innebär mindre avfall och mindre påverkan på miljön.

Om du vill veta mer, är all information om rollups i ECO-serien tillgänglig på vår hemsida och i våra broschyrer. Det är inte bara en produkt; det är ett steg mot en mer hållbar framtid.

Våra Roll Ups Leveranser sker med ordinarie Leveranstid eller Expressleverans

Tid är pengar, och vi vet att i affärsvärlden kan varje sekund räknas. När det kommer till leveranser, vill vi se till att du får dina Roll Ups när du behöver dem, inte en dag senare. Därför erbjuder vi två olika alternativ: ordinarie leveranstid och expressleverans.

För de som har gott om tid och vill dra nytta av vår standard leveranstid, är det inga problem. Vi ser till att din order levereras inom den tidsram vi lovat. Men, om du är en av dem som alltid är på språng och behöver din RollUp "typ igår", då är expressleverans din bästa vän.

Vårt mål är att du ska få din produkt så snabbt som möjligt, utan att göra avkall på kvaliteten. Med våra effektiva logistiklösningar garanterar vi en snabb leverans som får dig att le från öra till öra.

Så oavsett om du planerar i god tid eller är ute i sista minuten, har vi en leverans-lösning som passar just dig. För oss är varje kund unik, och vi strävar efter att möta alla dina leveransbehov.

Många kallar dem Rolluper Kassett

Så, du har hört dem kallas Rolluper, eller kanske till och med kassetten? Oavsett vilket ord du använder, handlar det om samma fantastiska produkt. Ja, namnet kan variera, men essensen är densamma. Det är lite som att kalla en skorsten för "rykkanal" ? olika namn, samma funktion.

Nu undrar du kanske, varför kassetten? Jo, det är för att själva mekanismen som gör att du kan rulla upp och ner din banner är innesluten i en liten behållare, som liknar en kassett. Det är inte bara smart design, det är också en innovativ lösning som gör din RollUp både enkel att använda och hållbar.

Och om vi ändå är inne på ämnet, låt oss inte glömma Roll-Ups. Ja, med ett bindestreck! Det är bara en annan variant av namnet, men det representerar samma kvalitet och funktionalitet som du förväntar dig av en RollUp.

Så, oavsett vad du väljer att kalla dem, kom ihåg att en ros skulle dofta lika ljuvligt under vilket namn som helst. Det viktiga är inte vad du kallar din RollUp, utan hur den hjälper dig att nå dina marknadsföringsmål.

Vi har en mängd andra produkter för Mässor och Event

Nu när vi har pratat om alla de fantastiska aspekterna av RollUps, låt oss inte glömma att vi har mycket mer i vårt sortiment. Ja, du hörde rätt, vi erbjuder en hel drös av andra produkter som kan göra ditt evenemang eller din mässa till en riktig succé.

Letar du efter något för att komplettera din RollUp? Varför inte prova en av våra mässväggar eller mässmonter? De ger extra utrymme för att visa upp ditt varumärke och de är lika enkla att montera som våra RollUps.

Och om du behöver något att placera ditt marknadsföringsmaterial på, kolla in våra mässbord. De är inte bara praktiska, de är också snygga och kan anpassas med ditt eget tryck.

För de som vill ta det ett steg längre har vi också expoprodukter och dubbelsidiga RollUps. De är perfekta för att verkligen sticka ut och fånga uppmärksamheten på stora evenemang.

Har du frågor? Vi har svaren. Kolla in vår frågor och svar-sektion på webbplatsen, eller ring oss direkt. Vi är här för att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dina behov.

Och om du är intresserad av att se vilka andra alternativ som finns, kan du alltid ta en titt i vår katalog där finns det flera olika produkter att välja mellan.

Det var allt, kära läsare! Vi hoppas att du nu har en djupare förståelse av vad RollUps och våra andra produkter kan göra för dig. Tveka inte att kontakta oss om du har fler frågor eller behöver mer information.

Och där har du det! Hela artikeln om RollUps och dess mångsidighet. Hoppas du fann det både informativt och underhållande. Om det är något mer du undrar över, tveka inte att höra av dig.

Frågor och svar

För frågor och svar, se längst ner på sidan.Rollup displayer i flera olika mått och material, redo att tryckas med er egen logo och design och att levereras med expresss.

Här hittar du ProfileXpress utbud av rollup displayer. Rollup är ett engelskt uttryck som betyder något man rullar upp, eftersom denna typ av displaymaterial är tänkt att vara portabel och användbar flera gånger efter transport och packning. Vi har billiga rollups och mer exklusiva varianter som heter business rollups och deluxe rollups. Skillnaden i kvalitet på rollup brukar vara kassettens beskaffenhet samt displayytans material och färgegenskaper. Vi har även miljövänliga eco rollups. Våra rollups finns även i specialutförande för utomhusbruk och anpassade mått för mindre utställningsplatser så som bord.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.

