Sadelskydd

Oavsett i vilken bransch Ert företag eller organisation verkar så är sadelskydd med tryck för reklam en beprövad och mycket effektiv utomhus marknadsförings produkt. Reklam sadelskydd är utformad för att vara en billig giveaways till cyklister för en varaktig och visuell företagsprofilering vid olika evenemang i städer och på gatan.

Sadelskydd med tryck för reklam

Våra reklam sadelskydd täcker och passar de flesta cykel sadlar och är en utmärkt giveaways vid många olika marknadsförings aktiviteter. Utan större ansträngning och till en minimal kostnad kan ni enkelt förvandla ett tråkigt cykelställ utanför en stormarknad eller ett universitet till en levande reklamplats för Ert varumärke eller logo. Ett sadelskydd hjälper mottagaren från ett slitet sadelskydd samtidigt som den skyddar kläderna mot missfärgning och håller sadeln torr när det regnar. Vi har billiga sadelskydd i fin kvalité som garanterat blir en uppskattad profil och reklamartikel till Er nästa företagsprofilerings kampanj. Vi hjälper Er med en utformning och design som ni kan vara stolta över och som hjälper Ert företag eller organisation att sticka ut i mängden. Om du önska få Ert varumärke mer känt inom cykel sammanhang, så finns det inget bättre sätt än att starta med reklam sadelskydd, kan vara för att marknadsföra ett cykel varumärke, butik eller klubb.

Under profilprodukter i kategorin sport och fritid hittar ni andra praktiska cykeltillbehör med tryck till Er företagsprofilering.


Använd våran gratistjänst Fri skiss / offert och få: Fria skissförslag på valfria produkter med eget tryck och logo. Sök er fram till önskad produkt och välj färg. Tryck sedan på knappen Fri skiss / offert och ladda upp Er logo. Kort därefter bifogas ett kostnadsfritt skissförslag med pris i pdf-format till Er mail.


3 produkter

Keller Reflex
Reflekterande sadelskydd
Flera Färger
Reflekterande sadelskydd

I vattentät polyester med reflekterande sidor, med sydda sömmar.

fr. 16,50 kr

MER INFORMATION
NS Promotion™
Sadelskydd
Flera Färger
Sadelskydd

Sadelskydd i polyester (190T) som syns. Finns i många olika färger.

fr. 7,30 kr

MER INFORMATION
MerxTeam
Sadelskydd
Sadelskydd

Sadelskydd till cykel i 190T polyester.

fr. 12,00 kr

MER INFORMATION

Välj din typ av X-artikel