Rollup Small
Bordsmodeller
Rollup Standard
Rollup XL
Rollup Tillbehör

29 produkter

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Roll-up Basic
Roll-up Basic

En stabil och bra Basic roll-up som är riktigt prisvärd. Finns i storlek 85x200cm,...

fr. 909,00 kr

MER INFORMATION
Roll-up Plus
Roll-up Plus

Roll-up plus 85x200cm är en stilren och stabil roll-up med bred fot som är mycket ...

fr. 1334,00 kr

MER INFORMATION
Roll-up premium
Roll-up premium

Roll-up Premium har en klämlist i kassetten som gör det möjligt att byta tryck uta...

fr. 2234,00 kr

MER INFORMATION
Roll-up Slim
Roll-up Slim

Roll-up Slim är en stilren och stabil roll-up som är mycket enkel att använda. Jus...

fr. 859,00 kr

MER INFORMATION
Roll-up dubbelsidig
Roll-up dubbelsidig

En stabil och tung roll-upp som är dubbelsidig finns i två bredder. Levereras i va...

fr. 2200,00 kr

MER INFORMATION
Bords roll-up
Bords roll-up

Bords roll-up med tryck i A4 och A3 storlek (inkl tryck)

fr. 425,00 kr

MER INFORMATION
Roll-up outdoor
Roll-up outdoor

Roll-up för utomhusbruk med dubbelsidigt tryck som står stabilt. Tryckstorlek 85x2...

fr. 4625,00 kr

MER INFORMATION
Roll-up XL
Roll-up XL

Roll-up i storformat i bredder 200 och 240cm, justerbar höjd upp till 300cm. Prise...

fr. 5667,00 kr

MER INFORMATION
Mäss-kit Small
Mäss-kit Small

2st Roll-up Basic, 1st Mässbord Easy small och 1st broschyrställ Easy up

fr. 4717,00 kr

MER INFORMATION
Visitkortshållare roll-up
Visitkortshållare roll-up

Visitkortshållare eller folder fack för roll-up som fästes up med magnet.

fr. 100,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Rollup standard (85x200 cm)
Rollup standard (85x200 cm)

Roll-up aluminiumkassett i hög kvalité. Digitaltryck på 220g Poly-Tex B1 klassad. ...

fr. 864,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Rollup Utomhus (85x200)
Rollup Utomhus (85x200)

Dubbel utomhus rollup Enkel att använda och lätt att bära. Levereras i en praktisk...

fr. 5540,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Spotlight delux
Spotlight delux

Spotlight för roll-up Delux.

fr. 251,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Rollup Dubbel (85x200 cm)
Rollup Dubbel (85x200 cm)

Enkel att använda och lätt att bära. Levereras i en praktisk väska. Aluminiumkasse...

fr. 1839,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Spotlight standard
Spotlight standard

Spotlight för roll-up Delux.

fr. 251,00 kr

MER INFORMATION
MEC Profil
Rollup Delux (55x225)
Rollup Delux (55x225)

Enkel att använda och lätt att bära. Levereras i en praktisk väska. Aluminiumkasse...

fr. 841,00 kr

MER INFORMATION
Papex
Roll-up Business
Roll-up Business

En exklusivare roll-up med mycket bra kassett för den som verkligen ställer krav p...

fr. 1940,00 kr

MER INFORMATION
Papex
Roll-up, Standard
Roll-up, Standard

En mycket prisvärd roll-up med våd av hög kvalitet och smidig väska. Fungerar lika...

fr. 1250,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Roll-up ONE
Roll-up ONE

Roll-up ONE är en av de ledande kassetterna i budgetklassen. En riktig allt-i-allo...

fr. 782,00 kr

MER INFORMATION
Select
Rollup Select
Rollup Select

Rollup Select är en serie produkter i bra baskvalitet. Rollupen går lite utanför s...

fr. 1615,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Roll-up DOUBLE
Roll-up DOUBLE

Rollup DOUBLE är precis som det låter en dubbelsidig roll-up. Maximera ditt budska...

fr. 1683,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Roll-up PLUS
Roll-up PLUS

Snygg och stabil rollup PLUS har en polerad lågprofildesign som ger ett lyxigare i...

fr. 1275,00 kr

MER INFORMATION
Paipa Tryckdesign
Roll-up MINI
Roll-up MINI

Den minsta av våra rollups är perfekt för skyltning vid kassan, reception, disk, b...

fr. 442,00 kr

MER INFORMATION
Rollup Penta
Rollup Penta

Fler och fler väljer Penta rollupkassett. Snygg design, låg vikt och teleskopfunkt...

fr. 2019,00 kr

MER INFORMATION
Rollup Luna
Rollup Luna

Exklusiva rollup i formatet 85x225 cm. Levereras med tryckt bild och vadderad bärv...

fr. 2726,00 kr

MER INFORMATION
Sober
Rollup Sober
Rollup Sober

Prisvärd standardrollup i formatet 85x200 cm från varumärket Sober. Levereras med ...

fr. 1370,00 kr

MER INFORMATION
Roll-up basic svart
Roll-up basic svart

En stabil och bra Basic roll-up som är riktigt prisvärd. Finns i storlek 85x200cm,...

fr. 1159,00 kr

MER INFORMATION
Roll-up Basic
Roll-up Basic

En stabil och bra Basic roll-up som är riktigt prisvärd. Finns i storlek 85x200cm,...

fr. 525,00 kr

MER INFORMATION
Belysning roll-up
Belysning roll-up

Belysning till roll-up LED.

fr. 642,00 kr

MER INFORMATION